Přejít na obsah

Ransom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    78
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Ransom

  1. Ransom

    Mokrý tapec

    No to se docela bojím, protože už se mi bok přiléhající k B sloupku začal bortit a lámat dovnitř, takž jsem to nechtěl zlomit... i když zkouším narvat ruce pod tapec a vymáčknout to zevnitř hme se to o milimetr EDIT: Nakonec otec naohýbal hliníkový pásek na přesné páčidlo a pomalým páčením od kraje se nám podařilo tapec vyndat. Doporučuji.
  2. Ransom

    Mokrý tapec

    Ahoj dnes sundavám tapecírunk ze zadních dvěří a nemůžu ho sundat úplně... drží mi nahoře u skla a když s ním zkouším trhat, tahat nahoru nemůžu ho zaboha dostat od skla? Dokázal by mi někdo poradit, zda-li jsem na něco nezapomněl? Sundal jsem šrouby pod opěrkou, pod reprakem, kličku okna, utrhal plastové cvočky, ale furt nejde vysadit nahoru...
  3. Ransom

    Denní svícení

    Upřímně jsem ze dvou důvodů proti světlům pro denní svícení. Auta v koloně vozidel bývají s těmahle ledkama hůř vidět a není nic horšího než jako by nesvítící vozidlo v řadě svítících to pak úplně zaniká a to ani nemluvím o světlech zadních, která nesvítí vůbec. Ano vím, že to zákon nevyžaduje, ale podle mého by měl. Osobní zkušenost na modré objíždím kolonu stojících vozidel není nic moc počasí pošmourno vozidla stojí jedno za druhým a ty co nesvítí prostě splývají s ostatními což je hodně nebezpečné protože si jich člověk všímá až na poslední chvíli. Takže já jsem proti těmhle světlům.
  4. Ransom

    Zadní mlhovky

    Čau táta se rozhodl, že vymění zásuvku na Fábii byla tam 13tka a dal tam 7mičku. Teď nesvítí zadní mlhová světla. Je to 1.4MPI, ale teď nevím rok a tažné je origo z fabriky. Dneska to zkoušel měřit a nejde do žárovky proud. Ale jak čtu tady nejspíše to dělá právě zásuvka. Takže bych se chtěl zeptat co teď s tím co propojit rozpojit předělat? Díky moc za každou pomoc.
  5. Ransom

    Reklama

    Dík za odkaz No koukal jsme na to, že chtějí registrační poplatky a proto jsem si řekl, že se radši někde zeptám, ale čím dál tím více přemýšlím o přímem oslovení firem z oboru.
  6. Ransom

    Reklama

    Cau chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s reklamou na auto, kolik to tak může dát a jak se k tomu dostat? Popřípadě nějaké typy Kdysi jsem tu viděl někoho kdo měl na F sedanu reklamu tuším od Generali, ale bohužel jsme ho už nějak mezi fábkama nenašel, tak bych se chtěl zeptat obecně. Co vaše zkušenosti s tím. Auto nebude moje ale dodávka jedné organizace, která se pohybuje tak jednou týdně po D1. A více méně nás to napadlo jako zajímavý zdroj nějakých peněz.
  7. Mohl by jste doporučit někdo nějakou firmu na čištění na Praze Východ okolí Benešova či Říčan. Na Fafuli máme takove to žluté čalounění a už je to bíííída.
  8. Mno jednou jsem slysel o bazarovem autu nevim o jaky bazar se jednalo, ale chlapik si tam koupil mercedes. Postavil si ho pred dum a byl stastny. Klucina od vedle si hral s kamarady a bum micem do zrcatka, ktere upadlo, mamina kluciny dovedla hochy za sousedem se omluvit, ze mu rozbili nove auto. Majitel prisel k autu a kdyz zvedal zrcatko tak si vsiml, pod krytem neco je. Kdyz se to vytahl zjistil, ze jsou tam nahradni klice od auta a ukrajiske papiry. Takze kluka malem sezral radosti... takze asi tak. Nerikam ze je to urcite vas pripad, ale jen podporuji to co rikaji jini... radsi vymenim co se da
  9. Ransom

    Nehody

    Myslím, že toto, http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/velm...otic_18061.html pekně ošklivá nehoda
  10. Ransom

    Nehody

    To určitě hodně mě zamrazilo, když jsem viděl ty fotky, jestě štěstí, že nikdo neseděl vzadu
  11. Ransom

