Přejít na obsah

swist

Uživatel
  • Počet příspěvků

    60
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem swist

  1. To je škoda :-( rád bych taky konečně na nějaký sraz dorazil, ale bohužel mě čeká pracovní sobota. Tak si to pánové užijte a budu se těšit na fotky. Snad už to příště konečně vyjde. Případně kdyby byl v plánu zimní sraz s trochou trápení Haldexu....
  2. swist

    Volanty

    Zdravim panove, jestli nekdo uvazujete o potazeni volantu, tak z vlastni zkusenosti doporucuji firmu volanty.net - nechal jsem si na fabku potahnout komplet volant rucku, radicku a kvalita prace, rychlost i domluva vse naprosto super. A po domluve neni problem nove potazene veci primo na miste vymenit, cehoz jsem take vyuzil. Takze za me naprosta spokojenost.
  3. swist

    Dojezdové kolo

    Psal jsem SZ a kdyžtak mrkni do karty mého auta :-)
  4. Sakra to je pěkný :-) asi si napíšu ježíškovi :-D
  5. Zdravím, tak zkušenost by byla a několikanásobná :-) jsou to vyhozené peníze-radši bych si připlatil třeba za xenony. Na zaparkování potřebuje dost velkou mezeru navíc a trvá to od začátku úkonu dost dlouho-takže průměrně zručný řidič zvládne zaparkovat do menší mezery a rychleji. Hodně záleží na rychlosti, kterou se projíždí kolem mezery, protože když se jede trochu rychleji, tak to už senzor nestíhá. Jediná dobrá věc na tom je, že když někoho, kdo to ještě neviděl vezeš, tak kouká jako blázen :-D Jinak mám zkušenosti jak z Yetiho tak Supa2 a oba asistenty jsou na stejné úrovni. Teprve to co bude v nové octávce je mnohem lépe použitelné. Jinak kdo to v autě má (co znám), tak to stejně z výše uvedených důvodů nepoužívá. Za mě tedy ne. Mnohem větší službu udělají jen přední a zadní senzory bez asistentu.
  6. Moc jsem se těšil, že se za vámi všemi konečně vyrazím podívat a poznat vás,ale práce mě zasekla v Praze :-( těším se aspoň na fotky a budu doufat, že už na další sraz mi to vyjde. Rád bych prozkoumal ty vaše krasavce a případně nabral inspiraci co ještě doladit. Hezky si to užijte-moc závidím.Tak snad příště konečně na viděnou.
  7. Co se vám honí hlavou?

×
×
  • Vytvořit nový...