Přejít na obsah

smydys843

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem smydys843

  1. zdravím tak dneska jsem měl ten hrnec vytahnuty a byl v něm docela nános nečistot a byla ucpaná taková malá záklopka s gumovým těsnením takový malý obdelníček,takže netěsnila tak jsem ji vyčistl a uvidíme.
  2. Ja neberu tak že když ukazuje 1/2 nádrže tak je tam přesně půl nádrže je mi jasné že je to + - nějaký ten litr..Dneska jsem měl sundaný ten sací koš (palivové čerpadlo) co je pod zadním sedadlem a bylo vidět,že je tam skoro plná nádrž, ale když to bylo zpátky v nádrži tak to ukazovalo cca 1/2 nádrže.,ale když jsme s tím plovákem hýbali jak byl vytažený tak fungoval normálně, tankuju pravidelně cca 40 litrů,vždy tankuju když mám tak cca 1/4 nádrže,na rezervu nikdy nejdu.Udělalo mi to vždy tak cca při 1/4 nádrže,nikdy mi to neudělalo při rozsvicené rezervě.Na rezevru nejezdím.A teď naposledy to udělalo když ukazatel ukazovatl cca 1/2 nádrže.
  3. mám vyzkoušené že jsem než to začalo blbnout tak jsem uplně v klidu najel 900-980km.Průměrnou spotřebu mám při mém ježdění cca 5,1L.Ale nechápu proč to udělalo při menší polovině nádrže.A to právě dělám tankuju do plna a hlídám palivo a kolikk ujedu.
  4. Zdravím mám octavii I r.v. 1999 1,9Tdi 81 kw.motor AHF.Mám takovýto problém občas se mi stává že mi nejde auto nastartovat,žhavení vše funguje.Kdysi mi to udělalo ikdyž jsem měl větší čtvrt nádrže,stalo se mi to asi 3 krát,tak jsem si myslel že je to asi plovák v nádrži.Dneska mi to udělalo znovu ale nádrž mi ukazovala 1/2 nádrže.Vždycky pomůže když dojelu cca 10 lirtru nafty povolím vstřiky abych to odvzdusnil a pak to zase jede.Od toho co mi to udělalo tak si vždy měřím kolik ujedu na tu polovinu nádrže jak mi to dneska udělalo jsem najel cca 540Km,takže stav by cca odpovídal.Nevíte někdo čím to může být?Zkoušel jsem i vyměnit palivový filtr ale taky to nepomohlo.Předem díky za rady.
  5. Zdravím ne nevyresil.Jeste upresnim je to uplne ten spodní cep u podlahy který ovládá regulaci proudění studeneho a tepleho vzduchu.
  6. zdravím nidko mi prosím neporadí......?
  7. dobrý den, mám octavii I 1,9 TDI 81kw a mám takovýto problém,auto mi začalo samo od sebe topit,zjištoval jsem čím to může býta zjistil jsem že pod palubkou je ovladání klap na cirkulaci vzduchu a zlomil se mi ten spodní ovládací čep,chci se zeptat jak se jmenuje ta jednotka ve které jsou ty ovládací klapy a co musím vyměnit abych to opravil.díky moc za radu.
  8. Zdravím díky moc za rady jen se chci ještě zeptat bude vadit když koupím šroub který je o 2mm kratší nebo je to jedno?Myslím tím že šroub nebude 14x1,5x28 ale 14x1,5x26?
  9. Zdravím,chystám se na výměnu kol a zjistil jsem že pojišťovací šrouby na kolech mám tak zarezlé a sjeté že tam ten ořech skoro prokluzuje,chci si koupit nové pojišťovací šrouby ale dám tam nějaké jiné než škodovácké,ale nevím kde zjistím jaký typ těch šroubu tam můžu dát díval jsem se do velkého techničáku a tam mám napsaný jen typ disku a to 6J x15 ET38 R15, 5 děr kola mám plecháče 15 a originál alu škoda taky 15.
  10. Ještě se chi jenom zeptat tam je teda jen dole západka která se vytáhne to čidlo půjde vyndat?nebo je tam nějaký závit. OK díky moc za info.
  11. Zdravím zřejmě mi taky odešlo čidlo teploty chladicí kapaliny,ručička občas ukazuje občas ne.Zkoušel jsem to čidlo najít ale nikde ho nevidím mohl by mi prosím někdo poradit kde přesně hledat nebo nejlepší by bylo foto s umístěním.Jedná se o Octavii I rv 1999 81KW AHF 1,9TDI.Předem moc děkuji za odpověď. Ok díky moc za foto
  12. Zdravím mám taky problém s klimou,mám octavii I r.v.99 TDI 1,9 manuální klima,můj problém spičívá v tom že když zapnu klimu tak klima cca 10-20 jede,potom slyším někde v prostoru spojujezdce jakoby odněkud unikal vzduch a potom klima prestane chladit,když klimu na cca 20 minut vypnu a pak zapnu tak zase chvilku jede,auto bylo na diagnostice nic nenalezeno,kontroloval jsem pojistky-ok,jinak ventilator se netoči ale jak zapnu klimu tak poklesnou otačky a jde slyšet jak kompresor sepne.Neví někdo čím by to mohlo být?Předem díky za rady. Napadla mě jedna věc mohl by to být filtr dehydratator neboli susarna? Aha ale kdyz jsem se dival na rozkres klimy tak je tam takový valec který je nazvaný právě jako ten filtr dehydratator a na natu jsem nasel ze pokud je ten filtr spatny tak dochazí k zamrzání klimy,takze klima chvilku jede pak prestane a jak rozmrzne tak zase chvilku jede a takhle porad dokola..
  13. Tak už jsem to vyřešil,byl to zaseklý motorek,a ještě k tomu byli zaoxidovane kontakty,tak jsem vysictil promazal,promazaljsem i zamek a už to šlape jak má.Díky všem za rady.
  14. smydys843

