Přejít na obsah

Michal_123

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Michal_123

  1. Michal_123

    folie na skla

    Osobně jsem měl 3M fólie stále to za prd. Po čase mi přišlo, že je to furt světlejší a světlejší. Nyní GLOBAL mohu jen doporučit. Co se týká STK v pohodě. Policajti v současné době hold při zastavení stahnout a tvrdit, že má člověk rozbitou stahovačku Ale zase jak, který některý to vůbec neřeší.
  2. Instalace provedena p. Šober. Sundaval mi staré folie a vyndaval všechny skla. Cenovka 5 000,-
  3. Přidám se také do diskuze. Folie mám GLOBAL maximální spokojenost. Folie jsou kvalitou naprosto jinde než 3M nebo Bruxsafol. Po nalepení do hodiny jsem již mohl stahovat okna. Folie jsem nechal lepit v Českých Budějovicích a jsou nalepeny až do kraje což většina firem nedělá z důvodu možnosti odlepení. Celková propustnost na celém autě je 5% technická bez problémů jen mi vždy řikaj, že je to teda hodně tmavý. Co se týká policie zatím problém nebyl - Nevím jak to bude až mě zastaví stím jejich měřákem Myslím, že jim asi řeknu, že to nemusej ani měřit. Vidět dovnitř není a těžko to ukecám. Na všech sklech atest + vyplněná karta (těžko říct zda to k něčemu bude)
  4. Zdravím, potřeboval bych vyřešit problém se stahováním el.oken. Po předělávce stahování oken přes DO mohu okna pouze vytahnout na druhou polohu spínače. Když chci sjet okny dolu jedním máčknutím druhé polohy spínače nejde to. Už jsem zkoušel naprosto všechno vyměnit oba spínače ve dveřích, nastavit druhou polohu spínače nic. Obě okna stejně. Obě okna na první polohu v pořádku, na druhou to jde pouze vytahnout.Nějaká rada ?
  5. Co všecko je potřeba abych měl do Humpolce bych to asi dostal :-)
  6. Ahoj, seženu někoho na dodělání stahování oken pomocí DO. Fabia 1.4 r.v.2003 okolí Písku (Jižní čechy) Dík
  7. Takže už mi dorazilo rádio předělané na mp3. Cenovka za komplet byla 2797,-. Tato cena je i s poštovným. - Přehrává MP3 - Zobrazuje při přehrávaní pouze TR34 - Při stisku tlačítka CD(tlačítko pro vysunutí cd) název souboru ID3 TAG bohužel nevim kde nastavit aby se zobrazovalo pořád a ne jen při stisku Jinak vše naprosto bez problému.
  8. Že by 205 bylo v mm :-) 21,5 cm jsou širokvý 215
  9. Sorry za kvalitu a neumytý auto bylo to na rychlo. V zimě jsem to jen nazul zkusil a šli zazimovat-
  10. Můžu ti poslat fotky jak to vypadá mám předek zadek 215/40 R16 :-)
  11. tak já bych to neřešil zda to mám zapsaný nebo ne. Policajti ty snad nic moc nepoznaj :-D jak se chová pojišťovna když to někam pošleš řeší to?
  12. Zdrawim chtěl jsem se zeptat zapíšou mi na fábku 1,4 16V 55kW 16" 215/40 předek 7J ráfek zadek 9J.
  13. Nemohl by si udělat nějakou fotku jak to asi přibližně vypadá ? byl bych ti vděčný
  14. jj to jsem někde viděl, že jsem k tomu dostal akorát jsem nevěděl že je to tehle díky
  15. Zdrawim vlastním fabiu 1,4 16V s PP. takež by stačilo snad jen vyměnit budiky. Jediný problém co jsem tak postřehl je kde vemu PIN ke stávajícím je někdo napsaný v papírech ???
  16. Promyslim to a kdyžtak se ti ozvu. Každopádně díky za typ
  17. Díky za fotky. Je jasný, že fotky moc reálný bejt nemohou. Ale pro představu to stačí. Mohl by si vyfotit krabičku od žárovek. Hledal jsem na netu ale firmu co si psal nemůžu najít ...dík
  18. V těch 100W s tebou nemohu souhlasit. Dokážeš si představit 100W za plastovym překrytem paraboly. Viděl jsem už mnoho roztavených předků u světel zrovna u Fábie. Přední plast zahnědl a rozteklo se to. Takže zrovna pro Fábku bych 100W žárovky naprosto vynechal. Nějaký přesnější typ těch tvých můžeš poslat ? Byl bych rád. Jinak díky za rady
  19. Vleze v pohodě. Spodní příhrádka zůstane. Jediný co dáš pryč je ta lišta nad rádiem. SYMPHONY je trochu vyšší. Jinak problém mít nebudeš jsou tam ISO konektory defakto jen přepojit, ikdyž original zapojený ISO od Fábky mají třeba anténu napájenou trvale a 12+ se nebere z rádia. Takže stačí nastudovat zapojení a mělo by to být. Anténu stačí jen přepojit u tohle možná máš jen redukci, kterou vyhodíš....
  20. Poslal jsem svoje rádio na předělání do BRM. Až přijde bude vás informavat jak to dopadlo.
  21. LED - to myslíš ledky to moc na svícení není jedině tak jako parkovačky :-) Nebo jsem to blbě pochopil.
  22. To jsem chtěl vědět zkusim tedy Blue Vision. Nejde mi úplně o bílé spektrum, ale jiné než žluté to je hnusný:-). HIDky do klasických opravdu ne. Sice jsem slyšel o nějakých sadách H7r ty by neměli oslňovat ani v klasických parabolách. Jedná se o nějaké zastíněné výbojky. Ale těžko říct. Každopádně díky za radu
  23. Stím souhlasim, mám vyzkoušené za 150,- 2ks a ty celkem svítí "bíle" nebo líp než obyčejné halogenky do žluta. Xenony jsou hezké, ale teďka jde o to co je menší zlo. Dávat HID sadu se mi nechce a original jsou cenově celkem jinde. Přestavbová sada je spíše tak na oslněný ostatních. Viděl jsem hezky bílé žárovky ale nevim, které to jsou.
×
×
  • Vytvořit nový...