Přejít na obsah

Martin_K.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Martin_K.

  1. Martin_K.

    Prahové lišty

    Díky za katalog. Prubnu tam napsat ještě jednou, nebo tam rovnou zavolám.
  2. Martin_K.

    Prahové lišty

    Tak pánové psal jsem do Pajr a synové, spol. s r.o. a přišlo mi zpět toto: Dobrý den, Všechny díly dodáváme přes originální příslušenství Škoda . S pozdravem Seemanová Gabriela logistika Pajr a synové , spol. s r.o. Boleslavská 63 294 43 Vlkava fax.: 326 307 473 602 475 901 gabriela.seemanova@pajr.cz www.pajr.cz
  3. Tak už mě to taky potkalo. Minulý měsíc jsem byl měnit čelní sklo. Raději hned, než čekat až se prasklina rozleze. A navíc ve stírané ploše nesmí být prasklina větší jak 2 cm. Mám sklo pojištěné u České pojišťovny, platím 500,- Kč za rok, jen zavolám na pojišťovnu a řeknu co se stalo, oni se zeptají ve kterém servisu to budu nechávat opravovat a dají mi číslo škodní události, které pak nahlásím v servisu a ti provedou prohlídku pro pojišťovnu. Vše proběhlo hladce, neplatil jsem ani korunu a na faktuře bylo něco přes 6000,- Kč, přesně už nevím. V 07:00 hodin jsem dal Roomika do servisu a v 16:00 hodin jsem už jel s novým sklem domů. Citace: Vyhláška 341/2002 Sb. § 36Závady na vozidle, které ohrožují bezpečnost provozu na pozemních komunikacích (K § 2 odst. 5, 6 a 7 zákona) (3) Závadou podle odstavce 1 v zasklení vozidla je vždy a) prasklé nebo poškozené čelní sklo ve stírané ploše o velikosti větší než 20 mm, PS: Ještě jedna důležitá věc. Dálniční známku mi krásně přelepili na nové sklo. Jinak, pokud by se jim to nepovedlo, tak s tím, co se jim povede sundat a s kupónem, který máte uschovaný zajdete na poštu a tam Vám za manipulační poplatek 40,- Kč dají dálniční známku novou. Ověřeno na České poště.
  4. Napster050 díky je to super, funguje to, paráda.
  5. Martin_K.

    Spotřeba

    Mrknul jsem na to a vypadá taky dobře, hlavně, že je v češtině . Jinak taky to moc neřeším, mám Maxi-DOT a spotřebu vidím.
  6. Martin_K.

    Spotřeba

    Zdravím všechny. Díval jsem se na WWW stránky Spotřeby.cz a vypadají docela dobře, líbí se mi víc než ty německé Spritmonitor.de a hlavně je to v češtině . Mrkněte taky, já jsem se tam už zaregistroval a už tam mám i svého Roomika, ale zatím jsem ještě netankoval, tak tam nic nemám. Jinak ikona jde vložit do podpisu jako u těch německých stránek.
  7. Tuhle dlouhou limuzínu jsem vyfotil v Praze na Václaváku v únoru 2008. Kvalita opět nic moc, foceno mobilem.
  8. Tak tohle jsem vyfotil ve F-M v srpnu 2008 na náměstí. Omluvte kvalitu, foceno mobilem, večer.
  9. Vidím, že tady dlouho nikdo nic nenapsal. Po jarním umytí mého Roomika jsem zjistil pár ťukanců na přední části, asi od kamínků po zimní údržbě silnic . Už to tak nebolí jako, když byl nový, ale štve mě to pořád. Asi před týdnem jsem zjistil, že mi na sídlišti některý dobrák odřel zadní nárazník, když za mě parkoval, no podařilo se mi to trochu vyleštit, že to není moc vidět. A včera mi na parkovišti u Alberta (bývalá Hypernova) další dobrák promáčknul zadní pravé dveře. Byla tam ještě barva (fialová nebo vínově červená), vzpomněl jsem si, že vedle mě parkoval VW Transportér takové barvy. Na chatě se mi to podařilo zase vyleštit, lak naštěstí poškozen není, ale je tam taková promáčklina, že jsem si myslel, že tam je díra. Promáčklina je těsně pod těsněním okna. Foto zatím nemám.
  10. Jo, máš pravdu, štve mě to , ale co nadělám. S nějakým šrámem se musí vždy počítat, ale nemyslel jsem si, že to bude tak brzo.
  11. No nevím jestli někdo na sídlišti, nebo se mi to mohlo podařit na chatě o živý plot, nevím.
  12. Ahoj, zdravím všechny kteří už odřeli Rumíka. Já ho koupil 6.5.2008 a už ho mám taky odřeného. Parkování na sídlišti je velice nebezpečné, ale co se dá dělat. Budu to zkoušet rozleštit a pokud to nepůjde, tak nevím. Do servisu se mi s tím nechce. Nevím jestli nepomůže třeba barevný vosk, alespoň na zamaskování. Poraďte! Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...