Přejít na obsah

Garden

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Garden

  1. no ja bych rekl ze bud ventil... a asi te zacina zlobit spojka... to je muj odhad. a nebo prevody... to je tezke rici
  2. to je hned... ja to mel skoro to same. chybicka a v servisu by malem vymenili pulku auta. vsak to zakaznik zaplati a mame trzbu. to je v 90% mysleni vsech servisu.
  3. vaha vzduchu je sv**e. mne to dela paseku pri startu. proste zustane nekde vyset klapka a pak mi to bzuci...ale dela to jen obcas pri zahratem motoru. nevim jestli to je elektr. nebo mechanicka cast ale s vykonem to pekne hybe.takze vymena je jasna.
  4. tak jsem s tim ujel 50km a je to uplne o necem jinem. neni to sice ono ale rozdil je k lepsimu.(vymenit klapku a bude asi dobre) vcera jsem jeste steloval lanko,poradne procistil klapku. ted to hodit na kompl a zjistit udaje a stav celeho auta. na to jsem teda zvedav co ukaze.jestli je jeste nekde drba ci nikoliv
  5. jeste k te zavade. dela se tam nejake nastaveni pres kompl? a nebo staci pak vymenit tu klapku?ted uz mne zajima nazev dilu a cena.jestli to vymenim sam nebo s tim prece jen musim do servisu.
  6. 2krysarr:to je dobre ze to mas OK. ja budu taky rad az ty chybicky odstranim. foto poslu zitra rano... zjistil jsem ze kabel k mob. mam v praci. ach ta hlava. jeste mne cekaj tlumice...no a klasicke vymeny naplni atd. co na octavku I 1,6 55... vzduch ci kombinace vzduch-olej tlumice(znacka-cena) mate nekdo nejake zkusenosti?
  7. 2krysar: ted jsem dolezl dom... poradne jsem to rozdelal a testoval jeden kabel po druhem.sundal vzduch filtr a poslouchal kde to bzuci. protoze mi to ted vecer udelalo opet. a muzu ti rici ze zavada je na svete.otocim klickem a bzuci... zavada?! je to klapka. trochu se pootevre a bzuci to jako by mela snahu se otevrit ale zustane privrena. ja to tusil ze to bude urcite tam.ale nevim proc to dela jen kdyz to je zahraty.a kolik jsi dal za tu sondu?obrazek musim upravit.nemel jsem doma fotak...takze to je foceno mobilem.poslu dodatecne. takze vazeni... pokud nekdy uslysite bzuceni pri doteky nohou na pedal (plynovej) u octavky... je to na 90% tento problem ktery jsem popisoval.spatne se otevira klapka vzduchu.
  8. je to primo na ni.kdyz se podivas na to zvrchu po sejmuti vzduch filtru,tak kolem te klapky.ted nemam moznost to blejsknout ale az dojedu dom poslu foto. popis: kalpka-vrchni cast je pridelana myslim 4xrouby.tak prave na tom viku (nebo jak to nazvat) na leve strane je konektor.v zadni casti je jeste neco na stojaka. podle toho rachotu-bzuceni si myslim ze to musi byt nebo ma spojitost s tou klapkou. protoze to bzuci nekde tam. ICQ: 120-615-109
  9. ja tim chtel rici ze tam neco prska ale nevim odkud. takze mi doporucujete vymenit co? celou klapku? ma nekdo prehled kolik to stoji. je pravda ze v te klapce byl bordel az az kdyz jsem to pred 2mesicama cistil.otacky pak parada. ale ted jak rikam. mokro na krytu a nekdy jen pri zapnuti klicku-nabehnou budiky/kontrolky-natahne cerpadlo-a zacne neco bzucet. kdyz se dotknu pedalu plyn, je to slyset v urcitem mometu jeste vic.dneska rano to same. otacky nad 1000.ujel par kilometru a na benzine jsem zastavil a vypnul motor (sel si koupit cigara).uz jsem nenastartoval...pripada mi to jako kdyz chcete startovat ale elektrika tam proste nejde.az schladl motor pak to slo bez problemu.
  10. mam benzin. ono totiz je nejhorsi ze to prestane blbnout jak schladne motor. a jak se to zahreje...zustane to nekde vyset. proto prvni muj dotaz dotaz byl na cidlo teploty. protoze to je cast ktera by mohla zabranit nastartovani.a kdosi to rikal ze pokud zustane vyset termostat...neni mozne nastartovat.ale dostal jsem typ podivat se na vlnovec tak uvidim k cemu dojdu.
  11. HonzaV: a ten vlnovec jak to vypada. ja ty soucastky jeste moc neznam. urcite to prolezu. ale co mne desi vic je ze ted po vikendu mam mokro v casti jak je klapka. kdyz to odmaslim (vzduch filtr) abych na to videl je na te casti dost mokro.a vypada to ze to je benzin. kdyz jedu napr. do krizovatky (leva) jak se auto nakloni,je slyset jako by v te casti slo neco o sebe nebo na prazdnou.presne nevim jak to popsat ale je to pekne blbej zvuk.ale dela to jen v zataceni smerem do leva.no prolezu a uvidim na co dojdu.je mozne ze by to cele delala ta klapka-mechanicka a ele. cast? nevim jestli jsi to cetl i s tim bzucenim ktere jsem popisoval. ale diky za typ.
  12. Hustoles77: starter je po prohlidce...cca 6mes.nova brzda.takova ta blbost u pastorku...takze starterem to neni.spise uz mam podezreni ted po nedeli na mech.cast (klapka) je tam jeste nejaka elektrika.takze si myslim ze to bude ono.zacina se tam tvorit nejak mokro.ted bych ale rad vedel kolik ten mechanickej blazinec stoji.
  13. zdravim vas, kdyz to tady tak ctu tak abych zacal pomyslet na vymenu taky. protoze to co popisujete mam skoro ten samej pru*er.pomalu do otacek a tvari se to jak zdechlina.ale v otackach to zene dobre. mam 1.6 55 r97. ale uz jsem tady nekde popisoval jinej problem. v sekci motor http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12943 . a s tema servisama plne souhlasim...mam ty same ukusenosti. 5x jsem tam byl a vysledek- nic. a lamu si s tim hlavu. pokud muzete poradit budu rad.... diky
  14. zdravim... mam dotaz. s tim vykonem to mam podobne. nez se dostanu nad 2.5tis ot., tak mi to pripada dost line. line je teda relativni pojem ale musim teda vic slapnout abych se dostal na 2tis. pred par mesicama jsem zavadil spodkem o hranu najezdu. nebylo nic videt ale od te doby to zlobi cim dal vic.je mozne ze by nekde bylo neco praskle? jedno to na testu ukazalo spatny tlak v sacim systemu. tak nevim.... asi bych rekl ze to bude soubeh nekolika problemu. S octavia 1.6 55 r97 cca 130tis.
  15. jo a jeste neco.... spotreba podle nohy... 5.5-7.5 jezdim delsi cesty takze takovej prumer je cca 5.8 ale kdyz tomu poradne slapnu na krk... joj to nam to leze nahoru. jeste mam dotaz na to cidlo teploty motoru jak o nem nekdo psal. ktery a kde to je?
  16. krysarr: tak jsem si precetl cely serial jak si auto dela co chce. ale musim te uklidnit, ja mam neco podobneho. 5x jsem byl origo servisu a kdybych jim nerekl co presne maji udelat... myslim ze by udelali 100 jinech oprav a problem nevyresen. muj problem je v jednom piskani ci huceni. popisu ten stav a co vse jsem menil ci opravoval. studenej start- drnc /sice volnobeh nez se zahreje motor... trochu trva. otacky cca 1200-1400) pak to spadne na cca800-900. po ujeti nekolika kilometru kdy je ten motor dobre zahratej, zastavim-vypnu.obcas se mi stane ze po nejake dobe chci nastartovat a ejhle mame problem. zapnu klicek,cerpadlo drnci-vypne. ale pak je slyset jakesii bzuceni v oblasti klapky. dela mi to asi 2mesice ale opravdu ciste nahodou.jakmile motor schladne...opet jde startovat. nekdy teplota musi dolu az na spodek budiku. veskera oprava za dobu 3mesicu: cisteni klapky pri 125tis.nejsem prvni majitel ale byl tam humus,serizeni plyn lanka,vymena svicek, oleje,vzduch filtr, test sondy(prej dobra) ale posledni mereni ukazalo ze ma 0hodnotu.ale chybu neukazalo zadnou. jo abych nezapomel.... pri 120tis. kontrola a chyba spatny tlak v sacim potrubi. reset+nove mereni a chyba tam uz nebyla. vcera jsem opet mel rozdelany auto a cistil co se dalo. jede to lip ale jsem zvedav na tu chybu (bzuceni). pokud by jste nekdo vedeli co to je a proc...dej te mi vedet... precejenom nemohu znat vse. abych nezapomel.... me auti mam rok.... 1.6 55 r97....129tis. ja nalital 33tis....
  17. Garden

