Přejít na obsah

Jenda12

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jenda12

  1. Jenda12

    Výběr motoru

    Zdravím, stojí před otázkou koupě dvojkové Octavie, řeším výběr motorizace. Jak jsou na tom se spolehlivostí cca po 200 tis. km motory CR? Líbí se mi mnohem lepší kultivovanost, ale devatenáctistovka PD je zase při správné údržbě hodně spolehlivá. Vybírám z těchto aut http://www.tipcars.com/skoda-octavia/skoda-octavia-6611178.html , http://www.tipcars.com/skoda-octavia/skoda-octavia-15904531.html a http://www.tipcars.com/skoda-octavia/skoda-octavia-26645030.html . Díky moc za radu.
  2. Zdravím, chtěl požádat o radu při výběru motorizace u Superbu I pro známou. Jezdí okolo 10 tisíc ročně, takže jsme se shodli na benzínu, ale teď který? Našla si tyhle dvě auta: http://www.tipcars.com/skoda-superb/skoda-superb-48220018.html a http://www.tipcars.com/skoda-superb/skoda-superb-3023262.html . Jde jí hlavně o dobrou spolehlivost, za mne tedy vítězí dvoulitr. Jak je na to ta osmnáctistovka v dlouhodobějším hledisku se závadama? Díky moc.
  3. Zdravím, plánuji koupi Oktávky první generace, cena do sto tisíc. Našel jsem si tři auta, která by mě celkem zajímala - TDI 66 kW, 81 kW a 1.6 benzín. (viz http://www.tipcars.com/skoda-octavia/skoda-octavia-15822439.html , http://www.tipcars.com/skoda-octavia/skoda-octavia-15822074.html a http://www.tipcars.com/skoda-octavia/skoda-octavia-34141766.html ). Jezdím ročně kolem 15 tisíc, diesely jsou vyhlášené, ale přece jen už ta auta mají své roky. Jak je na tom ten benzín se spolehlivostí? Co z toho je nejlepší volba? Díky moc za radu.
  4. Zdravím, s první problémem bohužel neporadím, ale vybíjení baterky u Fabie jsem také řešil a nakonec jsem zjistil, že za to mohl spínač u kufru pro lampičku (zaměřil jsem se na něj po přečtení tohoto: http://www.tipcars.com/magazin-jak-na-vybijeni-baterie-u-fabie-4401.html). Ty ale píšeš, že jsi nastartoval, něco pojezdil a potom už neodjel. Zkontroloval bych svorky na baterii případně vedení ke startéru.
  5. Jenda12

    Rapid hatchback

    Cena mi nepříjde adekvátní tomu, co to auto nabízí.
  6. Jenda12

    Rapid hatchback

    Po tomhle: http://www.tipcars.com/magazin-skoda-rapid-spaceback-mysli-na-mlade-6541.html jsem se opravdu zasmál. Jestli opravdu stojí těch necelých 360k Kč, tak nevím, kolik těch mladých si ho koupí.
  7. Zdravím,měl jsem stejný problém - kontrolka hladiny chladiva se mi rozsvítila nejdříve jednou po několika letech (chyběla kapalina), poté jsem doléval každý týden cca půl litru. Pod autem ale nikdy nic, motor byl v pořádku. Už jsem byl bezradný, ale pomohl mi následující článek: http://www.tipcars.com/magazin-skoda-fabia-14-mpi-jak-bojovat-se-ztratou-chladici-kapaliny-5251.html . Prolezl jsem různé spoje a vše, až se nakonec přišlo na vlasovou trhlinu v bloku u držáku těsně u spoje hlavy a bloku v místě, kde je horní uchycení motoru. Mechanik tvrdí, že je to u těchto Fábií častá závada. Mám se toho opět obávat?
  8. Jenda12

    Rapid hatchback

    Tak koukám, že škodovka už neví, na co by ty lidi nalákala...http://www.tipcars.com/magazin-skoda-akcni-rapid-styleplus-6477.html Rapid zase musí být nejlepší auto na světě.
×
×
  • Vytvořit nový...