Přejít na obsah

Majklos003

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    194
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Majklos003

  1. čau, tak včera jsem tam byl. někdo předemnou tam měnil kotouče a destičky. jenže jak je v třmenu ty dva vodici koliky, tak ten nahoře je dobrej ale dole je podělanej. je tam puvodně 8 ale někdo to posral a udělal tam z toho 10 tudíž tam ta 8 lita a pak to začne piskat.

  2. Ahoj, to jsme zkoušeli a dělá to jen za jizdy a jen při zařazené rychlosti. Ale přezouvalo se to ještě tedka na letní a vypada to že to jde nakonec někde od předního pravyho kola. Měl jsem to sundany a kolo bylo vřely ale ostatní byly v pohodě. Jsem domluvenej že to povezu ve čtvrtek ke znamymu a ten mi na to koukne,

  3. čau, objevil se mi problem. nechal jsem dělat na FAbce 1.4 44kW rozvody a od te doby to při 3000ot/min a vic začne jaksi piskat. čim by to mohlo byt ? je to chyba v těch rozvodech ?

  4. Ahoj. mám fabii 1.4MPI 44kw, rok vyroby 2002 a najeto cca 100 000km ( nejsem první majitel takže nevím jestli je to skutečné ). Ale k problému. Za studena nastartuji v pohodě, ale při teplem motoru mi přijde že to strašně dlouho točí než chytne a občas ani nechytne. Měnil jsem vzduchový, palivový a olejový filtr, svíčky, čidlo teploty, měřili se tlaky a byla čištěna škrtící klapka. Nic nepomohlo. Nemáte někdo podobnou zkušenost ? Nebo nevíte co s tím ? Mám strach s tym někam jet abych pak nezustal někde vyset. Budu vděčnej za každou radu. Děkuji

  5. Ahoj, dneska jsem jel z Mohelnice do Olomouce po dálnici, stabilně 110-120km/h a připadlo mi že auto strašně plave. Před zimou davany novy pneumatiky Barum a dělany silentbloky jak ve předu tak vzadu. Čím by to mohlo být ? Napadlo mě nechat ještě udělat geomterii. Pomohlo by to ?

×
×
  • Vytvořit nový...