Přejít na obsah

Sponty

Uživatel
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Sponty

  1. To nevím, musím se zeptat mého mechanika co to dělal, ale když měnil to uložení tlumičů a nepomohlo to, tak říkal že už to můžou být jen tlumiče, že už tam nic jiýho nevidí, co by to mohlo být, ale furt to klepe. Musím tam v úterý zase a říct mu že všechno to co jsme měnili bylo zbytečný :/

  2. Zdravím, už delší dobu mám problém s klepáním na pravé přední nápravě, při malých rychlostech (krokem) na nerovnostech, většinou když jedu z kopce, nedávno sem měnil uložení tlumičů + tyčky stabilizátoru, nepomohlo to, tak přišli na řadu tlumiče, v servisu mi řekli, že už to nic jiného být nemůže, tak sem vyměnil tlumiče, ale klepe to furt, už nevím co to může být a štve mě, že sem do auta nacpal skoro 10tis. a problém se nevyřešil. Nenapadá vás něco, co by to mohlo být ? možná se s něčím podobným už někdy někdo setkal.

    Díky 

  3. Zdravím, snad mi někdo poradí, při navigování a následném zastavení a vypnutí motoru se celá trasa vymaže a musím to zadávat znovu, nejde nějak nastavit, aby to zůstalo nějak uložené a já to nemusel při každé zastávce zadávat znovu ?

     

    A ještě sháním někoho z Chomutova a okolí kdo by mi dokázal aktualizovat columbuse (fw + mapy) a nakódovat aby vše fungovalo. Zaplatím. Pište prosím do zpráv, díky.

  4. Čeká mě výměna předních brzd (kotouče + desky) v první řadě sem byl rozhodnutý, že tam dám originály, ale postupem času, když čtu a slyším rady a názory lidí, kteří doporučují i jiné výrobce ATE, Brembo atd... tak bych se chtěl zeptat, co by jste doporučili vy v poměru cena/kvalita. Četl sem, že někdo dává i brembo max, které jak sem kokual nestojí až tak moc. Co by jste doporučili vy ? Bude to na OII 1.9tdi a nechci moc přesáhnout cenu originálů. 

     

    Díky za každou radu a názor. 

  5. Ahoj, koupil sem si nového Columbuse (prvního mi ukradli), ale zdá se mi, že má nějaký starší fw (nečte SDHC karty a mapy jsou celkem staré) Je tu někdo, kdo by dokázal nahrát nový fw do columbuse + nové mapy ? Případně jaký nejnovější fw bych tam mohl nahrát, abych nemusel dávat novou gateway ? Mám Octavii rv. 2007 před facelift.

    Díky

  6. Tak konečně sem se hnul z místa, zjistil sem, že ten zvuk dělá páčka blinkrů, když jedu kolem 130-140km/h a začne to dělat ten zvuk, tak stačí na páčku lehce zatlačit směrem ke mě, jako bych chtěl dát dálková světla a zvuk přestane. Je to divné, nejde mi do hlavy co tam může rachtat, každopádně mi nezbyde nic jiného než to rozebrat a podívat se. Doufám že při nejhorším budu muset koupit novou páčku.

    Nemá s tím někdo podobné zkušenosti ? Díky.

  7. Tak pořád nevím co to může být, plastový držák pod čelník sklem to není, ale všiml sem si že to je někde pod volantem, jako by něco v řízení, protože když ten zvuk začne a pustím volant tak se to trochu utlumí a začne to zase jakmile začnu zase korigovat řízení, zajímavé ale je, že to dělá pokaždý v rychlosti kolem 130km/h, jakmile jedu rychleji tak to přestane, už mě to začíná štvát, absolutně nevím co to může být :/

  8. Omlouvám se, jestli se zde už podobná věc řešila, ale sem tu chvilku a nemám moc čas to tady všechno číst. Není to dlouho co mi OII 1.9TDI rv. 2007 začala vydávat divný zvuk z podpalubky, jakoby někde pod volantem nebo od výdechu klimatizace, dělá to přesně při akceleraci kolem 130km/h, před tím nic a potom už taky nic, pokaždé kolem tý 130ky. Už jsem z toho zoufalý, absolutně nevím odkud ten zvuk jde, ať poslouchám jak chci, je to něco, jako vibroval nějaký plast, nebo se rychle točil nějaký větráček a ten rychle cvakal. Někde sem tady četl i něco že občas dělá divný zvuk klakson, tak mě napadlo, jestli to nemůže být ono.

    Moc díky za jakoukoliv radu.

×
×
  • Vytvořit nový...