Přejít na obsah

radek1z

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem radek1z

  1. radek1z

    EGR ventil

    Dobrý den, četl jsem váš příspěvky ohledně problému s EGR a mam stejný problém. Vyměnil jsem EGR , zkoušel jsem základní nastavení, jak klapky, tak EGR vše ok, čistil jsem vše a dal nové těsnění. Ukazuje to hodnoty ve vag na volnoběh kolem 300 a stejně po 50 km se mi znovu ukáže závada P0402. JEště jsem zkoušel jiné čidlo tlaku a také bez úspěchu. Dokázal jste to někdo opravit, případně jak? Může sem někdo napsat, jak se přesně testuje ve Vagu EGR zda cvaká? Popravdě jsem z toho už trochu ... nevím kam dál. Děkuji za radu.
  2. Dobrý den,

     

    četl jsem váš příspěvek ohledně problému s EGR a mam stejný problém. 

    Vyměnil jsem EGR , zkoušel jsme základní nastavení. ukazuje to hodnoty ve vag na volnoběh kolem 300 a stejně po 50 km se mi znovu ukáže závada P0402 .

    Dokázal jste to opravit, případně jak? 

    Děkuji za radu.

  3. Zdravim vsechny je me jasny ze to tu uz resilo plno lidi, vecinou na octavia .. , ale mam problem na felicii 1,6 96 : VAG-COM verze: IHR 304.0 Autosoft Číslo dílu řídícího modulu: 3A0 907 379 Komponent a/nebo - verze: ABS ITTAE 20 GI V00 Kódodvání softwaru: 07307 Kód opravny: WSC 01122 1 Nalezeny chyby: 01276 - Hydraulicke cerpadlo ABS (V64) 16-00 - signal mimo toleranci dlouho jsem hledal na netu zavadu u 99% to je studenak u pojistky na baterce, ale tato felda to tam nema , pojistky jsem nasel na druhe strane , vse jsem procistil ale i tak zavada nesmazana. Proto bych byl rad za kazdou radu /namet kam by se dalo kouknout nebo co by to mohlo delat. jeste upresnim auto bylo koupeno stouto zavadou( vytahnuta kontrolka ), kdyz zapnu klicek tak to obcas problikne, ale sviti to porat a ve VAG to nejde smazat. Diky
×
×
  • Vytvořit nový...