Přejít na obsah

LuksaRS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil LuksaRS

  1. Ahojte, mám na TDI stabilizátor z RS komplet i s tlumiči..jen řeším problém, dáválem sem nové lůžka na stabilizačku (gumy),, ale po smontování stabilizačku normálně posunu, jelikož na tej stabilizačce je ještě plast, na kterém je ta guma, a chodí to v tom plastu. Právě nemá doraze jak klasický stabilizátor.. kde je chyba?

  2. Zdavým pánovéé, mám dotaz..Odstranil sem EGR ventil na octávce 81kW,, a chci se jen zeptat právě do EGR ventilu vedou dvě hadičky, jedna co ovládá EGR a druhá co ovládá klapku, tak tu první sem zaslepil,, ale nikde sem nepřišel na to co s tou druhou od téé klapky..Dík za opověď

  3. Zdarec pánové, mám takovej dotaz. Ve Fabii máme 1,9SDI, chcem měnit motor za 1,9TDI asik AHF Octavia..A zajímalo by mě, jestli by pasovala elektrika z Octavie, do fábky? jo je mi jasné že mi nebudou pasovat štekry do světel, ale to mi nevadí, jedná se mi o ten zbytek. Díky za každou radu

  4. Ale chlapci, není to tak těžkéé, chce si to trošku vyhrát s tím sklepáváním, pokud si nechceš dát face vyztuhu, a jde to tak aby ta mezírka byla opravdu minimální až neviditelná. Jde jen ono ten nárazník parkrát nasadit aj ze světly a zkoušet, sklepávat atd.. Prostě si s tím vyhrát :-) :palec2:

  5. Pozri ked moze mat RS-ko 17 tak ich zvladne aj tvoj ropak. Ja mam 215/45/17. Je to fajn. Octavia I. moze mat ofiko iba 16 okrem RS ta moze mat 17 /verzia kombi 16/. Stanovisko skoda auto a.s. je take. Osobne som tam volal. T.j. 17 ofiko ma iba RS. Ak ich ma zapisanie niekto na inej Octavii tak asi najskor dodatocne u policajtov.

    Spider 17 je velmi pekne kolecko na Octavii. 16 Spider taktiez nie je skaredy. Vobec sa netrap a kup si to co sa ti paci viac alebo je ti financne vyhodnejsie. 16 ti skoda auto a.s. dovoli resp. zasle ti za poplatok kladne stanovisko, na zaklade ktoreho ti to dopravaci zapisu do TP.

    Takže náprava v poho nic extrémně to s ní nedělá jo? chci si dát Ty 17, protože když semtam potkám origo RSátko, tak se mi rozbuší srdce jak kdybych běžel maraton :-D,, No ještě Ty pneu, já myslím že by stačilo je obut na 205/45 R17?co říkáš? Zdá se mi zbytečné aby tam byly 215tky

  6. Zdravým pánovéé, ikdyž je to tu už rozebrané, tak pořád mi to vrtá hlavou. Mám octu 1,9TDI a přemýšlím o 16" nebo 17". Osobně bych si dal sfleku 17", ale probíral sem to s kamošem na servise a řekl mi že Ty 17" by byli už moc a odnášela by to náprava. Ale po přečtení této diskuze jsem zase bokem. každopádně chci origo kola z RS Spidry nebo Dotz,, a s tím že bych na to šupl pneu 205\45 R17" nebo na ty R16" klasiku 205\55. Díky za vaše zkušenosti

  7. Tlak budes mit otestovanej na vstrikovacich pri vymene...Mame na to tester..dulezite je aby se otviraci tlak srovnal na vsech vstricich. :)

    Přesně taak,, protože sem zjistil že mám trojku v háji i čtverku :aggressive: .. A proto chci dát novéé

  8. Zdar chlapy, chystáám se na výměnu oleje, procházel sem si toto téma, a abych pravdu řekl sem z toho vůl, každý píše něco jiného. Chystám se na výměnu oleje v mojí Octavárně 1,9TDI 81kW AHF,, doposud tam byl olej Castrol TXT 5W-40. Mám v něm pokračovat? Přemýšlel sem i o CAstrol EDGE Turbo Diesel 5W.40, který mi doporučili místo TXTčka. Ale moc se mi to nezamlouvá. Nebo zkusit Valvoline SynPower 5W-4O?? Co myslííte, díky za rady!! :palec2:

×
×
  • Vytvořit nový...