    Nehody

    kristova hodino... http://www.novinky.cz/krimi/169434-bocni-n...al-octavii.html http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/nara...ulil_17777.html
  12. Ransom

    Nehody

    bohužel ne, ale bylo to v mírném stoupání takže možná od motoru, ale opravdu těžko říct, jelikož auto je komplet takže není poznat kudy se to šířilo. Jen přidám ještě pro informaci na místě jsme byli cca 15-20 minut od ohlaseni takže toto je výsledek řekneme 20 minutoveho horeni.
  13. Ransom

    Nehody

    Tak z dneška pro vás mám jednu Fábii na 30km D1 ... chuděra
  14. Ransom

    Nehody

    http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/vozi...lilo_17584.html Favorit
  15. Ransom

    Nehody

    myslim ze v kine je to pravidlene pred kazdym filmem v posledni dobe jsem byl parkrat s pritulkou a vzdycky tam jedna byla
  16. Ransom

    Nehody

    http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/hori...brno_16609.html
  17. Ransom

    Nehody

    pokud se nemylim tak na fotce je videt pouze pravy smer jizdy, takze jsou to svodidla oddelujici dva smery jizdy, tudiz silnice kde jezdi auta = zustat stat mezi svodidly a nepokouset se harakiri vydesena prebihat komunikace... samozrejme se nestoji u auta ale kus od nej proti smeru jizdy, aby kdyby do nej nekdo narval to neletelo na nas ale od nas... ale to snad uz kazdeho logicky napadne
  18. Ransom

    Nehody

    ta ženská vůbec nepřemýšlí... nemá vestu, ale budiž tu mít zatim nemusí, ale proč stojí u toho auta takhle blbe ma zalést mezi svodidla a neproducirovat se po silnici...
  19. Ransom

    Nehody

    Ale hosi ctete co rikam, nerikam vyrabena/vyrobena vyhradne pro letiste, ale vyvinuta, to je rozdíl... cituji jednoho z lidí co tomu rozumí: "...ze bylo vyvinute a vyrobene jako rychly letistni special a protoze tam se nezataci, byla postavena na mechach a ne na perech" a to je pricina prevrhnuti... jinak jsem ho kontaktoval tak snad v prubehu dne jeste doplnim blizsi info EDIT: Podle slov jednoho pána, který se v podobných autech vyzná opravdu byla CAS 32 TATRA 815 vyvinuta jako vysokokapacitní cisterna pro letiště, díky tomu byly zvoleny měchy a ne pružiny, ikdyž armáda měla tyto tatry normálně na pružinách. A toto převrácení je způsobeno právě měchy(princip je jistě některým z vás jasný), kdy když vozidlo rychle zatočí, nakloní se a vzduch se nestačí tak rychle do měchů doplnit, takže šplouchnutí vody má šanci vozidlo převrátit.
  20. Ransom

    Nehody

    Mno tahle Tatra puvodne byla vyvinuta pro letiste a tam nikdo s moc velkymi naklony nepocital, takze jak mi reklo par lidi co se v tom aute vyzna to diky koncepci podvozku a vysokemu tezisti neni problem, ovsem nove Terrno ci 815-7 podle slov soferu co s tim jeli uz tento problem nema.
  21. Ransom

    Nehody

    http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/neho...sicu_16440.html :( i to se stane, podle jednoho z komentaru se podle nejakeho rozhovoru se svedkyni nehody, ridickou tramvaje ridic CAS 32 Tatra 815 snazil vyhnout Octavii, ktery vybocila z kolony a zacala predjizdet, aby nedoslo k stretu snazil se sofer Tatry vyhnout... "nastesti" to bylo jen cviceni, takze aspon ze tak, nechtel bych videt situaci, kde by nedej boze kluci a Tatra chybeli. Osadka lehce zranena, Tatra pomackane plechy a jeste se uvidi (informace nemam nijak potvrzene)
  22. jo na tyhle dve holky slintam vzdycky kdyz jedu tramvaji okolo
  23. Ransom

    Nehody

    http://www.youtube.com/watch?v=DkxcqPfthyE pekne video netreba komentare myslim
  24. Ransom

    Nazov skladby

    2x scroll koleckem pod video do komentu a Foggy - Come Into My Dream http://cz.youtube.com/watch?v=vk2L0YvFvFU
  25. sice se mi to auto nelibi nijak zvlast ale pada mi celist a smekam pred autorem
×
×
  • Vytvořit nový...