Přejít na obsah

Sponty

Uživatel
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Sponty

  1. Ahoj, všiml jsem si ze mi na volnobeh začne z pod auta drnčet divny zvuk. Nevíte co by to mohlo byt ? Auto ještě v zaruce, jen jsem zvedavej dřív než to někam dam. Příkladám video, je to slyšet až ke konci, udělá to jen někdy. Díky IMG_8539.MOV
  2. A jak by mi pak hlásil do kabiny ? Nehledě ze by tam asi moc dlouho nepřežil (vlhko, zima...) Bavíme se o přenosném antiradaru, ne pevně zabudovaném.
  3. A co vyměnit čelní sklo za nepokovené? Teď řeším stejný problém a radši oželím vyhřívané čelní sklo a radši budu jezdit s antiradarem :))
  4. Ahoj, dnes jsem se stal novým majitelem superba (2017) a všiml jsem si ze mi funguje hlídání mrtvého úhlu obráceně. Když mi přijíždí auto zezadu zprava do mrtvého úhlu, tak se rozsvítí levé zrcatko a obráceně. Nevíte čím by to mohlo byt ? Díky.
  5. Mám dešťový senzor a v Maxidotu nikde nevidím, zavírání při dešti. Dá se to nějak nakódovat ? rok. 2007. Díky.
  6. Mám najeto 140tis. Teď už si taky myslím, že ty tlumiče byli zbytečné.
  7. To nevím, musím se zeptat mého mechanika co to dělal, ale když měnil to uložení tlumičů a nepomohlo to, tak říkal že už to můžou být jen tlumiče, že už tam nic jiýho nevidí, co by to mohlo být, ale furt to klepe. Musím tam v úterý zase a říct mu že všechno to co jsme měnili bylo zbytečný :/
  8. Zdravím, už delší dobu mám problém s klepáním na pravé přední nápravě, při malých rychlostech (krokem) na nerovnostech, většinou když jedu z kopce, nedávno sem měnil uložení tlumičů + tyčky stabilizátoru, nepomohlo to, tak přišli na řadu tlumiče, v servisu mi řekli, že už to nic jiného být nemůže, tak sem vyměnil tlumiče, ale klepe to furt, už nevím co to může být a štve mě, že sem do auta nacpal skoro 10tis. a problém se nevyřešil. Nenapadá vás něco, co by to mohlo být ? možná se s něčím podobným už někdy někdo setkal. Díky
  9. Mám dotaz, čím to že mi columbus při vypnutém zapalování a delším stání (cca hodina a víc) nezačne přehrávat skladbu kde skončila, ale začne úplně od začátku. Např. písničku z SD karty si to pamatuje, ale začne jí přehrávat od znova. Díky za rady.
  10. Zdravím, snad mi někdo poradí, při navigování a následném zastavení a vypnutí motoru se celá trasa vymaže a musím to zadávat znovu, nejde nějak nastavit, aby to zůstalo nějak uložené a já to nemusel při každé zastávce zadávat znovu ? A ještě sháním někoho z Chomutova a okolí kdo by mi dokázal aktualizovat columbuse (fw + mapy) a nakódovat aby vše fungovalo. Zaplatím. Pište prosím do zpráv, díky.
  11. Sponty

    Výběr brzd

    Tak sem rozhodlej, jdu do Brembo max + desky Textar
  12. Sponty

    Výběr brzd

    díky za rychlou odpověď takže pro mě tedy 280x22
  13. Sponty

    Výběr brzd

    A jak zjistím jaké kotouče na mojí OII ? pokud vím tak jsou dva rozměry 288mm a 280mm a já nevím který
  14. Sponty

