Přejít na obsah

Viki88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    83
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

Kontaktní metody

  • Web URL
    www.parfemy-do-auta.cz

Návštěvy profilu

2 298 zobrazení profilu

Oznámení Viki88

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

59

Popularita

  1. OK. Rozumím. Bylo to myšleno celkově na jakékoliv narážky, které odvádí od tématu a zbytečně pipichují ostatní. Ale v první chvíli mě napadlo že je to výsměch tomu zvuku Blow Off ventilu (jako že jsem tam dal píšťalu do motoru a nejsme na hudebním táboře)
  2. To je ukázka o co všechno lze motor 2.0TSI vylepšit. Jeslti to někoho nezajíma ať nekomentuje a nenarušuje téma zbytečnýma poznámkama. Díky
  3. Ano. Tam kde dříve převodovka řadila při 50-60km/h na 4.stupeň nyní řadí 5.stupeň. Síla však nechybí. Každá automatická převodovka má svoji řídící jednotku vyhodnocující spotřebu a sílu motoru. Dle toho příspůsobuje zařazení převodových stupňů. Není to poprvé kdy jsem se s tím setkal. Stejné jsem to měl v BMW X5 po navýšení výkonu.
  4. Úpravu mě dělala firma HotHatchShop. Zde je odkaz >>> tam najdeš všechny informace Hudba je stejně šílaná jako výkon auta. Bohužel moderní a kvalitní hudba nelze dát na Youtub kvůli autorským právům. ideo by bylo blokováno. Kupovat kvalitní muziku k minutovému videu je zytečnost. Takže se musí využít free muzika - bez autorkých práv, ale na výběr je muziky málo příště se polepším Provozní teplota oleje šla o 5 °C níže. Motor při běžné jízdě točí méně otáček a to způsobuje tu nižší teplotu. Převodovka zjistí že motor má vyšší kroutící moment a naučí se řadit jinak. Spotřeba je stejná, když se řidič nenechá strhnout famózním zátahem. Se zárukou je to velice sporné. Ale po ČR jezdí již desítka 400koňových Superbů a nespočet Glofu a Seatu Leonů se stejným motorem bez problémů. Ale počítám s tím že turbo může odejít třeba po najetí 150.000km což možná najedu za 8 let. Pokuda ano, koupím pak větší turbo od APR.
  5. Mé nové video. Porovnání zrychlení sériového výkonu 280 koní a úpravy APR Stage 1. + karbonové sání APR Air Intake System celkem 370koní. APR Stage 1. je úprava řídící jednotky motoru automobilu Škoda Superb 3 generace pro dosažení vyššího výkonu a využití plného potenciálu motoru 2.0 TSI platformy Volkswagen MQB. Varianty úpravy jsou vhodné i pro ostatní motory koncernu VW například 1,8 / 2,0 TSI EA888. K této úpravě softwaru řídící jednotky je doplněno karbonové sání - Air Intake System od APR, který navyšuje výkon úpravy APR ECU Stage I. o dalších 15HP koní.
  6. Je to více než rok co jsem založil toto téma kvůli nespokojenosti se zpracování zadních blatníků. Dnes jsem byl u prodejce Škoda a prohlížel jsem si vystavený Superb L&K a stejná vada je tam stále. Jedná se o kuličku barvy nebo špatně vylisovaný okraj. U Fabie by člověk přimhouřil oči ale u Superbu za milión je to ostuda. Takže lakovno a lisovno delejte s tím něco!
  7. Trix od Car Pro jsem právě použil před aplikací vosku Quantum. Více na fotkách o dva příspěvky víš. Duležité je také odmaštění laku před nanesením vosku. Na to jsem použil T6 Klinet K2 což je levný a objemný přípravek na odmaštění a zjištění skutečného stavu laku. Na asfalt a náletovou rez je také dobré použít CLAY - dekontaminační hmotu
  8. Mě na Pikatecu dojal poměr cena objem Nanovosk mě vyšel na auto tak akorát a to jsem s voskem šetřil, protože nejsem žádný začátečník ve voskování. Nakonec jsem musel lahvičku rozříznout a prstem vyškrábat zbytky abych dodělal celé auto střední velikosti (manželčinu Mazdu CX5 - kompaktní SUV). Učinek Pikatek nanovosku mě připadal stajný jako u vosku Briliant Wax 1 od Sonax, který jsem používal dříve. Nyní jsem velice spokojená s vysoce odolným sysntnetickým voskem Quantum K2. Na Superbu jsem provedl: - důkladné mytí - chemická dekontaminace laku - odstranění polétavé rzi a asvaltu z laku - odmaštění laku - aplikace vysoceodolného syntetického vosku Quantum K2 Vosk má údajně vydržet minimálně 10 mytí v bezkontaktních myčkách s práškovou technologií mytí, která asi není uplně šetrná k laku. Video testu odlnosti zde
  9. Špatné gumy. Ja předminulý rok jezdil 25 minut po okruhu na běžných pneumatikách Dunlop SP Sport a sundal jsem jen 2mm. Byli to s Mazdou 3 MPS která má 260k.
  10. Superb III s motorem 2.0TSI 206kW otestován na amaterských závodech do vrchu v Brně na Masarykově okruhu 9.4.2017 Výsledek skvělý. Ze sériový Superbem III Sportline 2.0TSI 280k jsem byl rychlejší o 2s než BMW M3. Následovali dvě Subaru Impreza STI WRC, Corvetta, Audi S3, Ford Focus ST, Mazda 3 MPS, Octavia RS, Alfa Romeo, Nissan 200SX atd.... Tyto závody se konají v rámci Tuning Show Brno vždy jednou za rok. Já účastnil po třetí. Dříve s Mazdou 3 MPS. Byli zde přihlášeny zejména sportovní sériové vozy. Některé mají různé úpravy, zvýšený výkon, upravený podvozek atd. Slovo sériové vozy je tedy zavádějící. Nevýhodou bylo rozdělění kategorií vozů. Poslední nejvyšší kategorie byla 3001ccm a více bez omezení kam spadal i Superb 2.0TSI. Objem motoru se v případě že máte turbo krátí koeficientem 1,7. což je 3400ccm. Dříve byla kategorie 3001 až 3500ccm a nevím proč jí zrušili? Škoda mohlo být umístění lepší. Celkové umístění V nejvyšší neomezené kategorii 3001ccm a více jsem se umístil na velice slušném 20 místě. Je tedy možné říci, že na těchto závodech byl seriový Superb III 2.0TSI dvacáté nejrychlejší auto. Co mě na Superbu překvapilo? Musím uznat že pohon všech kol resp. Haldex 5 generace posouvá Superba III mezi agilnější auta. Na tak velké auto měl docela slušný grip. Pohon 4x4 ve sportovním módu se ESC Sport (omezená jízdní stabilita) auto doslova vytahoval ze zatáčky. Dalším překvapením byli slušně brzdící brzdy, které jsou pouze u motoru 280koní (pr.345mm). Naopak limitem byli sériové pneumatiky Pirelli Cinturato P7.
  11. Viki88

