Přejít na obsah

Itali

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Itali

  1. Pokud má FII, tak v něčem kecá - buď si ji nekupoval jako 18letý, nebo mu nemůže být 23. A vzhledem ke způsobu jak "takticky" zamlčoval lízačku bych už se nedivil vůbec ničemu... Itali, můžeš si mě žrát jak chceš - ale Tobě zase tohle nesežere nikdo.

    Takže ještě jednou Ti chci poděkovat že jsi mi asi po 5. odpověděl k tématu. A ano omlouvám se je mi 23 za nějaký měsíc , ale i tak to nesedí , podle Tvých výpočtů.

    Každopádně tyhle Tvé kecy na mě , mi můžeš psát soukromě :)

    ""takticky" zamlčoval lízačku " :D Tohle fakt nééé :D :D

  2. Trochu nerozumím té "levé" :)

    Ale ano to máš pravdu , když je ještě škofinu , tak asi tohle nené možné i když turbo si myslím že by nebyl problém , ale také záleží , co všechno by se dělalo.

  3. Hlavně tu ze mě nedělejte blbce :D Opravdu se jenom ptám , protože jsem člověk , který je schopný dát dohromady cca 100 000 , ale né 400 000 na nové auto. Koupil jsem si 1,2 SPORT jako osumnáctilety , je mi 23 a 1,2 mě přestává bavit , ted je tam chip a sportovní filtr je obědnaný , ale to je jen jako "pro dobrý pocit".

    Auto ještě rok budu splácet , takže prodej nemožná. A tak jsem si říkal že když jde z Fabie I vytáhnout 500Hp , samozdřejmě 1,9 .) , tak proč nezkusit 1,2 .)

    Ale jak to vidím nesmysl. A ano škodovka by nebyla nadšená .)

    Ještě mě ted napadlo , jednou jsem se bavil s kamarádem "automechanik" s velkýma uvozovkama a povídal mi že by se tam dalo přidat nějaké malé turbo. A dokonce mi to potvrdil i kamarád že se bavil s p. Jandou (CIMBU) že se opravdu něco takového děla/lo do Fabie I a myslím ten slabší objem , ale byl problém s tím že bylo málo místa v kastly.

    PS: Jsem lajk , tak mě omluvte :)

    Ital.

  4. Tak jsem si nechal nastříkat brzdy v autor. servisu. Po velkém smlouvání a ukecávání mě to vyšlo na 500,- což si myslím že za tu praci s tím a za barvu jsou náklady skoro nula nic.

    Jinak chtěl jsem bílou , ta mě byla zakázana z důvodu špinění , pak zelenou , ta nebyla , tak je červená :D

    iTAL.

  5. Chlapci , budu kupovat sport filtr na fabku II 1,2 HTP 51Kw.

    Našel jsem na netu jen KN , ale zde na foru jsem zjistil že existuje něco jako GREEN filtr. Na netu jsem ho též našel , ale né na Fabii II.

    Jaký je tam rozdíl? Díky moc Ital.

  6. Zdravím Vás , tak jsem dneska chipnul 1,2 HTP 51KW Fabia Sport.

    Když jsem stál na volnoběh ukazovalo mi to spotřebu 0,6 , teď po chipu mi to ukazuje 0,6 , pak to začne blikat na 0,5 a pak na 0,4 a tak to blíká pořád dokola. Co to znamená? Co si mám o tom myslet? Díky Ital.

  7. JJ uz jsem tam psal a koncem roku delali velkou objednavku...Cena cca 10 EUR bez postovneho... Zkusil jsem psat primo organizatorovi, ktery to objednaval, takze doufam ze se ozve... Kdyztak dam echo a muzem udelat hromadnou objednavku, co vy na to? Vsechno je zatim ve hvezdach...

    Jsem určitě pro :)

    Budeme konkurovat BMW X6 , ale té se to i zavírá samo :D :D :D

    Jinak určitě bych to vzal .)

  8. No můj plán byl takový. Zajedu ke známému na brzdu v Praze , pak do Kladna na jejich CHIP a pak zpět do prahy na brzdu. A uvidíme co se stane. A POWER TECH , garantuje při dokázání nedostatnu jejich garantováného výkonu vrácení peněz. Takže takhle jsem si to nějak představoval , ale zase když to tu čtu tak pujdu raději k Disel technik a přidám si tam filtr. A je to o polovinu levnější mno ... :(

  9. Tak p. Janda mi to udělá za 2500 , když tam pujdu s kámošem to už mám zjištěno , ale láká mě těch 10kw. Nevím mno... Kamarád si to u cimbu chipl a neujedem mě :) A já to chiplné nemám a dokonce ho dávám já. J vím že nemůžu čekat velký rozdíl , tak mě to tu hned neomlaťte o hlavu , ale pokud si dám 17 kola , tak mi 6 kw oproti 10 moc stačit nebude mno :(

    Jinak tam je cena 6200.

  10. Zdravím Vás , tak jsem si našel favorita a to firmu CHIP TUNING POWER TEC.

    Má někdo zkušenost prosím? Oni zvedají fabii 1,2 HTP 51KW na 61kw.

    Tak by mě zajímalo co si o tom myslíte. Protože je to největší zvednití kw co jsem na našem trhu viděl.

    Díky moc Kunčar.

  11. Zdravím , chtěl jsem se zeptat zda někdo nekdo nemá zkušenosti s firmou DIESELTECHNIK , chtěl bych si unich chipnout 1,2 HT 51KW a dát si tam u nich i ten sportovní filtr.

    Oni se preferují moc pěkně , ale MR. CIMBU je zásadně proti.

    Díky moc I.

×
×
  • Vytvořit nový...