Přejít na obsah

MichalK94

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem MichalK94

  1. Ahoj, Nehodili by jste jsem prosím odkaz na ledky do zpátečky z Aliexpressu nebo DX. Děkuji
  2. čau, zachvilku budu měnit olej proto bych se chtěl zeptat na Millers Oil. Mám Škodu Octavii 2 1,9 tdi BKC. Na jejich stránkách mi našlo že můžu použít tyto tři oleje. Premium XF Longlife 5w40, Nanodrive EE Longlife 5w40, Trident Longlife 5w40. Který je z nich je nejlepší a má vůbec nějaký efekt nanočástice ? Díky.
  3. Auto jsem kupoval před dvěma měsíci. Zrcátka jsou původní, když je porovnám tak vypadají stejně akorát levé zrcátko je dělené kvůli mrtvému úhlu. Viditelný proužek je u obou.
  4. Promiňte, to jsem zapoměl napsat. Mám Škodu Octavii 2 r.v 09/2005 modelový rok 2006.
  5. Čau, mám samozatmavovací vnitřní zpětné zrcátko a zatmavuje se i levé vnější zrcátko, ale pravé ne. Nevíte kde by mohla být chyba nebo že by se pravé nezatmavovalo ? Díky za odpověď.
  6. Čau, uvažuji o koupi faceliftované Octávky, ale byla bouchlá. Prý zastavil na semaforech a řidič za ním nedobrzdil. Měněný zadní nárazník a dveře od kufru. Proto bych se chtěl zeptat když nebude hnuto s nosnou konstrukcí jestli jsou tam nějaká rizika ? Třeba jestli by mohla začít dřív reznout nebo že jsou náhradní díly méně kvalitní a tak. Děkuji Odkaz na auto : http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/16156456?goFrom=list
  7. Čau, chtěl bych se zeptat jestli by nešlo k této navigaci připojit USB/SD kartu jinak než přes tento adapter ( viz příloha ) ? Třeba jestli by to nešlo nějakými adaptery na AUX? Když místo cd měniče se dá ten adapter jde přehrát alespoň jedno CD? Četl jsem že se na navigaci nezobrazuje signalizace při parkování, šlo by to nějak dodělat ? Děkuju Příloha : http://stualarm.cz/produkt/55xcvw009-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vwmost-kon/aux-vstup/
×
×
  • Vytvořit nový...