Přejít na obsah

MartinR

Uživatel
  • Počet příspěvků

    279
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil MartinR

  1. Multimetr mám, ale jsem poměrně "elektronegramot" , tak nevím jak na tom samotném nezapojeném světle změřím co je co. Nicméně jsem dal metodu pokus omyl a touto přísně vědeckou metodou zjistil, že minus je uprostřed, 30% je u rovného konce a 100% u kulatého konce konektoru. Dík všem zůčastněným.

  2. WHITE LIST MARTIN R ...bol ochotny pockat s platbou :palec:...ale Zaroven aj BLACK LIST MARTIN R POSLAL ZLOMENE VECI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :aggressive::(

    Tomuto člověku který měl dříve nick RESO nebo RESA ( už se nepamatuji a nerozumím tomu proč ho změnil ) jsem poslal MINULÝ ROK !!! ostřikovače světel jako každému "bratru" na Slovensko jen jako obyčejný balík bez dobírky, aby nemusel platit ty jejich velké poplatky za převod měny apod. s tím, že jak mu dojde balík - pošle peníze v obálce . Balík mu došel , žádná zpráva o něčem zlomeném ke mě od něj nedorazila jen mail, že se dostal do velké finanční tísně ( týden před tím o tísni nevěděl ) a peníze mě pošle až někdy v březnu !!! No co může člověk dělat když pošle balík jen na čestné slovo. Jen NEDOBROVOLNĚ čekat . Tak jsem čekal a čekal a najednou jsem čirou náhodou objevil, že ač má být ve finanční tísni - tak vesele na foru dále "nakupoval" a na to aby mě zaplatil kašlal !!! Když jsem na něj s tímto poznatkem uhodil, tak nakonec peníze poslal, ale s takovým chováním jsem se ještě nesetkal. Takže od té doby poučen na Slovensko posílám jen na dobírku a můžou za to Ti kluci poděkovat tomuto člověku. Nepsal bych to sem, ale že si v Březnu vzpomene že minulý rok jsem mu poslal něco zlomené mě krutě nasralo :076:076:076

  3. No, nerozumím tomu. Prostě otočí klíčem, není slyšet zvuk centrálu a dioda ve dveřích stále bliká. Jsou otevřené jen dveře u řidiče (mechanicky) .

  4. Zdravím, potřeboval bych radu. Já když otevřu svojí OII klíčem a ne dálkou, tak se otevře centrál a já mám cca 15 vteřin na to abych otočil klíčem ve spínací skříňce. Když to nestihnu spustí se alarm. Naproti tomu, kamarád když otevře dveře klíčem, tak se centrál neotevře a alarm spustí okamžitě při otevření dveří. No a teď pointa - chtěl bych mít stejně fungující originál alarm jako kamarád. Jde to ? :unsure:

×
×
  • Vytvořit nový...