Přejít na obsah

esař

Uživatel
  • Počet příspěvků

    458
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil esař

  1. 507922- jo pochopils to správně,bď ventilátory spíná termospínač nebo řj dochlazování,zkus odpojit postupně jeden nebo druhej ventilátor abys došel na to kterej ti pálí tu pojistku a pak až to spravíš tak to zkus jestli to nebude chodit tak je možná něco tím zkratem odpálenýho v té řj dochlazování.Doufám že ostatní poj.sou v pořádku.

    Ričina- buď je vadnej ten tlak.spínač nebo málo chladiva,zkontroloval bych přívody k němu,zkus chybu vymazat jestli se objeví znovu.

  2. Jestlis to měl zdělaný tak by to mohlo byt hned vidět,bývá odmotaná i ta páska co je kolem svazku.A konektor je buď dole na A sloupku pod tím plastem co je páka na otevírání kapoty a nebo přímo u té průchodky ale to asi nebude tvůj případ.

  3. Ahoj,odtok kondenzátu z klimy je za motorem jak je ta izolece na stěně do kabiny.Je tam taková malá odkapnička.Ale nemáš náhodou spíš ucpaný odtokový kanálky v dělící stěně?Pak teče přes pylovej filtr dovnitř.

  4. Zajímalo by mě jestli existují mapy slovenska do navi DX,pročetl sem toho hodně a všude se píše že neexistují.Tak by mě zajímalo jak to dělá škodovka na slovensku,když prodá auto s navi,že by byla bez map slovenska?Mám tam jet a hodila by se :) .

×
×
  • Vytvořit nový...