Přejít na obsah

fithusk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem fithusk

  1. Taková ta chyba, která přestala sama, ale potom mi přestala svítit brzdová světla úplně a to vyřešil nový spínač. Nevím, jestli to mělo mezi sebou něco společného, ale problémúm je konec ;-)
  2. Tak jsem dnes ten ořech vyměnil a nepomohlo. Nějaké další nápady? Díky
  3. Je to tato věc? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/4b0905849-spinaci-skrinka-oe-4735.html Jak je to s výměnou? Co všechno se musí demontovat?
  4. To znamená, že musím vyměnit i zámek? Nebo stačí vyměnit poze nějaký spínaš?
  5. tak jsem to včera projel diagnostikou a vyhodilo mi to tuto chybu 1 Nalezeny chyby: 00849 - Kontakt S na spinaci zapalovani -D 25-00 - neznamy stav spinace co myslite?
  6. Radio je neorigo a prohodit žlutý a červený už jsem zkoušel...nepomohlo
  7. Ahoj mám menší problém. Odešlo mi rádio a kamáram mi pujčil svoje staré, ale bohužel i po vytažení klíčku se rádio nevypne. Máté nějaké nápady? Může to mít něco společného s tím, že se po vysunutí klíče nerozsítí stropní osvětlení?
  8. Mám podobný problém....na 3. brzdovém světle u FI mi neustále svítí na každé straně 3 led diody....když nebrzdím, tak jsou jakoby tlumené a při brždění se normálně rožnou. Po zamčení auta ještě cca minutu svítí, ale poté zhasnou úplně. Ve dne to nejde téměř vidět, ale v noci mám strach, aby si někdo zamnou nemyslel, že brzdím. Nevíte někdo, co s tím? Díky
  9. Nemá moc cenu dělat fotodokumentaci....montoval jsem to na facelift a předface Fabii a každá měla trochu jiný zapojení, ale u každé se to dalo hodit do dveří řidiče
  10. Nedávno jsem jednu viděl na vrakovišti...byla jako nová, ale chtěli za ni asi 3000 kč.
  11. Mám Fabii I 2003 s originálním centrálem. Už se mi podařilo to nakodovat přes vag 304, ale změna se neprojeví..řídící jednotka je nastavená tak, aby to blikalo, ale když zamknu nebo odemknu, tak se nic nestane
  12. fithusk

    Blinkry Fabia

    Mám s tím měnší problém...požívam VAG 304, ale když hodnoty uložím, změny se neprojeví. Poradíte, co s tím?
  13. Zdravím, mám problém s VAGem. Potřebuju si nakódovat, aby mi směrovky blibkly při zamčení. Nakódovat vše jde, ale když to chci uložit, tak mi program vypíše hlášku, ať použiju originál HEX CAN kabel. Já mám obyčejný kabel z ebay za pár dolarů, ale kódovat by přes něj jít mělo ne? Prosím o radu :-(
  14. Zdravím, měl bych na Vás jeden dotaz. Dnes mi jedna velice milá paní na parkovišti odřela dveře. Když nastupovala do svého auto nehleděla, jestli vedle ní někdo stojí, a když otevřela dveře svého auta, ťukla jimy do mojích. Na dveřích mám lehkou promáčklinu a odřehný proužek. Myslíte, že mi pojišťovna proplatí lak celých dveří nebo mi uznají opravu pouze té poškozené části?
  15. Asi náhodou někdo nemáte budíky s maxidotem na Fabii 2003 HTP 47 kW za rozumnou cenu co?
  16. Jediný čeho se trochu bojím je ten hliníkovej váleček, protože v originále je mám dojem ocelovej. Myslíte, že to něco vydrží nebo budu za rok muset měnit válečky
  17. Prosím, hned mě nekamenujte, že zakládám nové téma, ale nenašel jsem žádné, do kterého by se můj dotaz hodil. Musím vyměnit na zadní nápravě brzdový obložení a brzdový válečky (jedno kolo teče a jedno přibržďuje). Našel jsem si jednu zkompletovanou sadu za docela slušný prachy, tak se chci jenom zeptat, co si o tom myslíte, případně jaké byste navrhly alternativy. Je to tato sada. Díky za vaše komentáře
  18. Mám dotaz, co všechno je potřeba pro dodělání zadních elektrických oken. Počítám s novýma stahovačkama tapecama samozřejmě ovládáním a výměnou ovládání u řidiče. Kam se potom co zapojí a na kolik peněz to zkruba vyjde? Díky za odpovědy a pro rýpaly: hledat jsem použil ;-)
  19. Jelikož je tato Fabie moje první auto a nemám žádné zkušenoti se svíčkama. tak jsem do toho prostě koupil to, co tam bylo původně a uvidím jestli se osvědčí nebo ne :-)
  20. svíčky jsem tam dal Bosch super plus....mám velkou slevu v Auto kelly
  21. Vyřešeno...byla to zapalovací cívka na 3. válci.oprava mě přišla na 800 + jsem za 200 vyměnil rovnou i svíčky. Jsem rád, že to nebyl ten řetěz...ten bych asi svépomoci neopravil :-)
  22. Kontrolka Motoru blkiá. napojil jsem to na vag a toto je vycet chyb P0303 Misfire Detected in #3 Cylinder – vynechávání třetího válce P0501 Vehicle spped sensor: implausible signal P1103 Mass Air flow sensor signal higher than expected/Lambda sensor heating – nějaká literatura říká vyhřívání lambdy, P1403 EGR System: Regulation Divergence – nesrovnalosti regulace EGR ventilu. P1570 Engine start blocked by imobilizer – to jsem nedávno jenom zkoušel nastartovat bez immo :-)
×
×
  • Vytvořit nový...