Přejít na obsah

Zuffy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Zuffy

  1. Jestli se můžu zeptat, kde si je za tak úžasnou cenu koupil? Nová Paka AutoTrio vedle Penny Marketu. Omlouvám se za to zpoždění dlouho jsem tu nebyl
  2. Když pojedeš od Jičína směrem do HK tak za kruhákem na první světelné vlevo a za kolejema hned vpravo a tam to pak najdeš je to pneuservis Krtička. Dokonce jsem teď našel stranky takže tam mají možná i mapku http://www.autohk.cz/krticka/
  3. Už je to opraveno, uděláno, hotovo Nakonec tam opravdu byli originalne ty 123mm.
  4. Nevím jak se jmenují, ale dokázal bych Ti popsat kde to v HK je. Nemám sice vlastní zkušenost s jejich prací protože jsem do toho nechtěl dát tolik peněz, ale dokáží i navařit hliníkový ráfek a celý to nastříkat, prostě komplet.
  5. V servisu mi řekli podle VIN kódu že tam patří ty 123mm a taky chtěli za jeden 427Kč. Tak jsem to koupil jinde, kde měli jen tyhle 123mm dlouhe a tam stal 80Kč. Tak jsem zvědavej co to je za typ ty co tam teď mám až je vyndám. Ale už to neřeším cena rozhodla
  6. Díky!Takže pro mou krátkou "bez paketu pro zle cesty" je to těch 120mm. U feldy měli v ETCE dokonce 4 druhy ale měli tam v poznámce napsaný co je pro COMBI.
  7. Můžete mi někdo poradit jaký mám použít doraz na zadních tlumičích. Mám 1.4 44kW Hatchback r.v.2002.v Etce jsem to nenašel. Viděl jsem na netu několik typů 6X0512131A,6Q0512131B, docela se i cenově liší.jsou dlouhé 120mm,123mm ... Chtěl bych si ho koupit dopředu, než to rozeberu a zjistím jaký tam skutečně je.
  8. jj, už jsem na to přišel, mám sony a i při vypnutém klíčku to má odběr asi o 80mA víc než když vyndám panel rádia. Jinak to zapojit nejde protože když přehodím žlutý a červený kablík tak se při vypnutém rádiu smažou uložené stanice. Nezbývá než při dlouhodobějším stání vyndávat, nebo alespoň vycvaknout ten panel.
  9. Ahoj, taky mi přijde že mám velký klidový odběr cca 130mA. Nemám centrál. Fabia 2002 1,4 44kW. Někde jsem četl že má být 25mA. Když vyndám pojistku rádia tak to klesne asi na 60mA. Začal jsem to měřit když mi odešel jeden článek v baterce což souvislost nemá, baterka už měla 4 roky za sebou tak na to měla nárok. Nevíte někdo kolik to má brát v klidu?
  10. Taky se musím pochlubit, nebo spíš podělit o dnešní zážitek. Do fabky jsem natankoval 54.8l naturalu do prvního cvaknutí. Na rezervu jsem předtím ujel asi 30km. Tak si spíš myslím že mě okradli a že jim to počítá litry trochu víc než ve skutečnosti. Bylo to u stojanu kde berou povětšinou kamiony
  11. Moje fabka 2002/08 1.4/44kW asi 65.000 mám původní výfuk je orezlý dost, ale drží furt. ps:ta spona před středním dílem je tam už z výroby!
  12. Zuffy

    pomoc

    Taky jsem to jednou mel rozebrany kvuli rozbitymu zamku LZ dveri. Odvrtavat jsem nic nemusel, myslim ze novejsi Fabky to uz ale maj prinejtovany, coz neni tvuj pripad. Jak pise vikino1 je nutne vyndat ten cep co drzi okno, s tim jsem mel asi nejvetsi problem.
  13. Zuffy

    Zámek dveří

    Tak už mi to fachčí. Opravdu na tom nic není. Jen byl trochu porod s tou kolýbkou co přitahuje tu kliku. Jinak ten třmen jsem koupil za 190,- což je podle mě docela levný, ikdyž je to jen kus plastu.
  14. Zuffy

    Zámek dveří

    Tak už jsem to rozebral a zjistil pravděpodobnou příčinu.Na tom třmenu co je naproti klice je pružinka s takovou kolýbkou co tu kliku vrací a ta měla ulomenou jednu packu. Jinak podle těch návodů co tu jsou a oskenovaných DP se mi to podařilo rozebrat celkem dobře..... Horší bude to zas složit do původního stavu až někde seženu ten kousek plastu
  15. Zuffy

    Zámek dveří

    Jsou tu docela dobre rady, asi se do toho taky pustim. Ale ne kuli vymene klik za lakovane. Mam jinej problem. LZ Dvere mi nekdy nejdou po zamknuti otevrit zevntir. Aby to slo musi se primacknout klika z venci, zustava trochu odchlipla.Zkousel jsem to posunout v tom bowdenu ale nepomohlo. Tak se tomu mrknu na zoubek, doufam ze mi dvere nezustanou zavrene na porad... Jeste se ale pujdu dovybavit naradim, tusim ze tu nekdo psal T20 a pak ten maly na tu aretaci zamku T???.
×
×
  • Vytvořit nový...