Přejít na obsah

pavelkr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    324
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil pavelkr

  1. Tak tu mám adepta na BLACK LIST, jde o člena martikk, prodával mi zde z fora žhavící svíčky na moje vozidlo ale bohužel mi nepasují, nyní nechce řešit navrácení zboží a peněz, čekal jsem férovéjednání z jeho strany ale bohužel. Sám přiznal v inzerátu že i on špatně svíčky zakoupil.Tímto mu děkuji za zkažený obchod a mínění o zdejších členech.

  2. Zdravím tu všechny.Tak jsem se stal opět majitelem supa asi po 5 letech, přivezl jsem si 2,8V6, postupně dokupuju nějaké věcičky a uvažuju o novém podvozku jelikož ten původní už moc nefunguje a hlavně na Jaro jsou připraveny nové 19 kola, můžete poradit co je nyní nejvhodnější pořídit, nepotřebuju štelovací stačí jen snížení cca -30 víc raději ne. Díky za rady co pořídit. Ať vám to vrčí :-)

  3. Na Black List člena Arter, po telefonu jsme se dohodli na odběru zesilovače, on že má týdden dovču, počkal jsem nyní nekomunikuje na telefon či sms, na forum chodí na SZ žádná reakce, pokud mu volám z jiného čísla nebere ale odepisuje smskama. Takové lidi nesnáším ať shoří v pekle, stačilo přeci napsat nemám již zájem.

  4. Dnes jsem jedu ve svém okolí potkal byla odmaskovaná, klasická barva modrá metla, uchvátil mě předek já jel rovně z kopce dolů a ona stála na téčku proti mě, bohužel jsem nic nestihnul řešit, věřím že ještě potkám ale nyní už toliko nejezdím

  5. Vypadá to že již po 63.tis. km mám asi nějak vymlácenou přední nápravu, dnes jsem frčel po kostkách a začíná se ozívat kovové klepání, je to na motoru 1,9Tdi, máte již někdo stejný problém?

×
×
  • Vytvořit nový...