Přejít na obsah

ambrosius

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ambrosius

  1. nedávno se mi stalo to samý, zámek jde teď ztuha a je zničená ta záklopka. Ukradli mi je panel k rádiu u kterýho mi stejně nefungoval display, to mě nebolí ale ten zámek mě se.e.
  2. Mám taky 1.8 20V (1999), startuje na první otočení, mám najeto 115000 a jezdí jako vítr. Mimo město se v pohodě vejdu do 7l. Ve všech článcích co jsem četl tenhle motor strašně pomlouvají, nejvíc ve " světě motorů" ale není to pravda, to jsou novináři úrovně bulváru ničemu nerozumějí a jen omílají co někde slyšeli. U oktávky ten motor hanějí, a ten samej motor u VW vychvalujou jak blázni. Nedávno v "SM" už si nevzpomínám na číslo ale určitě bych to našel. Já jsem s ním moc spokojenej.
  3. Já jel se svou 1.8 20V (92kW) combi, plně naloženou 215 Km/h.V Německu na dálnici. Možná by šla ještě trošičku víc, už jsem se ale bál.
  4. Bez Vagu bych určitě nic nekupoval taky. Mě tam tu poruchu váhy našli a dokonce zadarmo. Jinak mě stála 1500 kč (Bosch), ale možná že to byl repas i když r.v.byl aktuální.
  5. V značkovým servisu je ta váha za nehoráznou cenu. Já jsem ji kupoval v jednom velkoskladu na vesnici na mladoboleslavsku za necelých 1500 korun. Nejdřiv mi prodali repasovanou ale ta za 3měsíce odešla taky. Pak mi teda dali novou. Koukal jsem ale na netu jsou taky kolem 1500. Někde tady jsou i odkazy na prodejny.
  6. Ahoj mám stejný auto, to co popisuješ mi dělalo při rozbitý váze vzduchu.
  7. Dodávám jen zapomenutý ""z""
  8. Benín tady v tý Hypernově v MB kupuju skoro furt do Oct.1,8 a nikdy sem s ním neměl problém a ani nikdo ze známejch. Tím to asi nebude.
  9. Asi ho bude prodavat, snad nezaprší než to prodá.
  10. ambrosius

    rachtání

    Jedině tam hodit rezervu nebo jestli máš zimní a jednu po druhý vyzkoušet. Jesli má plošku tak skutečně koupit novou.
  11. ambrosius

    rachtání

    Nebrzdil si někde jako blázen a nemáš plošku na gumě? Nebo mohlo ulítnout závaží.
  12. Tak mně vydržela váha u 1.8 20V ani ne rok po reklamaci mi dali sice jinou ale mám podezření že to byl repas i když mi tvrdili opak tak teď uvidím jestli mi auto žere váhy vzduchu nebo nebo to vydrží.čau
  13. ambrosius

    SPZ v CZ

    Jak se vám líbí naše SPZ??? Mě se zdá že je máme nejvošklivější v Evropě už i v Polsku mají mnohem hezčí a na Slovensku ani nemluvím. Zlatý starý značky.Čau
  14. Musíš mit origo váhu( nebo jen to cidlo váhy)na 1.8 20V myslím že je stejná i na 2.0 litr typ toho cidla je asi F 00C2G2032.Podotýkám ale že poruchu váhy by měl registr zaznamenat.
  15. Cau tak Zrovna dnes jsem dal novou váhu vzduchu do 1.8 20V uz druhou, ta první se cas od casu zbláznila a auto nejelo vubec, to bylo loni. letos mi to sice jezdilo ale blbě kolísaly mi otáčky,ztrácelo to výkon při plynu na podlaze tam teklo asi jen 12l benzinu taky nepravidelně. Na vagu my to ale našli pokaždý.
  16. Tak jsem byl v servisu autorizovaným a udělali mi diagnostiku skutečně zadarmo,hned mi ale řekli že mi to vopravovat nebudou protože nemají volný kapacity. Našli mi závadu váhy vzduchu-příliš malý signál. Největší sranda je že sem vloni dával novou, pak že je to bolest jen u TD.
  17. Když je vaha v prdeli tak by se to mělo na VAGu poznat, mě to taky našli.
  18. Jednou mi udělali diagnostiku zadarmo u Feldy 1.6 ve skodaservisu v Sukoradech ale to je 4 roky zpátky. minule u Octavie 500kč a nic nenašli.
  19. Měl jsem blbou váhu vzduchu u 1.8 ale to nejelo vubec. Motor šel jen na volnoběh a stávalo se to hrozně nepravidelně. Za jízdy třeba uprostřed křižovatky nebo i při nastartování a rozjezdu. Vždy se to naštěstí za chvíli vzpamatovalo auto zase rvalo asfalt a pak zase znova dokud jsem nekoupil jinou.
  20. Prachovku asi doma nevyměníš je to poměrně komplikovaný. Když se ti tam dostane bordel tak se to ložisko vydře a máš problém tak to neodkládej.
  21. Prosím poraďte!!! Mám Octavii 1.8 20V a poslední dobou se mi stává že z ničeho nic přestane jet a ikdyž mám plyn na podlaze, tak tam teče jen asi 12l benzinu.Auto uplně zbrzdí a někdy má motor nepravidelnej chod, jak na tři válce.
×
×
  • Vytvořit nový...