Přejít na obsah

Tomas427

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tomas427

  1. Ahoj prosím tě koupil jsem si kabel na kodování z číny. Vše udělal dle návodu a vcds je funkční ale má problém s hláškou vyžadován bezpečnostní přístup. Tady na foru jsem našel že musím zadat kod 31347 ale vůbec nevím kam ho mám psát. rovnou to hází tu chybu a kod po mě nechce. Promin jestli dělám nějakou základní chybu. Jinak díky moc za návody v pdf :palec:.  Tomáš

  2. Ano řeším to aby za 5 let nebylo omlácené a vypadalo k světu a nedělalo ostudu Škodě-auto :-)
  3. Máte někdo zkušenosti s polepem karosérie průhlednou ochranou folií. Mám najeto asi 20 000 km, rok parkování před panelákem a už teď mám odřený nárazník, od zaparkování u mě nějakého dementa (nevím jek se mu povedlo mi odřít celou levou půlku nárazníku), pár oděrek na boku od cizích dveří a na kapotě asi 10 míst s odraženým lakem. Jak bude auto vypadat za 5 let . Polep folií by měl tyto drobné nehody pobrat akorát cena folie na celé auto je asi 15 000.
  4. Já jen vstoupím do debaty mým poznatkem. Mám 1,2 tsi 81 kw a když změřím dobíjení na zásuvce, tak mám pořád hodnotu 14,6. Táta si koupil tu samou jen vyrobenou v 3/2016 ( já 8/2015) a nemá tažné (nevím jestli to má vliv, prý mám silnější altík tad.) a u jeho Fabky se to stále mění. Brzdění motorem - 15,8 normální jízda 13,5 a při vyšším výkonu (v kopci atd.) dobíjí jen 12,5 a tyto hodnoty se nemění. Je to normální? Není na některém autě něco špatně?
  5. Nevydržel jsem a vyzkoušel to. Funguje a vidí víc věcí než na Fabii I ( třeba tlak i turba ale samozřejmě ho FI neměla). Jen nevím by na to řekly ve Škodovce kdybych potřeboval využít záruku na něco z el.
  6. Ta krytka v nárazníku vypadá docela bytelně a těch zoubků je tam víc. Já dávám tažné tak 2x - 3x do měsíce a po roce drží jako nové
  7. Ahoj, hodíš prosím odkaz na sušící utěrky na aliexpressu? Mám modrou Race a zaschlé kapky po umytí jsou na tom opravdu dost vidět :-(. Ještě se chci zeptat? Já voskuji 2x do roka ( jaro a podzim ) a mezi jen myji na vapce a vždy dávám nakonec voskování. Neutřu akorát ten vosk do té utěrky?
  8. Chtěl bych se zeptat na vaší spotřebu oleje u 1.2 TSI 81 Kw. Já měnil olej při 7 300 a nyní mám najeto 17 000 a jsem kousek nad minimem. A ještě bych se chtěl zeptat jestli si někdo mění olej sám nebo ho všichni necháváte měnit ve škodovce.
  9. Aha díky za odpověď. Já myslel že se má vždy zaaretovat a vyndat klič. Je zajímavé že mě na to neupozornili ani ve Škodovce a už asi dvakrát mi pomohli tažné zaaretovat aby šel klíč ven. Asi by to zjistili až bych to chtěl reklamovat :-D.
  10. Chtěl bych se zeptat těch co mají také z výroby odnimatelný tažné jestli se jim také občas stává že jim po sundání z auta nejde zacvaknout zpět a vyndat klíč. Někdy to jde hned na poprvé a jindy s tím zápasím třeba dva dny co ho vozím v kufru. Ve Škodovce mi řekli že se to občas stává že je to normální.
  11. Začínám o tom taky uvažovat ale raději bych nezasahoval do el. kvůli záruce. Kde by se dal sehnat ten konektor aby se to dalo zapojit zpět? (jako ve videu). Popřípadě dokázal by někdo ty konektory vyrobit a poslat za menší úplatu? To zapojení relátka bych zvládl. Jo a mimochodem to relátko se prodává i v ČR za rozumný peníz http://robotstore.cz/obchod/rele/12v-casove-zpozdeni-rele-modul-ne555-0-10s-3/ http://aukro.cz/show_item.php?item=6221031479&utm_source=heureka&utm_medium=nove
  12. Já docela přemýšlím o téhle ochranné folii na kapličku ale mají jí pouze octavii tak snad se nebude muset moc upravovat. Pár škrábanců už tam taky mám :-( http://www.aliexpress.com/item/New-Car-Dashboard-Paint-Protective-Film-Sticker-For-Skoda-Octavia-A7-2014-2015-2016-4H-Scratchproof/32626873275.html?spm=2114.13010208.99999999.268.qHwpOj
  13. Usb mají malé napětí a proto mi nenabijí autokameru Truecam A7 :-(. Kde vzít spínaný plus po zapnutí klíčku a nezasahovat do elektriky kvůli záruce? Nebaví mě stále vyndavat a zapojovat do autozásuvky.
  14. Mám doma OBD II diagnostiku přes bluetooth ELM 327 pro kontrolu přes telefon. Jen mě zajímá jestli můžu připojit k Fabii III (na Fabii I bez problému fungovala). Jde mi také o to aby jsme nějak neporušil záruku na vozidlo. Škoda servis prý vidí i každé číslo počítače který se do diagnostické zásuvky připojí.
  15. Mě se taky povedlo ulomit oba plíšky. Opravil jsem to textilní (kobercovkou) páskou, seřízlou na asi 2 cm šířky, kterou jsem nalepil na lampičku po bokách a nasunul trochu silou. Drží jak originál :-)
  16. Nečekal jsem že hned po 5 měsících budu měnit čelní okno, když za 10 let ježdění na žádném neprasklo. Nakonec bych se do limitu pojišťovny 6000 Kč snad měl vejít.
  17. Řešil tu někdo výměnu čelního okna? Dnes ráno odletěl kamínek od vpředu jedoucího autobusu a rozbil mi ho. Řidič samozřejmě řekl že už jsem to mohl mít dávno a že nemám důkaz že to bylo od něj.Proto to na 90 % jeho zaměstnavatel neuzná a nic mi nezaplatí. Policie mi jen řekla že to není škodní událost protože to vzniklo neúmyslně. Jediná možnost je se domluvit s dopravcem (nemám důkazy a on to zapřel) nebo to musím řešit z mého pojištění skla kde mi asi nebude stačit limit plnění .
  18. Taky mi připadá že zvuk není úplně dokonalý. Chybí mi tam čistý zvuk bez zkreslení a v létě bych rád zapojil zesilovač se subwooferem
×
×
  • Vytvořit nový...