Přejít na obsah

Strojvůdce

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    639
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Strojvůdce

  1. Ona ale žádná aktualizace neproběhne, jestli se jí snažíš v rádiu spustit. Jen strčíš kartu s novými mapami do slotu a naviguješ. To je vše. Rádio ti píše, že máš ECE 2020/2021, takže ok. Ty mapy jsou na kartě a s tou kartou navi pracuje, takže co tam strčíš, s tím to jede. Neprobíhá žádná aktualizace map z karty ale používají se mapy na kartě. 

  2. a co umí komfortka C, když tam mám zámek i s centrálem viz www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3b4839016an-zamek-dveri-zadni-pravy-fabia.html tak bude stačit koupit pouze orig vystřelováky a přizbusobit to přes vag?

    Potřebuješ komfortku E. Pokud máš origo centrál, jak píšeš, stačí už jen vystřelováky a nakódovat.

  3. Pravděpodobně problém s mikrospínačem v zámku. Pokud signalizuje stále otevřené dveře, dálkou auto nezamkneš. To je vpořádku.

    Nezbyde než zámek vyndat a zjistit, proč spínač zůstal seplý (většinou je to totiž obráceně). Pro jistotu můžeš zkontrolovat kabely a konektory v gumový "harmonice" mezi dveřmi a sloupkem. A nebylo by na škodu, kouknout VAGem, jak se zámek skutečně chová.

  4.  majkl.vrs: Ty světla jsou zakřivené, aby kopírovaly příď auta a podle fotek to vypadá, že ti je tam koumák v servisu dal opačně.

    Na jedné z fotek svítí se světlama, to máš verzi s pakrovačkama?

  5. :D Stahni fialovou pojistku (už nejspíš máš). Přecvakni plast. stahovací pásek a vytahni vnitřek konektoru. Nasuň nový pin do správné (zacvakne) a vrať vnitřek konektoru zpět do "obalu". Nasuň fialovou pojistku a kabely stahni novým páskem.
  6. Tak jsem PArrotku poslal na reklamaci. Trvalo jim to měsíc, ale je prý neopravitelná a prý vrátí peníze. Tak mně docela potěšily, páč jsem si teda rychle objednal novou, novější model, MKi-9000. Jednak má ovladač bezdrátovej, takže ho mám na volantu, navíc přehrává kromě BT i z flešky, mp3 přehrávače (3,5 jack) a iPhonu/iPodu. Jediný minus je zatím chybějící čeština, má být údajně na jaře (  :blink: dyť už tu máme léto). Existují ještě verze s displeji, ale já už žádný do auta nechtěl. Stačí ten na PDAčku. :)

    Profor: Ten držák nejde použít, ty nový "Blueboxy" vypadaj jinak a není je vlastně ani za co chytit, jedině přilepit. :(

    post-3479-1239870551_thumb.jpg   post-3479-1239870569_thumb.jpg

×
×
  • Vytvořit nový...