Přejít na obsah

Danofon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Danofon

  1. Chci se zeptat po výměně oleje v dsg je potřeba ještě napojit na diagnostiku?
  2. Chci se zeptat když diagnostika řekne že je špatný vnitřní pravý. Ale ve skutečnosti jsem vyměnil vnitřní levý je to ok. Má někdo vysvětlení?
  3. Na pravé straně v kufru pod tapecem. Na obrázku je to ta trojka.
  4. Tak už opraveno vyměnil jsem řídící jednotku naklápění xenonu. Byla tam oxidace a uhnily kontakt.
  5. Nevím jestli se to tu řešilo ale nikde jsem to nenašel. Sup mi při nastartování hlásí ZÁVADA SVĚTEL ani se nezkalibrujou a na diagnostice to nic nehlásí. Poraďte děkuji
  6. Lidi dneska jsem se napojil na vag co si o tom myslíte?
  7. Ahoj lidi asi 4 roky mě trápilo ABS furt to psalo přerušený obvod plus nebo mínus. Pro info těch čidel jsem asi zkusil 5ks. Ale koupil jsem jednotku ABS (starší) a nechal vyměnit a zatím to šlape. Tak jsem zvědavý co na mě vyskočí teď.
  8. Zdravím vás mám otázku ohledně opravy na převodovce jestli je těžké opravit vůli na pravé přírubové hřídeli (pozice 6 v příloze) trochu se hýbe a při záběru mi to vibruje s předkem. Sám to asi nezvládnu nevíte asi cenu opravy?
  9. Mám ho v automatu. Jsem to tam dopsal.
  10. Zdravím pánové mám taky problém s vibracemi superba 2.5tdi automat dělá mi to od 50km a víše když šlápnu na plym a auto se třepe ale jak pustím plyn tak je vše ok. Ramena jsou úplně nové čepy taky geometrie udělaná. Děkují za radu.
  11. Tak jsem je vyměnil bylo snadnější než jsem myslel. Dík za rady.
  12. Mám menší problém nemůžu odpojit kabel ze žhavičky jak to odpojit?
  13. Mám v plánu měnit žhavičky u 2.5 tdi 114kw. Máte nějakou radu čeho se vyvarovat a jestli je to moc složité?
  14. Pánove mám problém se startem mám 2.5 tdi 114kw za studena pří mínusových teplotách třeba při -15 žhaví to dlouho cca 6sekund chytne to asi na třetí pokus a nechytnou všechny válce ale po chvíli se to srovna a za autem je velká kula bíleho kouře. V garáži to startuje jak nové auto žhavení hned zhasne a startuje super. Co si o tom myslíte?
  15. Už jsem tu psal že mám problém s abs par řádku víše. Ale tohle vám musím napsat. po celém dni ježdění když mi svítily kontrolky abs a prokluz jsem zapojil tažné zařízení nastartoval a nesvítilo nic a děje se mi to pokaždé jak jezdím s vozíkem a po odpojení to docela dlouho nesviti. Co si o tom myslíte? Kdybych to neviděl tak sám tomu nevěřím taky mi to zní jako blbost.
  16. Byl jsem v autorizovaném servisu napojily auto a chyba 00290 snímač otáček vzadu vlevo závada neplatný signál. Dá se dat snímač špatně? Jsem ho tam zasunul a hotovo ne? Nebo se mílím? Už jsem z toho hotový nebaví mě to.
  17. Tak už jezdím dva dny. Řekly mi že to je těžké najít a že by to bylo drahé. Ale chybu vymazali a rožlo se to po dvou dnech. Proč se to nerožlo dříve?
  18. Supika mám v servise už mi to pilo krev ABS. Doufám že to spraví dám vědět jak jsem dopadl.
  19. Vyměnil jsem čidlo za úplně nové,ložisko s nábojem je v pořádku. ABS občas při startováni svítí někdy ano někdy ne. Na co se mam zaměřit teď?
  20. Kolo jsem dál dolů a vyzkoušel jsem to ložisko a vůbec to nerachoti točí se jak nové a vůle žádná. Tak jsem ještě sundal čidlo vyčistil jsem ho a i to žebrování v náboji jsem očistil a kontakty na spojí kabelů jsem očistil. Dám vědět jeslí to pomohlo. Zatím nesvítí nic.
  21. Doufám že takové téma tu není. Napojil jsem supa 2,5 114kw na diagnostiku a toto mi vyjelo. Máte nějakou radu?
  22. Začalo mi svítit ABS a ESP někdy svítilo někdy ne když se rožlo stačilo zastavit a vypnout motor a potom to zase nesvitilo někdy to tak šlo někdy ne. Na diagnostice to napsalo zadní čidlo levé otáček a závada nešla smazat. Tak jsem ho vyměnil a zase se to rožlo ale pro změnu závada jde smazat. Nevíte na co se mám zaměřit toto mi vyjelo na diagnostice.
  23. Už dvakrát jsem měnil přední čidlo úrovně. Můžu pro to něco udělat aby mi to tam pořád neoxidovalo máte nějakou radu?
  24. Dneska jsem zpravil zadní senzory naštěstí jsem doma měl jeden náhradní. Dělal jsem to už po třetí příště už půjdu do neorigo. Jenom se chci zeptat dají se ty neorigo napojit na ten repráček co mám už v autě?
  25. Chlapi mám špatný signál rádia. Mám tam origo DX Škoda rok 2003 do teď v pohodě a ze dne na den špatný signál nejde naladit. Pojistka a anténa je zapojena to jsem kontroloval. Poraď te mi. Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...