Přejít na obsah

jwb

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil jwb

  1. Tak se zdařilo - podtlaková hadice byla popraskaná na více místech. Díky za tipy, nová na můj motor něco přes devět  kil, zajel jsme na hřbitov a za kilo sehnal staro-novou. Vyměnil a vše vypadá v poho. Brzdy asi vyset nezůstavají, jen mně udivilo, že tam neprostrčím ani papírek.... To kopání asi budou kotouče, zkusím vyměnit. 

    Ještě rychlý dotaz - u vývěvy - podtlak. čerpadla to napojení na podtlakovou hadici - je to tam uložené s vůlí? Hadice je k tomu vývodu na fest, ale celý ten vývod se v těle čerpadla trocha hejbe... Je to tak správně?

     

    Díky ještě jednou!

    Kopání do volantu při brzdění jsem taky řešil. Zkroucené kotouče. Stočit a nebo nové 

  2. Něco podobného jsem měl i já. Asi se tam dostala voda trhlinkou v laku. To bude asi po mrazíkách. Jediné co ti pomůže to nechat jak je. Když to propíchneš, později se ti odloupne bezbarvý lak a bude to vypadat jako jinde.

  3. Zdravím, nevíte někde kde by jsem mohl sehnat střešní lišty (viz. obrázek). Po častém montování tzv. zahrádky se mi povedlo jednu přelomit. Pokud někdo víte kde se dá sehnat, poraďte. Octavia1 sedan

    post-46495-0-20507900-1413226199_thumb.g

  4. když jsem potřeboval vyměnit brzdové destičky, při vyšroubování oněch trnů, jsem zjistil, že při vyšroubování je na nich vnitřní závit (strhnutý). V práci mi půjčily sadu co mají na opravu. vyvrtá se větší díra a vloží vložka a potom je to jako originál.

  5. Mám stejný problém. Taky bouchá levé přední kolo. Je to od doby, co jsem musel udělat nový vnitřní závit pro uchycení "trnů" brzdy. Viz obrázek. Když přejíždím nerovnosti a nebrzdím, tak to bouchá ale když brzdím tak ne. Nevíte někdo, zda by to mohlo být tohle a když tak co by s tím šlo udělat?

    post-46495-0-83116700-1380224277_thumb.j

  6. Zdravím. Přileju vodu do mlýna. Z ničeho nic (jak to bývá) mi začalo něco vrzat při zatáčení. Bylo to častěji a častěji. Po přečtení příspěvků jsem zkusil promazat co se dalo a přestalo to. Ale jen tak na dva až tři dny. Nedalo mi to a sundal jsem kolo a kouknul na prachovku spodního čepu (šlo o stranu řidiče) a to jsem ještě nikdy neviděl. Prachovka byla úplně roztrhaná. Koupil jsem nový spodní čep a je po problému. Vůle ve starém čepu (díky roztrhané prachovce) byla 4mm.

  7. Koukni na elektriku co je ve spoji dveří a karoserie. Měl jsem podobný problém. Z ničeho nic přestal fungovat zámek, a ovládání zrcátka. Přerušený kabel v takové gumové harmonice od stálého otevírání a zavírání dveří. Dá se vytáhnout ze dveří a nebo karoserie.

  8. Ahoj minulý týden se mi asi dvakrát stalo že přestaly ukazovat rafičky otáčkoměru a tachometru. po zastavení a rozjetí zase začaly ukazovat. nevíte někdo čím by to mohlo bejt? Díky za rady.

    Zdar. Měl jsem stejný problém a ve škodovce mi řekli že to chce novou palubovku (cca 25 000kč) ale dobrý elektrikář mi to opravil za 1 000kč. Prý nejaký studený spoj. Né vždy chtějí ve škodovce levně poradit. JW

×
×
  • Vytvořit nový...