Přejít na obsah

slapnahrabe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 265
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

Příspěvky zveřejnil slapnahrabe

  1. V palubním počítači je položka "Vozidlo - stav vozu", kde jsou chybová hlášení nebo v infotainmentu pod nabídkou "Car". Obojí je popsáno v návodu. Pokud se chyba již neobjevuje, tak zpětně leda přes diagnostiku.

     

  2. A co to bylo za auto? Já mám se Škoda Plus a výkupem stejnou zkušenost už dvakrát. Vždy to trvalo opravdu jen pár minut i se zkušební jízdou a ta byla v podstatě jen kolem domu. Pokaždé to ale bylo auto maximálně do 4 let stáří, do 100 000 km, velmi udržované a se servisní historií v autorizáku.

  3. A pochybuji, že by tam byla taková závada, aby to bralo nějak hodně, to by hezky svítil. Však zkus tu kameru také odpojit. Tobě se to hlášení a nefunkční SS projevuje trvale? Vysokou potřebu energie pro vozidlo spolu s nefunkčním SS mi to stále vypisovalo, když se nějak zbláznila ta sonda na akumulátoru a následně ho i popravila. Celý rok jsem jezdil bez SS s tímto hlášením, až když přišly mrazy, tak jsem velmi obtížně startoval. Ruční dobití akumulátoru chybové hlášení odstranilo, SS začal fungovat, ale jen na pár kilometrů. Skončilo to výměnou té jednotky a akumulátoru.

×
×
  • Vytvořit nový...