    prevodovka olej

    Zdravím chtěl jsem se zeptat jaký dát olej do Octavie I combi rok v.99 motor TDI 96KW(chipnutych 81KW),převodovka je trochu hlučnejší tak ho raději vyměním.Dík za radu. Chci se jeste zeptat kde zjistím jaký olej tam mám dát,chci koupit origo skoda mam 5-ti kvalt.Můžu tam dát tento: G06 072 6A2
  15. Zdravím,mám problém s otevřením kufru.Mám Octavii I combi rok 99.Kfyz zmáčknu ten venkvní ovkadač na dveřích přijde mi jako by chodil naprázdo.Dveře jsem zatim otevřel nouzovým spínač z kufru,sundal jsem i tapetu,ale nejde tam nic videt že by bylo nějak poškozeno.Prosím o radu,v čem by to mohlo být.Děkuji. Nouzový spínač je ta páčka uvnitř kufru,kterou se dá otevřít kufr zevnitř. Fotku tady hodím během 2 hodin,jinak jsem se na to ještě dneska díval když chci otevřít ten kufr normálně z venku,jak potáhnu ten spínač co je veknu na kufru, tak taková tak kovová tyčinka co vede k zámku se trochu pohne asi tak o 1cm,ale ten pohyb nestačí k tomu aby se povolila ta západka co je v zámku. Jinak ještě jsem se zkoušel zavřít v autě a pak jsem zkusil auto zamknout a odemknout dalkačem,ale ani při zamykání ani při odemykání se zámek ani nepohnul. http://pictureup.cz/picture/verejny/701/70170106022011638.jpg http://pictureup.cz/picture/verejny/271/2712271206022011639.jpg http://pictureup.cz/picture/verejny/894/89489406022011641.jpg http://pictureup.cz/picture/verejny/151/1518151806022011642.jpg
×
×
  • Vytvořit nový...