Přejít na obsah

dukar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    66
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil dukar

  1. aha, tak ten spínač je nad pedálem, ne jako u OI , nevíte někdo číslo dílu ? případně cenu ? nemají ho někde levně ?

    V autorizovanem servisu jsem za originalní díl dal 241kč .myslím že nema cenu hledat ni levnějšího.kod nevim ale když jim řejkneš o co jde tak budou dobře vědět .A věř tomu že ji budou mít skladem, pořad se to kazí

  2. všiml jsem si že na tom spínači je vyryto DELPHI.Myslel jsem že firma delphi vyrabí vstřikovače a další součastky pro renault.Ani se nedívim že to vubec nevydrží bo co vyrobi tahle firma je na ...... Třeba do vstřikovaču delphi udělal jeden mechanik díru hřebíkem , tak co asi vydrží . Mam i renaulta 1,5 dci a vím o čem mluvim.

  3. nemá to spojitost s nefunkčníma páčkama tempomatu...? zdá se mi, že mi tuto chybu házelo, když mi blbnul tempomat kvůli páčce..

    tempomat funguje jak ma v tomto u mně nebude.

  4. volal jsem do dvou autorizovanych servisu a nikdo neví a netuší.Chcou abych to přivezl a budou zjištovat co by to mohlo být.vymazal jsem tu zavadu a už se neukazala.

  5. Vstřiky...ty najeté km tomu i odpovídají....Měl jsem 3ks 2.0TDI-PD 103kw a v těchto km jsem už měl u všech vstřiky měněny.

    Známému co má v Passatu ten nový CommonRail (2.0TDI-CR 103kw) ted dělalo to samé a měnily mu na záruku taky vstřiky.

    Ty vstřikovače by mněli víc vydržet než jen 80t km?jsou vstřikovače u 1,9tdi pd stejne jak u 2.0tdi pd?

  6. Ahoj, mám OII 1,9 tdi r.v. 9/2004 s najetýmy 75 000 km. Včera večer se mi na dálnici přihodila nemilá věc. Jedu si a nejednou cítím jak motor přestal táhnout, kouk jsem do zpětného zrcátka a za mnou obrovská oblaka dýmu. Inhed jsem zastavil a z výfuku mi tekl motorový olej. V motorovém prostoru nikde není vidět prosakující olej nebo něco takového. Motor jde normálně nastartovat, ale hrozně hulí a tak jsem raději absolvoval cestu domu na laně. Můžete mi prosím vás poradit/zdělit co mě čeká za opravi? Dík Luboš

    jak často měníš olej?

  7. koupil jsem z nějake francouske firmy O2 po roce mněla natočeno 53 t km mam ji 2 roky celkem ma 90 t a zatím nic važneho.Je fakt že interier byl dost za ten rok opotřebovany ale cena byla v te době víc než dobrá.

  8. Každé mrazivé ráno ,se mi rosvití kontrolka teploty chladicí kapaliny.Nemrzky je dost a naměřil jsem -27.Po chvilce co vypnu motor a nasledovně ho nastartuji kontrolka se už nerožne .Je možne že by to bylo vadne čidlo?

  9. Mam octavii 2 1,9 tdi 77kw 2005 ,napích jsem ji na vag a vyskočikla mi na motoru chyba :přepínaci magnet e /přeloženo ve vis přiručce/ chybne kody jsou 17056 17055.a anglicky doslovny překlad je Cylinder 1a2g low plug circuit po671 a p672 děkuji předem za jakou koliv pomoc

×
×
  • Vytvořit nový...