Přejít na obsah

diksik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem diksik

  1. No tak ja taky pridam mam FI 2005 ted sem udelal 150tis km. co sem menil byla tycka rizeni, termostat, olej, filtry jedina drazsi polozka byl posilovac rizeni. Odesel a ani se nerozloucil to byla ma prvni velka investice cca 11 tis. Jinak motor slape. klima chladi klakson troubi najezdim za rok cca 60 tis km. Tak doufam ze me jeste fabule podrzi. Nerad bych menil. Pro je to zatim spolehlive auto a zena na nej neda dopustit. Ventily se jeste nemenili co vim ale musim to zatukat. klep klep klep. Ono taky hodne zalezi jak s nim jezdil predchozi majitel. Me v servisu rekli ze takhle zivou 1.2 htp 6v tam jeste nemeli ze to jede jak dral a to jedu dalnice 140-160 okresky do 100. Pri studenem motoru ji nehonim az kdyz se zahreje. Ted sem resil ventili a jejich problematiku s jednim panem z Bolky a co sem pochopil nejvic vadi popojizdeni v kolone a vytaceni za studena. Tak nevim je to kus od kusu kazdy vi jak se ke svemu autu chova a tak vi co od nej ocekavat. Ahoj a at slouzi
  2. Jak to tak tady čtu tak zlata 1.2 já mám 1.2 HTP 6V a na spotrebu si nemuzu stezovat, mam po meste prumer 5.5 a mimo 6.5 a s dalnici kombinovane kolem 5.8 nemyslim si ze skoda dela spatne 1.2 jen jde oto se s tim naucit jezdit tak jak si motor preje jako se vsim. Ale soused co ma 1.4 mpi tak taky nadava ze je to zrout tak oni ty empeicka maj jiny prednosti zejo.
  3. Tak nevím ale vrže ten jo tehdy pokud sou dveře rozupálené...jeeště sem se do toho nepustil chystám se tento víkend ale pokud vrže jen někdy tak to nic neznaci o mechanismu, nebo se pletu? sem tu novy tak nechci nekoho urazit nebo tak ale pokud to dela jen v urcitych podminkach a na rychlost stahovani to nema vliv staci o to jen pouze pecovat dle meho nazoru:)
  4. sakra abych to bez toho udelatka sundal no uvidime distak se domluvim se znamym aby mi to udelal ma autoservis a servisuje nam rodinna auta za par KC:)
  5. a kde vsude je to uchyceny abych neco nepoto...sem tu celkem novy a v autech sem se strachal naposled ve 120 tak abych neco neurval nebo tak. nenasel sem tema kde se rozebirani dveri zabyva nekdo tak kdybys mi mohl nejak popsat jen na co si davat pozor diky.
  6. Zdravicko, stahuju okno a najednou se leknu co se deje okno na me strane(u ridice) strasne kvili nez sjede zvuk to zacne vydavat jak okno stahnu vice jak 5cm. Jak to stahuju niz zvuk je to desny. Podotykam ze je to elektricky stahovane okenko. vite jak to vyresit premejslel sem ze nejak namazat ty gumy kery sou u okenka ale to by mi zase zasvinilo okno tak ja nevim mate nekdo podobny problem?
  7. jak tak na to koukám tak jste stejně spokojení jako já...jen bych prostě rád kombíka..jsem na tom odkojenej a prostě se mi vzhledově více líbí. jen si počkám min do příštího léta než si ho pořídím. Už jrn kvůli strádání abs. Děkuju všem za info jak to bude aktuální tak se poptám.
  8. já bych to nepotřeboval jenže tady na vysočině sou hrozný kopce a ruku na srdce když sem loni v zimě jel 20 s abs sem z 12% kopce brzdil 40metru a tak tak sem to ubrzdil abych ty dva co se stukli nesmetl a to sem jel opatrne a 20kou tak si delam hlavu jen kvuli tomu. Ale nikdo neni dokonaly ridic jen chci mit jistotu jak se rika... a je tu nekdo kdo uz ABS dodelaval? a na kolik to tak vyjde cca dodelani. Mam Fabia hatchback 1.2 40 KW, rv 2004
  9. Ah ok tak to jo ja myslel ze nejak spriznena duse z okoli:) Mam dotaz na mý nový fábce si nemůžu na vubec nic teda stezovat jen me trapi ze neoplyva vlastnosti abs...tak se ptam je mozno abs dodelat nebo jelpsi prodat a koupit uz reovnou s abs?
  10. MB myslýš MOravské budějovice? mimo téma se jen ptám:)
  11. A ještě mám jeden dotaz. Jak je to s klimatizací? používáte někdo nebo ne? právě uvažuju o motoru do obshau 1.4 a na 1.4 TDI sem zatim zadnou poradnou recenzi neslysel tak prave tak 1.2 12V 47KW a nechat to nacipovat mi prisla naprosto idealní. Koukám že je to ale OK. Ještě dotaz ohledně oprav. Jak jste na tom s opravama je to znát oproti kratší verzi nebo je to normál?
  12. já vím od roku 2004 už to ale předělali co vím...mě spíš zajímalo jak to jezdí s plným kufrem a spotřeba...a jestli se případně da i něco předjet třeba náklaďák a tak bez potřeby dlouhého rozjezdu...plánuju to jaro léto ale lepší se maximálně informovat jinak jakou s tim máš spotřebu s plným kufrem a za kolik litrů ujedeš vzdálenost do chorvatska myslým průměr
  13. Ahoj vlastním Fabia Hatchback 1.2 HTP 40KW rv 2004. A chtěl sjem se zeptat HTPéčkařů jak jsou spokojeni s motorem 1.2 HTP 12v v kombicich jestli jim to stačí na ježdění po okreskách plus občas ta dálka nebo jestli se vyplatí jít do silnějšího motoru . Jsem tu celkem nový an fóru a spoustu sem toho pročetl ale nikde sem nenašel přímo dioskusi kde by se řešilo toto. Tak se dištak předem omlouvám. Edit: prosím o přesunutí do správné sekce nevššiml sem si že jsem špatně díky.
×
×
  • Vytvořit nový...