Přejít na obsah

canzou

Uživatel
  • Počet příspěvků

    148
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil canzou

  1. Ahoj, myslím, že o volnoběhu jsme toho napsali už dost na záčátku vlákna, dělá mi to taky (asi všem), jen si dovolím trochu nesouhlasit, že je to na zahřátí katalyzátoru, jelikož zvýšené otáčky při strartu mám až od 15°C vnější teploty. Pokud je pod 15°C tak nic a ani v zimě při startu (ze Škody mi taky napsali, že je kvůli katalyzátoru, jen mi neřekli, proč to v zimě nedělá, když se má katalyzátor zahřát)). Jinak ty zvuky při startování mám taky, manželka kolabovala, když jsem tudle nastartoval a slyšela to, co se linulo z pod kapoty. :kol-27: , tak jsem jí ubezpečil, že je to ok, že to bude už jenom horší

  2. Taky jsem neodolal pokušení a šel se podívat na Rapida a když už jsem tam byl, tak jsem se i svezl 1.2 TSI 63 kW. Pocitově je to auto z venku dost malé ve srovnání s octávií, ale uvnitř jsem neměl ten ztísněný pocit jako ve fábii. O plastech ve dveřích se tu už píše, o volantu taktéž. Docela mě překvapila nepříjemně řadící páka (nějaká malá a úzká) a odezva serva řízení, jde to na můj vkus moc zlehka, něco podobného jsem zažil v citroenu C3. Motor (zátah) dobrý na to, že na autě bylo ujeto 28 km. Palubní deska se mi docela líbí, jinak po najetých 10 km bych nerad to ostatní hodnotil. :kol-26:

  3. Jj díky, vím že škoda má stále stejné číslo na ty nosiče, ale třeba u thule je ten kit jiný, tak jestli jde z O II na O II FL, u O II je napsán kit 1360 a u O II FL je kit 1576 a jelikož ho nemají, objednal jsem 1360 a uvidím jestli půjde na O II FL :feve:

×
×
  • Vytvořit nový...