Přejít na obsah

dms

Uživatel
  • Počet příspěvků

    68
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dms

  1. no i já laik vím, že se žádný mapy netvoří,ale upravují a když už nevíš tohle do čeho se chceš pouštět ? Sorry, ale podle mýho úsudku stejně se do ničeho takovýho nepustíte, spíše tady budete jen planě diskutovat o ničem. K takovým úpravám musí být mraky vědomostí, zkušeností a vybavení, aby to za něco stálo. A tak si sečti,jestli se ti vyplatí do toho investovat čas,peníze,auto.
  2. no,jestli chcete důvěřovat mapám od neznámých lidí z netu a ne lidem, kteří se v tom roky pohybují, mají výsledky a na fórech jsou známý, je to váš problém. V čem by měl např. TDi Fun radit ? Všechno je už napsaný, stačí jen hledat.
  3. no chlape myslím, že oba budeme muset nejdřív vyřešit ten FMIC, ty na Superbu a já na Passatu, myslím,že oba ho mají malýho a v podběhu,což je na....
  4. určitě, IC je docela znát už od 140ps. Jak píše TdiFun, motor po čase nevadne. Kat nech, max.ho vykuchej..
  5. 134 kW je nereálných..bez dalších úprav HW.
  6. nový Passat B6 tohle má, při extra prudkým brždění se zapnou sami varovný, zkuste tam popátrat.
  7. ten výrobce Škoda jsou asi ale blbci, když se sekají o takový kW ve výrobě
  8. on byl teda hrozně zašpiněný z tý jedny strany a z druhý to takový nebylo...otázka,jestli to je přípustný.
  9. je fakt dobrý,akorát se musí čistit častěji než za 50 tis.km,jak píšou. Vyčistil jsem ho asi po 25 tis.km byl černý a měl hromadu zvířectva, ale je celkem hustý, tak si myslím, že zase toho bordelu tak nepropustí. Vypral jsem ho v přípravku a nastříkal určeným olejem a fénem předtím vysušil a ok. Je to jen pocitový,ale řekl bych že nepatrně to přidá.
  10. mám na TDi sportovní vložku KN a pocitově je to nepatrný zlepšení, musí se teda prát, takže zase nesháním papír.filtr.
  11. nemá někdo schéma zapojení pro el.sklápění zrcátek ? Chci to dodělat, díky.
  12. no,místo čísílek od výrobce bych se zeptal někoho,kdo Cupru má.
  13. myslím si,že záruku na motor určitě nedává
  14. nerozčiluju, pokud to tak vyznělo,sorry...
  15. m taky nemáš zvýšení o 53 kW co on nabízí, takovýmhle řečem, že takto vysoce zvýšený výkon bez výměny HW ničemu neuškodí, může povídat malým dětem a hlupákům neznající zákony mechaniky a fyziky. Není to obdržděný, tak proč nenapíše ten reálný výkon, kdyby byl tento pán tak solidní. Takhle to vypadá jako lákadlo na krásný čísla, ale skutek utek.
  16. Jaster : písty jsi měnil ? Jakou máš spotřebu ?
  17. ale 2.0 TDI 125kW bude mít při 160kW turbo toho plný brejle, nehledě k nárůstu krouťáku na který 100% není sériová spojka stavěná. Velmi brzy začne prokluzovat.
  18. tady se někdo rozhodl pohřbívat TDI motory ?
  19. jo,jen ještě ke Karlos : u P.Variant bys problémy kam s kuframa neměl. K těm závadám, jsou to především elektrika/elektronika, díly mám rozdělený podle zákaznických skupin, můžu to sem později napsat.. Taky souhlasím že první PD diesly 85 kW byly nejporuchovější a nápravy na Passat je bolest, ale i to se dnes dá sehnat do 10 tis. a od r. 2003 je vylepšená ocelová. Ale bude lepší psát fakt k tématu motoru 2.0 103 kW..
  20. no,jezdím Praha,Ml.Boleslav,otáčí se hlavně řidiči a lidi na parkovištích, ty prototypy ti za chvíli posílám na mail,je to Powerpoint.soubor.
  21. Já jsem klidný,ale před Octávkama II jsem měl od 1995/96-2005 jen Passaty a když mi někdo začne vyprávět o kolik je Passat lepší než Octávka II (což je nesmysl),tak mi tím zvedne tlak,protože vím ze své zkušenosti že tomu tak neni. no,bohužel je. O2 má mraky vad, dělám ve Škodě a vidím jak moc zákazníci reklamují kvalitu, O1 je na tom líp z hlediska počtu reklamací. A s tím prostorem uvnitř, jezdím denně s O2 a Passatem a bohužel v ní jsem tak akorát žádný rozvalování. Když někam jedu s O2 nikoho moje auto nezajímá, když jedu s P. (pravda trochu vylepšený) lidi dost okukujou. Doma jsem měl oboje auta, přišel známej, řekl ta O2 je pěkný auto, šel dál uviděl Pašíka, a dodal ale tohle je lepší, to je kára. To auto je holt prostě někde jinde..
×
×
  • Vytvořit nový...