Přejít na obsah

Bloodyduck

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 286 zobrazení profilu

Oznámení Bloodyduck

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Podle všeho se stalo to co mí říkali při chipování. Výkon motoru ještě o maličko stoupl a stoupne do najetí 20 tisíc km. Není to jen můj pocit, posadil sem do svého i pár známích kterým jsem to půjčil před tím Spotřeba na stejné hranici 6 až 7 litrů ( z 85% město a okresky). Je radost šlapat na plyn, protože auto daleko více táhne. Nemluvě o předjíždění Takže jestl ito za těch 5 tisíc stálo? Rozhodně ANO! Pokud máte dotazy tak klidně pište SZ.
  2. Asi universální nastavení pro všechny řidiče. Kdo ví. Lze to udělat ale u všech aut, jen někde to jde o více KW někde o méně. Stejně jako se dá dokodovat spousta věcí, tak lze i udělat toto.
  3. 81kw na 94kw - Spotřeba zatím nespadla, protože jezdím agresivněji než předtím. Takže z 6 litrů jsem na 6 litrech zatím. Ale bylo mi řečeno že motor si ještě sedá a výkon ještě o něco stoupne až kolem 20 tisíc. Zatím mám najeto 8 tisíc. Ohledně záruky, naprosot super, nechal jsem si to dělat od dobré firmy, kde mi předem vše vysvětlili a poradili. Jediné co se může stát, že škodovka vydá aktualizaci SW řídící jednotky a při servisní kontrole mi to přehrají a já přijdu o úpravu. Po té budu muset zpět na chip, za který zaplatím poloviční cenu. (dali mi zálohu originálního i upraveného SW na CD) Stačí tedy přijet na chip a jen mi to zpět dohrají. Firma, kterou mohu doporučit a kde jsem si to nechal dělat je v Kladně - PowrTec.
  4. Jestli to někdo může vložit do jiného tématu, tak prosím Spotřeba zatím nespadla, protože jezdím agresivněji než předtím. Takže z 6 litrů jsem na 6 litrech zatím. Ale bylo mi řečeno že motor si ještě sedá a výkon ještě o něco stoupne až kolem 20 tisíc. Zatím mám najeto 8 tisíc. Ohledně záruky, naprosot super, nechal jsem si to dělat od dobré firmy, kde mi předem vše vysvětlili a poradili. Jediné co se může stát, že škodovka vydá aktualizaci SW řídící jednotky a při servisní kontrole mi to přehrají a já přijdu o úpravu. Po té budu muset zpět na chip, za který zaplatím poloviční cenu. (dali mi zálohu originálního i upraveného SW na CD) Stačí tedy přijet na chip a je jen mi to zpět dohrají. Firma, kterou mohu doporučit a kde jsem si to nechal dělat je v Kladně - PowrTec.
  5. Tak motor mám čerstvě po chipu. Pokud by někdo chtěl, ptejte se. Aktuálně z 81kw mám 94kw, toč. moment 217,95 ot/min a nárůst vstřikování paliva o 1,381 ms, plnící tlak turba - nárůst o 267 mbar Spotřeba by měla postupně o něco klesnout,tak za pár dnů dám info
  6. Ještě mě čeká snížení a časem chip
  7. Ano mám, teď budu dávat folie a černou střechu
  8. Pokud chce sundat někdo jen kryt, stačí skla jen hodně vytočit směrem dovnitř a vycvaknout packy krytu a je to Takhle je zatím hotovo.
  9. Ahoj, zkoušel už někdo rozebrat zpětná zrcátka? Chtěl bych vyměnit bílé kryty za černé a nechci to nějak poničit. Nemá někdo zkušenosti s rozebráním?
  10. Neee, posilovač je na pořád a je to podle mě lepší. Mám při řízení větší jistotu. Ještě jsem se všiml, že při režimu sport, se vypne přední radar.
  11. Mám rozjezd do kopce, protočení ručíček při startu, zobrazení kolik litrů mám dotankovat do plné nádrže, sportovní nastavení posilovače (tužší), nové logo autorádia ( Škoda RS ) a stopky v MaxiDotu. Pak ještě možnost ESP přepnout na režim sport. Teď už jen folie na skla a střechu, větší kola a možná chip
  12. Velké díky uživateli Ferda25 ze Strakonic za dokodování mnoha funkcí na F3 Combi. A mohu jedině doporučit!
  13. Tak jsem testoval svůj iPhone 6, Siri zaplou mám a po připojení přes kabel se to tváří jen jako další paměťové medium. Verze HW: H24 a SW: 0241. Ve smlouvě mám Bolero a MR, ale již několik týdnů se MR nedělá a dává se tam Smartlink, ten tam ale nevidím Volal sjem přímo do Škodovky na oddělení infotaimentu a bylo mi řečeno, že pokud jse si zakoupil autorádio s mirorlinkem, tak od 26 týdne tam budu mít místo MR funkci SM. Prý někdo má funkci SM funkční, někdo ne, někdo má vidět smatlink, někdo mirorlink, je v tom podstatě bordel a čeká se na atualizaci. Prý sem tam musí vložit aktualizace s nějakým klíčem, který tuto funkci odemkně, pokud byla předem zaplacená. JE to celé na hlavu postavené a každý říká něco jiného.
×
×
  • Vytvořit nový...