Přejít na obsah

CollinFa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil CollinFa

  1. A kde jsi se to dočetl?? Ty tam nevidíš tu akci?? Ještě jí prodloužili do 8.1 2011

    Suntek možná josu korejské nevím,ale používá je asi 50% foliářu.. ;-)

    A,že by přes ně nešlo vidět?? Co jsem měl folie 3M + další lidi co znám tak přes ty nešlo vidět.. Suntek je v tomto jinde.. Viděl jsem to u více aut na vlastní oči..

    Jinak firma dává na práci záruku 5let a na vzhled folie,že budou stejné dávají doživotní.. Takže toho se fatk nebojím.. ;-)

    Jsi první který nedoporučuje Suntek.. Co jsem tak pročetl AHc tak nikdo žádný problém..

    Jestli jsi ty náhodou neměl korejské folie a měl jsi tam jen nálepku Suntek..

  2. Co jsem tak slyšel od prodejcu,zákazníku tak zimní pneu se Michelin nějak zvlášt nepovedl.. Já bych raději nasadil GoodYear UltraGrip 7+.. Ale také jde o to kde stím budeš jezdit.. Zda spíše po městě kde jsou břečky a nebo i někde kde se to bílé svinstvo drží..

  3. takze mam fabiu hatchback 1,2-40 kW a teraz tam mam letne gumy 165/70R14 a su v pohode,len som si myslel ked uz kupujem tie nove plechace aj pneu zimne ci by som nemal dat sirsie.je mi jasne ze spotreba o nieco stupne ale ked sa mi to bude menej smykat snad sa to oplati.

    Tak to bych nic neřešil a nasadil pneu o rozměru 165 14".. Naprosto v pohodě..

  4. Si to dej třeba na čelo.. :-) Ne,promin,ale tohle je teda síla dotaz.. Muže ti poradit přítelkyně když už ti to dala.. Já bych to nasadil na zadní okno nahoru do rohu..

  5. Wittman: Tak se dělala každé fábie nebo až od nějakého roku? On ten Vosk také néní na pořád.. Já co jsem viděl 5dveře s korozí, a spoj předního blatníku s prahem, tak bych ji určitě ošetřil..

  6. Fábia a koroze naprosto běžná věc.. Dutiny si udělej.. Kudy ti neřeknu ale chystám se na ně tak za 2týdny, takže se mě téma hodí.. :) Určitě tomu neublížíš, čím to budeš dělat? Já bud Rezistin ML nebo Body 910 tuším.. Podběhy sundám a natřu Body 930.. Samozřejmě že je zase nasadím..

  7. Fábia a koroze to vidím často.. Dělám nechanika v servisu takže mě tam projede pár aut.. Co sundat podběhy vyčistit a vytřít bdoyčkem např: 930.. Pak zas podběhy nasadit... dutiny vystříkat a mohl by být klid..

×
×
  • Vytvořit nový...