Přejít na obsah

TommyJost1990

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil TommyJost1990

  1. Zdravím. Napadlo mě udělat nějaký připravky na škodovky jako na kulaky stahovaní pružin, zatlačování brzd atd..

    jen by se hodily nějaký výkresy kde jsou rozměry atd . :-D

    Nemá někdo neco takového? Dík :)

  2. Horní uložení by samozřejmě roly hrát mohlo, ale pokud je pravé kolo moc jako V, tak by vršek uložení tlumiče musel být vytažený víc doprava (ven z auta) a to se mi zdá nepravděpodobné. Nemyslel jsem, že by byla hnutá nápravnice, ale že lze posunutím nápravnice rozdíl v odkolonech vyrovnat.

    no ale kdyz se to budu snazit vyrovnat tak bych rozhodil i druhou stranu ne?kdyz jí posunu. a druha strana je v poradku :)

  3. Zlumič sem kontroloval vypadá ok.:) nevím jak nahoře uložení mohlo by hrát roly? druhá strana OK. Jde to posunou nejak ramenem? kdyby byla hlá celá napravnice byla by rozhozena i druha strana a ta je dobrá :)

  4. dík :) auto prijelo skarpou a vzalo betonovej mustek a tak pár věcí polamaných jako rameno ohla poloosa atd.. :) po kompletni výmeně techto věcí mám kolo vyklopené jakoby do V pravá strana :)

  5. Dá se nějak zmeřit kompresor zda je ok? když byl v servise tak mi říkaly že nic nenaměřily. A že to může být nějaká elektrika. Pak že by musely rozebrat celou palubku a hledat. Neví někdo co stím auto bych jinak musel odstavit říkaly na pár dnů, jenže ho používám denně.

    Dík za rady :)

  6. Čau kluci chtel bych ze zeptat budu taky menit ty hadicky. Jak jdou dolu? Budu potrebovat ty spojky T a Y? a hlavne nevim jak sundat tu hadicky z baňky. Nejak bych potreboval poradit.:-) dik

  7. Zdravim nechtěl sem zasirat nějak vlákna  motoru tak sem to hodil sem :)

    Mam dotaz ohledně ventilu N75 a N18 dají se prohodit? Potřeboval bych zjistit zda n75 funguje jak má..:)

    Auto mi  totiž padá do nouzáku při cca 2500 až 3000 otáčkách. je to 1.9 tdi 81 kw ..

    A pak me zajíma co je to za hadičku co je na fotce. je nějak rozdrbana či ošoupaná.

     Díky za každou radu:)

     

    post-82639-0-21412800-1394641859_thumb.j

    post-82639-0-97709500-1394641859_thumb.j

  8. Tak dneska dorazilo ložisko od Fagu tak zitra montáž. Jen nevim presne a jiste zda je to PP. Ale kdyz jedu rovne a nebo mirne do prave desně to hučí. Levé u je vyměnené. Kdyby měl někdo nějaký nápad jak lépe rozpoznat spatný ložisko uvítám rady Dík :)

  9. čus taky mám problém s ložiskem. při zátáčení do prava to dost hučí , myslel sem si že je to prední levé ložisko tak sem ho vymenil ale žádná změna. Někdo nějakou radu? nemůže to být zádní? A jak to poznám točil sem koly ale zda se mi to všechno stejny:)

  10. Zdravím tak sem byl v kelly nosič vyměnit. :) po namontování už vše proběhlo v pořádku. Dokonce i upevnení kola na nosič. Tak vzhledem k tomu doporučuji i montáž je v pohodě :) Tak kdo nemá tažný a nechce dávat kola na střechu varianta pro něho:)

×
×
  • Vytvořit nový...