Přejít na obsah

Ivan.S

Uživatel
  • Počet příspěvků

    161
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Ivan.S

  1. Tak jsem se opět hrabal v budíkách na OII a jentak náhodou jsem si všimnul že na otáčkoměru co jsou seskupené různé kontrolky, je i příprava na kontrolku na vyhřívaný volant.. Obracím se proto na odborníky v oboru :) už to někdo někde na Octavii nebo na Superbu viděl?? Vím že třeba Audiny to mají... Ale na Škodovce jsem to zatím neviděl. A na fóru jsem také nicmoc nenašel. Ale na těch budíkách to prostě máme všichni ;)

  2. Koukám jak se to tu pěkně rozjelo... :) dlouho jsem tu nebyl.. Jinak teda pokud by to někoho zajímalo, tak volant tam pasuje naprosto v pohodě. Jak airbag, tak konektor na multifunkci.. vše ok a funguje. Měl jsem možnost to vyzkoušet. V práci se jedem na půjčení objevil. Takže odzkoušeno. Montáž na cca 10 minut a vše pasuje :palec2:

  3. Nemá někdo zkušenost s montáží tříramenného, multifunkčního volantu z Leona II (nebo Altea) do OII? Napadlo mě ho tam dát protože se mi líbí daleko víc něž ostatní koncern. volanty.. Má hodně širokej věnec a vypadá fakt sportovně... Fakt dobře padne do ruky.

    post-15814-1258748287_thumb.jpg

  4. Cau ja mam nejake schema zapojeni a mam to trochu jinak. Dival jsem se ze jsou jinak piny u klimatronicu, jinak u klimaticu a jinak u obyc topeni.

    pak mam treba ten bily drat do svorkovnice BSG z konektoru od spolujezdce a ne od ridice jak pise...

    Do klimatronicu musim privest 3 draty na piny 10, 11, 12...

    Jj. Je to přesně takhle. Dělal jsem to taky. Bílý drát je od splolujezdce. A do climatronicu jdou 3. Do 10, 11, 12. Myslim že na tu 12ku jde napájení (+) od pojistky 46. A do 10, 11 jsou sedačky L+P :palec2:

  5. Jj. Čočka musí být čirá.. ne taková mléčná. Jinak s tou horkovzduškou samozřejmě opatrně. To je jasný. Ale řekl bych že u OII tam toho lepidla moc neni.. Nedávno sem dělal kámošovi Audi A4 a to byl mazec. Tam to bylo sakra zalepený. Ale jinak OII, FRS,... celkem šli no..

  6. Zdravim. Vyndat čočku zadem je opravdu dost o nervy. Taky jsem to dělal. Ale chtěl jsem vyčistit i všechno okolo (chromový povrch) a taky jsem tam rovnou montoval Bi-xenon čočky. Takže Jsem se nakonec rozhodl odloupnout sklo abych se tam dostal. (není to teda sklo, ale plast.. ale řikám tomu prostě sklo). Chce to hodně nahřát horkovzduškou a pomalu odlupovat. Na focený to taky bohužel nemám, ale jde to.. Přeju hodně štěstí a pevný nervy :palec2:

  7. S teplým startem jsem měl problém i já. Mám OII 2.0 TDI, 103kW, r.v. 2005 a za studena na brnk a za tepla bída. Dlouho jsem koumal a koumal. Nová baterie a tak. Chtěl jsem vyměnit i startér, čož prý také pomůže. Ale nakonec problém vyřešil kámoš co dělá diagnostiku. Jedná se o úpravu softwaru, asi jako už je tu níže probíráno.. Po úpravě naprostá spokojenost!!!! Pro případné zájemce mohu tuto opravu zajistit. Trvá to cca půl hoďky a cena je 2500,- V případě zájmu mě můžete kontaktovat. Hodně tomu rozumí. Původní software samozřejmě zálohuje. Okr. Beroun.

×
×
  • Vytvořit nový...