Přejít na obsah

šindy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil šindy

  1. Moc děkuji za tvoje informace. Já svého Yetiho kupoval před cca 3 roky na Jarově také v programu Škoda Plus (měl najeto kolem 10tis. a byl cca půl roku starý). Jinak doposud maximální spokojenost. Blíží se však termín obměny ... tak začínám koukat na aktuální možnosti a nabídky. Uvidíme, kdy a co se případně povede :)

  2. Ahoj, mám dotaz k tvému příspěvku - prodejci přeci musí generovat také nějakou marži - tudíž zaměstnanecká cena se nerovná ceně, za kterou ti to prodají ... nebo je to jinak ?  díky za informaci

  3. Telefonoval jsem si s majitelem www.sgs-servis.cz, od kterého jsem obdržel informace, že chipování umí. Dříve dělal formou vyjmutí řídící jednotky a fyzickou úpravou přímo v jednotce. Nyní by prý mohl upravit již po kabelu. Dále doporučil spíše úpravu po záruce, popř. v záruce řešit tak, že si koupíš ještě jednu řídící jednotku, která se upraví. V případě, že jedeš do autorizovaného servisu, jedeš tam s tou původní, jinak používáš a jezdíš s novou-upravenou. Koupě nové řídící jednotky však celé toto prodraží. Pokud by se dělalo pouze po kabelu, cena je prý v rozmezí 6-8tis.

    Dotaz na kolegy tady na fóru ... má někdo představu, kolik stojí nová řídící jednotka ? Díky

  4. hadak11: tajný to určitě není, jen jsem nechtěl zde v sekci 2.0 TDI chiptuning obtěžovat kolegy s nafťáky diskuzí ohledně benzínových motorů :)

  5. jo je tam, tak jí to taky asi dopřeju, dík

    27.7. tak přepínač koupený u autor.servisu a vyoslil jsem jim to jak píše snowmancze o tři příspěvky výš,nastoupil VAG pak VAS a nic :( .

    Tak telf. do PV, Vaša ochotnej za chvilku to měl, všecno frčí CH,LH,corner a ještě bonus rafiky při zapnutí zapalování, takže Vášo díky :kol-142:

    Ahoj, a na kolik tě to tedy vše přišlo peněz ? Díky

  6. Jako vždy - je celá řada možností. Dodatečně jsem si nechal namontovat TZ od firmy SVC Náchod. Zvolil jsem variantu "pevné", tedy bez odnímatelného háku. Jednak to yetisku docela sluší /je to přece jen trošku "teréňák" :p /, jednak chrání při parkování od nešiků a vyjde i levněji. U octy jsem měl hák odnímatelný a stávalo se mi, že jsem naopakoval kufr vercajkem a vším možným, pak jsem si vzpomněl na vozík a všechno šlo z kufru ven, abych se dostal k háku /u rezevy/. Tak to už mám teď vyřešeno :) . Elektroinstalace je buď origo - ta umí hlásit poruchu žárovky na přívěsu nebo náhradní výrobce - ta to neumí. Volil jsem variantu 2, protože s vozíkem jedu jednou za sto let a stejně jsem zvyklý kontrolovat dobrý kontakt /je to jistější/. Přiznám se, že i úspora hrála svoji roli. Rozdíl je cca 2000.

    Ceny: TZ Škoda Yeti - 2562 + EP elektroinstalace UNI pro CC a CAN 7-p - 1638 + montáž - 1800. Ceny včetně DPH.

    Maximální spokojenost. Zásuvka je výklopná do výřezu, který se musí udělat. S variantou odnímatelného TZ lze aplikovat krytku výřezu na celé zařízení, včetně zásuvky. Stačí? :)

    Ahoj, mnohokrát děkuji za vyčerpávající odpověď :palec2:

  7. Pro šindyho:

    tak příčníky Menabo Brio jsem dneska namontoval, jde to zcela bez problému a už jsem i vezl cca 40-ti kg loď a také v pohodě. Takže prozatím můžu jen doporučit.

    Ještě pro zajímavost - mám příčníky 1350mm dlouhé a myslím, že jsou akorát - zkracovat je tedy nebudu. Boční přesah vypadá takto:

    http://forum.skodahome.cz/uploads/1300201465/med_gallery_44518_59_35003.jpg

    A ještě jednou odkaz na prodejce (i dovozce):

    http://www.hobbycar.cz/engine.php?lang=cz&viewd=1&idin=%28id=3555%29

    Ahoj, mnohokrát děkuji za tvoji informaci i s fotkou, vypadá to fakt dobře, jdu do nich taky. Ještě jednou díky Šindy

  8. Nevím proč zase zakládáš další sekci tažné když už tady je 2x. Mam origo tažné včetně montáže a elektroinstalace kvůli parkovacím čidlům za 5900,- :-) Montoval sem ho půl roku po koupi jen protože mam ted držák kol Thule na kouli.

    Poprosím tě o informaci, kde si nechával tažné zařízení dodatečně montovat (čidla mám také - můj Yeti Experience je bez přípravy pro tažné zařízení). Ale za tebou udávanou cenu jsem zatím nikde originální variantu nenašel (Kč 5900,- za tažné a montáž :)!). Tak jestli to není tajné, poprosím o tvoje doporučení.

    Děkuji moc Šindy

  9. Mam dotaz,

    resili jste nekdo dodelani tazneho na Yetiho po koupi?

    Jaky typ, za kolik penez, kde koupit, kde namontovat . . . ?

    Ahoj, zajímalo by mne, zda jsi se něco k tažnému zařízení dozvěděl (dodatečná koupě a montáž), ať hledám, jak hledám, tak jsem se toho moc nedozvěděl :(

    Popř. poprosím kohokoli, kdo již tažné zařízení na Yeti dodatečně montoval, ať se podělí o zkušenosti (kladné i záporné)

    Díky moc Šindy

  10. RJ telefonu, kabeláž, mikrofon, držák jednotky, kryt jednotky.. vše mám skladem a můžu namontovat..

    Ahoj, řeším úplně stejnou záležitost - mám Škodu Yeti, 1.2 TSI, Experience. Bohužel bez handsfree.

    Rád bych do auta bluetooth handsfree dodatečně pořídil a nechal namontovat - bylo by možné u tebe?

    Samozřejmě mne nejdříve zajímá, na kolik by celá tato sranda včetně montáže přišla?

    V autě mám rádio Swing, MaxiDot (takže montáž včetně "oživení" handsfree na MaxiDotu)

    Díky moc za informaci Šindy

    popř. email: four.roses@atlas.cz

  11. Jestli pasujou na Yetíka, tak je to super. Tyhle příčníky mám na Octuli. Příští týden už to doufám vyzkouším :-)

    Mohu vás poprosit o informaci k příčníkům - vyzkoušel jste je na Yeti ? Díky V.Š.

  12. No, asi bude lepší vzít ty 1350mm. Vnější vzdálenost podélných nosníků Yetiho je totiž 1110mm a příčníky 1200mm by asi tedy nestačily.

    Jdu do těch 1350mm a případně je trochu zkrátím.

    V každém případě jsi mně potěšil s informací, že na Yetiho pasují - díky! :palec2:

    Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o informaci, zda jste již kupoval výše uvedené příčníky na hagusy (ke Škoda Yeti)? A jaké máte zkušenosti (popř. které jste nakonec koupil)?

    Děkuji moc V.Š.

×
×
  • Vytvořit nový...