Přejít na obsah

reddriver

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem reddriver

  1. Ahoj, kupoval jste někdo samostatně vložku zámku pro vyndávací kouli? Dá se koupit cela tyčka asi za 500, ale stačila by mi jen ta vložka
  2. Dokáže někdo poradit, kde koupit ten správný T45, kterým se tam dostanu? Koupil jsem sadu zahnutých lkových torxu, ale bez dalšího rozebírání se tam nedostanu. Potřebuju jen povolit horní šroub na pantu a pohnout trochu s dveřmi.
  3. Tak jsem se do výměny pustil sám. Rozebrání docela v pohodě. Horní šroub povolen malou gola sadou z vrchu, spodní z montážní jámy. Odmontoval jsem jen kabely z alternátoru. Nemrznoucí směs vypuštěna u olejového filtru, přes ventil dole a samozřejmě přes termostat. Podařilo vypustit se cca 5l. Nahrazeno G12+ 1:1, což odpovídá cca -30 stupňů. Termostat jsem dával Starline, moc skladem nikde termostaty v místních obchodech nebyly. Nyní je teplota krásně na polovině budíku, termostat drží teplotu 87-90 dle VAGu. Takže nadmíru spokojen. Snad i klesne teplota, rychleji to vytápí a je v autě o dost tepleji.
  4. Tehdy se jednalo o AKL. Omlouvam se, nebyl jsem tu dva roky. Tehdy mi octavia prisavala falesny vzduch pres krouzky na sani. Volnobeh lital jak se mu chtelo za studena. Ve trech servisech na to neprisli, vymema par stovek a samodoma.
  5. Ahoj, mam stejny problem jako autor prispevku. Teplota vody do ctvrtiny, nekdy i vic, ale pri jizde klesne i na 1/5. Mam LPG. Koukal jsem na navod do knizky, je tam popsano jen jak ho vysunout. Ocekavam, ze tam bude na pikacu pristup. Co vsechno rozebrat? Mozna budou vadit i ty LPG vstriky. Da se k nemu dostat od spodu? Mam jamu, tak by to asi nebyl problem. Dela se vic verzi nebo jsou vzajemne zamenne (samozrejme pro AKL). Zvazuju jestli rovnou nevymenit vsechnu nemrznouci smes. Kudy ji nejlepe vypustit uplne vsechnu? Predem moc dekuji za rady.
  6. Ahoj, na hadici od posilovače je ještě jedna odbočka, na výše zmíněném obrázku je přikryta zelenou krytkou. Mně to někdo zaslepil šroubem, zajímalo by mě, kam má vést trubička.Díky
×
×
  • Vytvořit nový...