    Zimní pneu

    Omlouvám se ale rychostní index pneumatik W (do 270km/hod.) řesí to pouze majitelé nejsilnější verze 2.0TSI. Ostatní mozorizace mají pneu s indexem V (do 240km) proto jsem to vložil do tématu 2.0TSI. Chtěl jsem vědět jak vyřešili ostatní majitelé zimní gumy. A protože neznám pravidla, kterými se řídí použití pneumatik na autě tak jsem se zeptal. Od toho forum také je. Jinak děkuji za radu.
  12. Viki88

    Zimní pneu

    Samozřejmě že 270 v zimě jezdit nebudu. Jak reagují pojistovny v případě nehody když pneu neodpovídá údajům v technickým prukaze. Resp. když koupím pneu s indexem rychlosti V do 240km a v technicaku jsou W do 270km? A co případná technická? Neprošel jsem minula technickou s přívěsným přívěsným vozikem protože meli pneumatiky jiny hmotnostni index
  13. Viki88

    Zimní pneu

    Mám problém sehnat zimní pneumatiky s rychlostnim indexem w (do 270km/hod.) o rozměru 235/45 R18. Budu muset koupit pneu německé značky Syron Everest 1 Plus ale podle ceny 2.048,-kč tipuji že se vyrábí v číně. Protože značky jako Dunlop, Michelin a Pirelli stoji 4-5tisíc. Jaké zimni pneumatiky máte? Jak reagují pojistovny v případě nehody když pneu neodpovídá údajům v technickým prukaze. Resp. když koupím pneu s indexem rychlosti V do 240km a v technicaku jsou W do 270km? http://www.pneu.cz/cs/syron-everest-1-plus/235-45-r18-98w/provedeni
  14. Pawouku většinou se body pro hever vyznačují dvouma výřezy na podélné hraně prahů. Že ty dvě promáčklyny jsou šipky nenapadlo nikho z lidí co mé auto viděli. Vypadá to spíše jako poškození. Kdyby ty šipky byly alespoň pořádně vylisované Si děláš kozy 5icz!
  15. Vychytávka škaredá. Až někdo vyrobí tuning prahy na Superba III tak je hned kupuji aby to zakryl
×
×
  • Vytvořit nový...