Přejít na obsah

litm

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem litm

  1. Hele, moc díky, ani nevíš jak jsi mně potěšil. Já mám zimní 205/55 94V a auto šlo o necelé 2 cm dolů!!! Což na zimu je to trochu proti řidičskému rozumu! Naopak jsem ty letní vyzouval až teď(4.6.) a spotřeba byla v normě a opotřebovávání nějaké nad míru jsem taky moc nepozoroval. Za to v bahně a na mokré trávě jsem mohl jezdit. Proto si myslí že bych mohl dát ty zimní-65 na celý rok, vydrží 2 sezóny tak jako ostatní. Najezdíme tak 35-45t. km za rok a asi jen 1/4 v terénu ale když je to potřeba tak letní nepomůžou, naopak ani 4x4 nepomůže. Pěkný den a díky.
  2. Nazdar, kdyby jsi mohl poslat foto jak to vypadá stěma 65. Mám podobný problém a chci tyto pneu taky pořídit,(prodat ty letní i zimní) jedny pneu na celý rok! zjistil jsem že ty letní co tam dávají originál tak jsou jen na asfalt, běda když je trochu mokrá tráva, pak jsou k ničemu! Nedrhnou ty 65 o podběhy či vnitřní strany? jak se to chová když ho naložíš úplně? Díky a mej se.
  3. Stát v kopci se zařazenou rychlostí může být problém, (dle SM13/2010). tento způsob parkování zatěžuje dvouhmotnostní setrvačník a ten je na jednostranné namáhání extrémně citlivý. Prý hlavně pro vznětové motory. A jedná se o parkování dlouhodobé až roční. Prý v krajním případě může dojít poškození převodovky. To co píše "Sranki" bych určitě nenechával jen tak a tlačil na servis! Jezdím sníh, voda, bahno, prostě furt a všude a ručku zatahuju stále a nic ani v těch nej mrazech! jinak
  4. taky jsem to zaregistroval ale neřešil, děkuji ti za info! 2,0TDi 81kw
  5. Prosím o foto a info o anténě mám nízkou garáž a pokaždé ji musím sundávat! Moc dík.
  6. litm

    Topení jednadvojky

    Ta "spirála" je výhoda i když zas o nějakém velkém teple se mluvit nedá. U Fa a Oc jsem si všiml že mají elegantně zakrytý přední žebrování k chladiču, originál od škody to asi nebude ale v těchto mrazech se to vyplatí.
  7. litm

    Topení jednadvojky

    nazdar Yeťáci, mám 2,0l a ručička teploty opravdu klidné jízdy začne stoupat po cca 4-6km dle teploty.( parkuju v garáži asi 10-15stupňů). I když stojím ale venku přes den tak je to stejné a topení jde prakticky hned. Přídavné el. topení - standard u nafty, nevím jak benzín.
  8. Nazdárek, včera jsem dostal příčníky od Hakr Brno, na Yetiho mají v černém nebo hliníkovém provedení. Mám ty černé a vypadají pěkně, jsou uchyceny na svorky. Kdyby byl zájem vyfotím a ukážu, jinak spokojenost nade vše!
  9. litm

    Změna obvodu kola

    Nazdárek škodovkáři, v servisu jsem dostal na Yetiho zimní pneu 205/55 R16 94V XL, prý přijatelná náhrada dle TP. Je pravda že škodovka trochu zapomněla na zimní pneu. Yetík vypadá menší ale snad to vadit nebude na sněhu. Myslím si že i záruka na špatně obutém - dle TP autu padá.
×
×
  • Vytvořit nový...