    Výběr brzd

    Čeká mě výměna předních brzd (kotouče + desky) v první řadě sem byl rozhodnutý, že tam dám originály, ale postupem času, když čtu a slyším rady a názory lidí, kteří doporučují i jiné výrobce ATE, Brembo atd... tak bych se chtěl zeptat, co by jste doporučili vy v poměru cena/kvalita. Četl sem, že někdo dává i brembo max, které jak sem kokual nestojí až tak moc. Co by jste doporučili vy ? Bude to na OII 1.9tdi a nechci moc přesáhnout cenu originálů. Díky za každou radu a názor.
  15. To už je asi pak o domluvě, ale když má někdo opravdu starý fw a mapy, tak se ta aktualizace opravdu vyplatí, i kdyby to nebylo to úplně nejnovější.
  16. Tak sem to ještě pro jistotu zjistil a obojí, tedy fw + mapy za 1000,-
  17. Mám jednoho týpka v Praze co to dělá, ale chce za to 500,- + 500,- pro mě cesta, takže za 1000,- se mi to zase až tak nevyplatí. Sháním nejlevnější variantu Ale díky, snad na někoho narazím, kdo bude poblíž
  18. Jsem z okolí Chomutova, takže bohužel druhý konec republiky ..:/
  19. Ahoj, koupil sem si nového Columbuse (prvního mi ukradli), ale zdá se mi, že má nějaký starší fw (nečte SDHC karty a mapy jsou celkem staré) Je tu někdo, kdo by dokázal nahrát nový fw do columbuse + nové mapy ? Případně jaký nejnovější fw bych tam mohl nahrát, abych nemusel dávat novou gateway ? Mám Octavii rv. 2007 před facelift. Díky
  20. Tak konečně sem se hnul z místa, zjistil sem, že ten zvuk dělá páčka blinkrů, když jedu kolem 130-140km/h a začne to dělat ten zvuk, tak stačí na páčku lehce zatlačit směrem ke mě, jako bych chtěl dát dálková světla a zvuk přestane. Je to divné, nejde mi do hlavy co tam může rachtat, každopádně mi nezbyde nic jiného než to rozebrat a podívat se. Doufám že při nejhorším budu muset koupit novou páčku. Nemá s tím někdo podobné zkušenosti ? Díky.
  21. Tak pořád nevím co to může být, plastový držák pod čelník sklem to není, ale všiml sem si že to je někde pod volantem, jako by něco v řízení, protože když ten zvuk začne a pustím volant tak se to trochu utlumí a začne to zase jakmile začnu zase korigovat řízení, zajímavé ale je, že to dělá pokaždý v rychlosti kolem 130km/h, jakmile jedu rychleji tak to přestane, už mě to začíná štvát, absolutně nevím co to může být :/
  22. Omlouvám se, jestli se zde už podobná věc řešila, ale sem tu chvilku a nemám moc čas to tady všechno číst. Není to dlouho co mi OII 1.9TDI rv. 2007 začala vydávat divný zvuk z podpalubky, jakoby někde pod volantem nebo od výdechu klimatizace, dělá to přesně při akceleraci kolem 130km/h, před tím nic a potom už taky nic, pokaždé kolem tý 130ky. Už jsem z toho zoufalý, absolutně nevím odkud ten zvuk jde, ať poslouchám jak chci, je to něco, jako vibroval nějaký plast, nebo se rychle točil nějaký větráček a ten rychle cvakal. Někde sem tady četl i něco že občas dělá divný zvuk klakson, tak mě napadlo, jestli to nemůže být ono. Moc díky za jakoukoliv radu.
  23. podle kódu výbavy tam tedy budu mít Cruise. Kolik myslíte že by pojišťovna zaplatila za krádež Cruise ? Auto je rok výroby 2007. Koukal sem na škoda-auto a cena je stále dost vysoko, nějakých 36tis.
  24. A jak zjistí které rádio tam původně bylo ? A jinak, může mi někdo přesněji vysvětlit jak funguje ta tabulková metoda ?
  25. Tak sem si zjistil, že při pojištění auta se opravdu pouze zaškrtne kolonka Navigace, nic se nefotí atd... ale až v případě krádeže, chce pojišťovna doklad o koupi navigace.
×
×
  • Vytvořit nový...