    Zadní brzdy

    malasorte: tak to jsem nevedel.horsi to asi je na predku s ABS. nebo je to podobne.
  18. destructor: klimu nemam. vetrak frci... je sice pravda ze by se mel zapnout az kdyz dosahne nejakou hranici. po dnesni jizde uz vim ze to s vetrakem nic spolecneho nema.muj problem je nekde jinde. kdyz se mi to stane ze nemohu nastartovat s teplym motorem...probehne cerpadlo(natahne benzin) a vypne se po nejake dobe. ale pak je slyset nejake bzuceni/piskani nekde v mistech motoru. nekde v casti jak je skrtici klapka.ale nevim co to je a hlavne proc to dela.kdyz seslapnu pomalu plynovy pedal je to bzuceni slyset obcas vic.kdyz schladne poradne motor,pak otocim klickem a lze startovat.neni tam nahodou nejake cidlo?
  19. aohj... mam neco podobneho za problem. po dojezdu by se mel zapnout ventilator na dochlazeni... ale tak se nedeje. pask se mi stane ze po delsi dobe kdyz je auto jeste zahrate... neni mozne nastartovat. a divne bzuci nekde v motoru. muzete mi rici jestli to nekdo vi...co by to mohlo byt. jestli to je opravdu to spinani ci neco jineho.diky
  20. Garden

    Zadní brzdy

    tak s tema zadnima brzdama... to by mne taky zajimalo jak to je. jestli staci zabezpecit aby se vzduch nedostal do systemu a vymenit pakny a hotovo. nebo je zapotrebi slozite... vymenit a pak odvzdusnit.
×
×
  • Vytvořit nový...