Přejít na obsah

michal9

Uživatel
  • Počet příspěvků

    430
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil michal9

  1. Říkám to od začátku, origo kabeláž umí odpojit pípák, pokud máš origo asistent. Pokud to máš jen napojeny na kabeláž zadního světla, tak to nefunguje. Zapnutím funkce v VCDS ti to bude ukazovat jen tu 1, to pozná podle odběru. Nebo domastit ten mínus, jak psal Jipol57

  2. Když koukneš do zásuvky tak tam je malej spínač, který po zasunutí patice od vozíka propojí dráty a tím auto pozná , že máš vozík. Platí pro před face. Dál to musíš mít napojený na Can jinak to nevypíná pipák.

  3. Mě stačily dva překližkový čtverečky tl 2cm a 10 závitová tyč + matky . Naolejovat a trochu vždycky přitáhnout a lehce kladívkem poklepat a ono to tam postupně doskáče. Jen opticky tam na konci u hlinikové konzoly trčí  2mm toho silonovýho pouzdra, holt to nemá vybrání na dosednutí jako originální přípravek. Že nemazat  je blábol, nikdy se to nemá šanci protočit v té hlinikové konzole. V jednoduchosti je síla :kol-28:

  4. 5+4 tvoje roky :kol-31: . Má zimní guma po 6 letech , která má najeto 5 tis a jinak leží v garáži je hotová. Nechci vidět ty vlastnosti v 9 letech . A je jedno letní nebo zimní. Když to smeteš za rok tak ano, kup to. Jinak fakt nešetři.

×
×
  • Vytvořit nový...