Přejít na obsah

edadavids

Uživatel
  • Počet příspěvků

    260
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil edadavids

  1. Ahoj, mám takový problem.Mám originální centrální zamykání ,ale nemám el. stahování oken .Tak jsem dokoupil -DO ,ale když jsem to rozebral tak jsem zjistil že tam žádná komfortka neni,ani konektory nic!!!!! Nevim co mám kde vyměnit.Porad te co mám dělat?

  2. Ahoj ,mám ten samý problém.Povolil jsem ručku až byly lanka volný ,vyměnil jsem pakny ,vyčistil a promazal samoštely ,složil pak jsem zašlapal a stejně jsem pak ručku musel dotáhnout .Nechápu to ,proč ty samoštely nefungujou.

  3. Tak tedy zde se koukni http://www.cc-autodily.cz/valecek-brzdovy-19-05-1_1.html 80kč!!!!! .Prasátka tam jdou v pohodě ,ty dvě díry nevadí použiješ jenom jednu,jelikož jsou univerzální(levá a pravá strana).A jelikož když jsi dáš zoom těch obrázku víš,tak zjistíš ,jaký je rozdíl v pístkách na prasatech.Na tom železnym je krásný výřez a na tom originálu je nasezenej kloubouček,hliníkovej,který když špatně sundáš buben tak to vorveš.Jdou tam krásně ,neměj strach.A jestli ti to teče, jako mě to teklo ,tak si tam kup rovnou sadu na pružinek ,budeš to mít zrezlý.

×
×
  • Vytvořit nový...