chipmann Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 Zdar všichni kam přesně napojit osvětlení nástupního prostoru mám jen zrcátka s blinkrem dnes jsem si koupil nové spodky s osvětlením je mi jasné že budu muset tahat kabel z dveřní jednotky ,ale nevím jaký pin to je prosm poraďte děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 18. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 (editace) Tak koukám nikdo nic no nevadí dostal jsem radu a poradil jsem si s montáží takže vše už funguje jak má Editováno: 20. Prosinec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 mohol by si napisat ako si si poradil s montážou diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 JJ taky by mě to zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 chce to celá zrcátka, přehodit zapojit a nakódovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavino Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Nazdar octaviaci... dajte dake fotky ako to funguje a vyzera namontovane, neviem o akom osvetleni hovorite dakujem ved som novacik.. este raz dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.