Přejít na obsah

K*g

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil K*g

  1. Ahoj, nechci vytvářet nové vlákno... Zeptám se tady ;) 
    Poradíte mi, jak sundat plast >> pod volantem, ten s páčkou na otevírání kapoty <<. 
    Potřebuji vyměnit páčku na uvolnění zámku kapoty. Ani hrubší silou se neuvolní.
     

  2. Zdravím... mám problém s O1 66 Kw 2004 r. v. . Začalo to minulý léto, kdy jsem jel na dovolenou do Chorvatska. Když jsem přidal plyn a zvýšil otáčky na 2000 začalo to rachtat. Když jsem je překročil tak to přestalo... V zimě, se rachtání neprojevovalo.

    kamarád (automechanik) mi řekl, že by to mohly být Hidroštely ... Máte s tím někdo zkušenosti? zajímá mě, jak náročná oprava by to byla a jesti je to opravdu ono ...

    Díky za rady :palec2:

    Ted odjíždím na dovolenou, je teplo, takže by to mohlo začít rachtat. Jestli se mi podaří ten zvuk při jízdě nahrád, tak ho dám na net .

  3. Zdravím. Chci si pořídit nové elektrony na octávku 2004.Bohužel,mám ještě starou rozteč :( a tak mě zajímá,jestli by mi na to pasovaly kola z O II. ( i s přidáním nějaké vložky,která řeší rozteč šroubů).Díky za radu.

  4. Zdravím. Pánové máte někdo zkušenosti s lepením krytů klik od milotecu? Chtěl bych si něco podobného pořídit a nevím,jestli je postup tak jednoduchý,jak píše milotec?Máte někdo nějaké fígl,jak to udělat.Dík za radu. -_-:)

  5. Ahoj, koupil jsem Octu, ale nema na zadnim kufru zadne napisy. Libilo by se me tam mit nazev alespon modelu "Octavia". Nevite kde sehnat napis a jak se to tam umistuje? Nekde jsem videl, ze jsou ty pismenka zvlast... Jak se to tam lepi? Neni na to nejaka sablona? Specialni lepidlo?

    Koukal jsem, ze original od skodovky stoji cca 400,-. Pokud je to jen za napis, tak cena tedy nic moc... :-(

    Diky za odpovedi.

    Prosím,můžete sem někdo napsat,čím a jak jste to sundali?Já potřebuju sundat zadní znak "škoda" a zatím žádný odmašťovač to neodlepil a nožem odloupnout to nechci.Díky za rady. :help:

  6. Kluci nemáte někdo šablonu přesného tvaru výřezu v nárazníku z RSky. :help: Na nový zadní nárazdník jako chudý čech :) nemám a trak scháním pomoc.Šablonu zašlete na kingmastr@seznam.cz .Díky moc!

×
×
  • Vytvořit nový...