Přejít na obsah

Kovar Pavel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    178
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kovar Pavel

  1. Jo potvrzuji je tam :-). A mě se právě jenom jednalo o ten světelný senzor.
  2. Jo to jsem chtěl slyšet, že to tam nepůjde, tak asi víc nebudu řešit.
  3. Ahoj kluci, chtěl bych vyměnit svůj dešťový senzor na Octavii I z O II a chtěl bych i se světelným senzorem, tak bych chtěl poradit jestli to půjde nebo ne. Předem díky za odpověď. A promiň, že to píšu do tvého příspěvku .
  4. Potřeboval bych taky trošku poradit kde mám sehnat jen jedno čidlo nechce se mi kupovat úplně nové. Když zařadím zpátečku, tak mi chvilinku jdou a pak se ozve ten ošklivý zvuk 3s pískání. Na váhu mi to napsalo, že je špatný senzor pravý, tak bych chtěl zkusit nějaký funkční nemáte ho někdo doma. Díky octavia 1 má stejné nebo jiné než Fabia 1
  5. Já vím, že se nesmí svítit mlhovkama, ale kolik lidí na ně jezdí normálně pořád. Potřebuji stejnak nějak poradit nějak se v tom nevyznám
  6. Zdravím všechny. Potřebuji poradit mám to zapojené ze servisu a potřebuji to předělat na hmlovky nechci si vysvicovat xenony, tak bych potřeboval poradit co mám přepinovat. Děkuji
  7. Tak co už někdo ví, jak to vypadá s tím mým turbem?
  8. Mohl bych taky poprosit o zkontrolování LOGU? Je to octavia 1.9 TDI 96kw PD a občas to padá do nouzáku. Tady je ten log: http://uloz.to/xBB7XxNX/log-01-011-003-xxx-octavia-csv Předem děkuji za odpověď.
  9. Jo jo díky teď to jdu zkusit. z ovladače: PZ. 3 4 LZ. 4 3 Blok. 14 5 Je to, tak správně?
  10. Ahoj, chlapci, tak už mám motor doma a i už rovnou v autě. Zadní okna mi fungují už dobře, ale nejdou ovládat ze strany řidiče, tak se chci zeptat jestli se musí natáhnout ty tři dráty nebo kolik jich je. Z toho viz foto. do té řídící jednotky co je na dveřích. Díky za odpovědi.
  11. Tak už snad jsem našel ten motor s jednotkou jsem mu psal, že chci motor s jednotkou na řidičovu stranu z fábie která měla 4x el. okna a on říkal, že jí má, tak snad to bude ona. A kdyby to byla ona, tak jí jenom vyměním za tu původní a mělo by to fungovat ne?
  12. Tak před chvilkou jsem dostal odpověď, že to není z fábie která měla 4x el. okna, tak budu muset hledat dál no.:-(
  13. Tak už jsem ho kontaktoval, tak teď budu čekat na odpověď a díky za odkaz.
  14. Hm, tak mi nic jiného nezbývá no. Poptejte se mi u vás na vrakáči jestli ho tam nemají. Děkuji
  15. Ne nevyměnil pač jsem ho ještě nenašel a obvolával jsem vrakáče a nikde ho nemají, tak kdyby ho někdo našel, tak mi dejte vědět.
  16. Všechno mám podle schématu, tak kde mám hledat tu chybu. Třeba v těch předních dveřích. Jak psal combi2002, že bych měl vyměnit ten motor.
  17. Tak už mám vyměněné obě dvě a připojený LIN a nefunguje mi to akorát když zamykám klíčkem a podržím ho třeba na odemknout, tak mi sjedou všechny okna dolů a i naopak.
  18. Ok dobře a ještě kdyby se ještě někomu doma válely 4x ovladač do řidičovích dveří já mám doma, ale nějak mi blbnou. Díky
  19. A nemáteho někdo doma nebo o něm nevíte, že bych ho od vás někoho vzal, abych měl od toho už konečně klid.
  20. No to snad ne to kdybych to věděl, tak bych se na to vysral už mě to fakt nebaví jenom se do toho vráží peníze.
  21. Tak jsem udělal jednu stranu a zkusil jsem to připojit ten LIN, ale na pravou stranu (u spolujezdce) a když to zkusím stahovat ze strany řidiče, tak to nejde a když to zkusím i ze zadu, tak to taky nejde a odpojím ten LIN, tak ze zadu to jde, ale ze předu pořád ne.
  22. Tak už mám ty plechy na to stahování hotové a teď mi akorát chybí udělat tu elektriku jak mají být v té modré svorkovnici a v té hnědé?
  23. Jo už jsem si na to zviknul a dá se to udělat, ale já nemám pořád na to čas to je horší. Teď to jdu zase na chvilku pokoušet a snad už to dám dohromady :-).
  24. Tak jsem se do toho trošku pustil a rychle jsem skončil pač nemůžu dostat ty konce drátů, aby mi to tahalo to okno nahoru a dolů.
×
×
  • Vytvořit nový...