Přejít na obsah

voki6

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem voki6

  1. Zdravím pánové! Jedna technická prosím. Mám xenony a ostřikovače světel. Jednoho dne jsem sundával nárazník a po jeho opětovném nasazení mi ostřikovače světla neostřikují. (Skříplá hadice nebyla) V té době jsem za to byl docela rád, ačkoliv jsem nevěděl, jak jsem to způsobil. Když jsem chtěl očistit čelní, tak se nezaliskala celá kapota. STK a zima se neuprosně blíží a já jsem to chtěl dnes dát zase do pořádku. Jenže se nepovedlo. Hadičky skřiplé nikde nebyly, na konektor k motorku jsem napojil multimetr a kdy by měly volty skákat, tak nic, nulová hodnota. Tak mě napadly pojistky. Vše v pořádku, na pozici s obrázkem jakoby ostřik světel od jak živa pojistka nemá být. Co si mám počít? Nikde jsem odpověď nenašel.
  2. voki6

    Denní svícení

    Přesně i o ten původní vzhled mi jde, jinak bych to asi neřešil. RS mlhy právě mám. No zitra po matuře bude času dost, tak to nějak vygoumu a kdyžtak i popíšu, ale tady těch návodů je docela dost (aspon 2 ).
  3. voki6

    Denní svícení

    Domino666 mě správně pochopil, že když vemu vnitřek DRLz FRSII, vybrakuju mlhovku a vložím do ní ten vnitřek DRL (to z důvodu uchycení, jelikož to z FRSII má hodně jiný úchyty) a bude tedy elektronika DRL v obalu pro mlhovky, kde je vyražená homologace pro mlhovky a ne pro denní, jestli to bude takovej problém. Je pravda, že je homologační výlis i na té parabole pro denní. Tak jsem si tedka možná odpověděl i sám, když jsem to tak vypsal. Já jen jestli je lepší to předělat do těch mlhovek nebo nějak nabastlit ty úchyty.
  4. voki6

    Denní svícení

    Když kluci vyměňují denní z FRSII do mlhovek FRSI, to je s homologací v pořádku, když svítí denní v ulitě pro mlhovku (sklo se značkama homologace pro mlhovky)? STK v pořádku?
  5. Pánové, pochopil jsem správně, že facelift už udělat nejde?
  6. voki6

    IMG 1819

    Odkud máš to DRL?
  7. V klidovém stavu musí být napětí minimálně 3V a při poplachu méně než 0,5V. Kde bych to takto mohl v palubce napojit?
  8. Má ještě někdo nějaké rady, tipy a triky? EDIT: Chápu správně, že když začne alarm houkat a ten mezek má přístup k pojistkám, tak vytažením pojistek ho jednoduše deaktivuje?
  9. voki6

    Denní svícení

    Tak žádná akce se nekoná, značky s homologací vlisované nejsou
  10. voki6

    Denní svícení

    Nejde až tak o tuning (já to slovo moc nemám rád, představím si pod tím děs a hrůzu překitovaných Hond a Felicií, ale nic proti nim..), ale spíše o využití DRL i mlhovek, jak říkáš, bez nutnosti montovat cosi dodatečného. Čistá práce a čistý vzhled. Napsal jsem prodejcům ohledně lisovaných značek, tak uvidíme. Jsou na netu i videa těch hraček, např tady (s tím HIDem bych to neviděl tak vesele) a taky tady. Uchycení se nějakým lidským způsobem vyřeší. Mimochodem když kluci vyměňují denní z FRSII do mlhovek FRSI. To je s homologací v pořádku, když svítí denní v ulitě pro mlhovku (sklo se značkama homo. pro mlhovky)?
  11. Rozsvítí se vám podsvícení až po otevření dveří? Na co jste to napojovali? Mě se ty světla ve dveřích rozsvítí vždy se stropnicí.
  12. voki6

    Denní svícení

    Buď a nebo. Je toho tam trochu víc, tak jen pro mrk
  13. voki6

    Denní svícení

    Kluci, co říkáte na tohle do RS nárazníku? (velikost 89cm-3,5", barva bílá) Je to kombinace denního a mlhovek. Je to samozřejmě z ciziny, ale píše: Certificate: CE, CCC, E11, TUV. Cenové docela dobře dostupné, ale co PČR?
  14. Bude mi to takhle fachat i na FRSI?
  15. Taky bych poprosil o nákres Opravdu to nikdo neví? Prosím prosím
  16. BORDEL v tom dělat nechci. Jen jsem si o tom chtěl s klukama popovídat.
  17. A co třeba motory 1.2TSI(63kw) v FII face? Rodiče mají 1.4TSI(90kw) v OII face a jsou s tím teda spokojení, jezdí to hezky.
  18. S velkým servisem, výměnou filtrů, kapalin, popřípadě i rozvodů se počítá. Je to peněz a peněz.
  19. Joo švihadla byly i v FRS, taky výhřev sedaček bývá různý, možná i víc toho. "z výkonu budeš nadšený ale ty peníze se nevyplatí ..", přesně proto jsem to sem psal, jestli to má vůbec smysl ji kupovat a většina říká, že ne. Tak budu sledovat nabídky FII jak těch benzínových 1.4 16V, tak i třeba ty naftový 1.9 TDIčka. Díky moc, tak pak se třeba předvedu, na co jsem se zmohl.
  20. http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/fabia/16223540?goFrom=list Třeba tomuhle se moc věřit nedá, co? Ereso se 140k km za 116 000 je celkem utopie
  21. Toho se právě taky bojím, ne vždycky ji mít "pod dohledem" a koukat každých 5 minut z okna taky nemůžu. Líbila by se mi ta 1.9 TDI 74kw jak píše Lukason, ale u FII taky nejsou moc levný
  22. Ale to ne, já to nemyslel až tak zle, že su vyježděnej a už mě nemůže nic překvapit. Kdyby to tak doopravdy bylo, tak nekoukám po fábiích, ale po něčem silnějším. Asi to to špatně vyznělo, asi určitě. Srdcovka to docela je, ale nechci z toho být víc nešťastný, než-li šťastný. Já vám děkuji za názory, moc si toho vážím! Hodně mi to pomohlo a docela i otevřelo oči.
  23. Jenže já chtěl, aby to trochu taky jelo. Ono by ten alarm za 10 tisíc od Jablotronu nebo Keetecu až tak marný nebylo + doma by bylo za plotem a v mnohých je construct taky zabudován.
  24. Achjoo, chtěl jsem slyšet trochu něco jinýho... S tím kradením, určitě bych se podíval na nějaké alarmy s GPS a GSM komunikací. U nás Se kradou jak na běžícím pásu a ty RS ještě víc.
×
×
  • Vytvořit nový...