Heki Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Ahoj, nad vyhřívanýma sedačkama jsem neuvažoval a MAXIDOT je u Ambition v základu. Já vyhřívané sedačky nemám - bral jsem předváděčku z Boleslavi, už to bylo všechno dané a tak jsem si neužil to krásné dobrodružství konfigurovat si yetisko k obrazu svému - ale kolega, s nímž jsem mluvil v sobotu, si to moc pochvaluje a říká, že kvůli tomu šel i do vyšší verze výbavy. A tak si myslím, že by ti to mohlo být užitečné. Zejména, máš-li autíčko ku pomoci vozíčkáři. Tady to asi je dobrá investice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 (editace) U obou dvou konfigurací bych přidal automatickou klimu a vyhřívíní čelního skla. Editováno: 10. leden 2011, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 s rádiem máš pravdu, orig. jsou předražené, jenže orig 2DINové rádio dává interiéru úplně jiný lepší vzhled, tady bych si asi připlatil za 2DIN origo, tedy pokud nejsem hifi fanda Jsou i 2dinový rádia a nejsou origoš a pěkně tam pasujou, stačí prohledat net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 (editace) Tady bude dohadů, zítra Vám hodím svoji konfiguraci hoši a uvidíte jak se vybírá. Editováno: 12. leden 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 (editace) Tak dnes mi přišlo potvrzení, že Yeti jde do výroby v 8 týdnu. Objednáno bylo 6.12. Jedná se o 2.0 TDI 4x4 81kW Experience Barva - Rosso Brunello Příplatkovou výbavu jsem dal - vyhřívané trysky ostřikovače ( už teď vím, že je to zbytečnost ), dál rezervní kolo, vyhřívané čelní sklo a SUNSET, 3 ramenný volant, kryty pedálů z ušlechtilé oceli a day/light assistant. Uvažoval jsem ještě nad bixenony, ale nakonec jsem je tam nedal. Od prodejce mám ještě slíbenou handsfree Parrot. Slevu od prodejce jsem dostal 8% + v mém případě odpočet DPH. Snad bude vše OK. EDIT : tak nakonec jsem do výbavy ještě přidal bi-xenony. Prodejce mě do nich nakonec dotlačil a navíc mi na ně dal 20% slevu Editováno: 14. leden 2011, autor: Džanek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Tady je moje konfigurace, která čeká na realizaci: Výbavová verze Experience Motor 2.0 TDI 103 kW 6-stup. aut. 4x4 Interiér Onyx Barva Šedá Platin metalíza Mimořádná výbava: Alarm s hlídáním vnitřního prostoru, zálohovanou sirénou, náklonovým čidlem a dálk. ovládání CZ (2 sklopné klíčky) Bi-Xenonové světlomety s AFS, s dynam. regulací sklonu a výsuvné integr. ostřikovače světlometů LIGHT ASSISTANT ("COMING HOME", "LEAVING HOME", "TUNNEL LIGHT") El. ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním u řidiče a osvětlením nástupního prostoru Nezávislé přídavné topení, výsuvné integrované ostřikovače světlometů a "MAXI DOT" Funkční paket pro loketní opěru "JUMBO BOX" Paket pro špatné cesty Kola z lehké slitiny "ANNAPURNA" 7J x 17" - 4 ks Zástěrky předek a zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tentacle Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 (editace) Pěkné tak ať dělá radost Jen ten alarm už v dnešní době považuju tak nějak za přežitek a zbytečně vyhozené peníze. Houkající a blikající auto je dnes každýmu lhostejný, nikdo nehne ani prstem a zloděj tam drze vleze ikdyž to houká. Když už, tak možná pager, ale spíš sledování vozu + posílit mechanické zabezpečení (uzamčení řazení atd.) Editováno: 13. leden 2011, autor: tentacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azurit Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Tady je moje konfigurace, která čeká na realizaci: Výbavová verze Experience Motor 2.0 TDI 103 kW 6-stup. aut. 4x4 atd. atd.. Jen dotaz - jak dlouho na něj máš čekat? Příští týden jeťáka objednávám (asi stejný motor nebo 125...), tak abych tušil, kdy bude - prodejce to odhaduje 6-10 týdnů... Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Pěkné tak ať dělá radost Jen ten alarm už v dnešní době považuju tak nějak za přežitek a zbytečně vyhozené peníze. Houkající a blikající auto je dnes každýmu lhostejný, nikdo nehne ani prstem a zloděj tam drze vleze ikdyž to houká. Když už, tak možná pager, ale spíš sledování vozu + posílit mechanické zabezpečení (uzamčení řazení atd.) Snad bude, ale ještě si musím počkat. V současným modelu (octavia) alarm nemám jen dálku,ale říkal jsem si že skusím něco jiného. Zámek řazení temu moc nefandím. Se to hryzne a neodjedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Budu prej čekat dva až max 3 měsíce,ale ještě není nic objednanýho, čekám na prašule. Pokud to dobře všechno dopadne tak letos ho mám. Stejně převážně motory se vyrábějí u nás i pro ostatní automobilky, takže doba bude vždycky několik týdnů. Jedině u výběhového modelu by to trvalo chvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar1tin Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 Určitě přídat MaxiDOT a popřemýšlet nad vyhřívanými sedačkami. Za mně vyhřívané sedačky zbytečnost, mám je ve Fabii a zapnul jsem je jen jednou, když jsem chtěl vyzkoušet, jestli to funguje a pak už nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Buď čtu nepozorně nebo se nám nějak vytratit tempomat...? využívám ho i ve městě, na dálnici je v kombinaci se šestkou naprosto nepřekonatelný. Určitě bych do tempomatu šel znovu. Beru to dokonce jako podmínku pro jakékoli další auto - tada, ne že bych chtěl opustit své milé yetisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Tempomat určitě a to jak z výroby nebo dodělat. U mě to dokonce byla podmínka manželky pro koupi. Ve městě ho snad ani nepoužívám, ale jinak velice rád a to i na cestě do práce, kde mám asi 6km rovný, přehledný úsek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpi Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Je to tak, je to moje první auto s tempomatem, a každé další ho bude určitě mít.. Taky se mi teď dost hodí klimoška - setkal jsem se s bráchou na chalupě - já přijel svěží a vychlazený (cool), on přijel s otevřenými okny a když vystoupil z auta, vypadal spíš, jako ze sprchy by vylezl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 No tempomat super věc , já ho v Jetisku nemám ale otec ho má v Octavii a je to parádní věc.... Teďka kdybych kupoval auto tak i tempomatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 a taky dešťový sensor je výborná věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 A taky bi-xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELZ Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 a taky dešťový sensor je výborná věc Btw. ked si ho uz spomenula, ako vlastne funguje? Pozeral som Yeti navod a tam je popis tejto funkcie dost zavadzajuci - raz je "poloha 1" popisana ako klasicky cyklovac, potom zas ako "nastavenie citlivosti dazdoveho senzora" - ako sa teda s tym robi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 Já dostal dešťový senzor v rámci výbavy ambition, aniž bych o něj nějak moc stál. Má své mouchy, už několikrát jsem si říkal, že by ještě nemusel a nebo že by už mohl, ale celkově spokojenost. Jsem většinou hodně rád že ho mám v situaci, kdy předjíždím v dešti kamion. V okamžiku, kdy vjedu do vodní clony kolem něj, nemusím se starat o stěrače. ELZ – kdo nemá senzor má na první poloze cyklovač a přepínačem reguluje interval stírání. Kdo má senzor, zapne ho v první poloze a přepínačem si může podle svého doladit citlivost kdy senzor zareaguje, v poloze jedna může páčka zůstat na věky a o stěrače se nestaráš. Já senzor vypínám, trošku se bojím, že s prvními kapkami deště mi stěrače rozetřou prach po skle, jsem zvyklý nechat nejprve sklo více navlhčit ( případně ostříknout ) a pak ať už se stará senzor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 Taky tak to dělám, je to lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 (editace) Měli jsme doma jedno auto bez dešťového sensoru (picasso) a druhé s (megane). Více se jezdilo meganem, no a když jsem potřebovala jet někam solo, jezdila jsem picassem a absence dešťáku mě dost štvala. Mám jej stále zapnutý a zatím bez problému (krom Artigasem zmiňovaného "teď už by mohl, teď by nemusel tak rychle...."). No a samozřejmě tempomat je nezbytnost ... v květnu jsem byla v olomouci oktávkou bez tempomatu a opruz je fakt, že cestu jsem dala pod tři a půl hodiny, člověk s nohou na plynu se prostě občas zapomene a nechá se unést kolonou aut v levém pruhu teď bych ještě volila automaticky sklopná zrcátka .. v jedný konfiguraci jsem je měla, v další ne ........ a nakonec mi vypadly ... ale co. Xenony mě odradily odstřikovačema, lampy pak degradují, máme s tím ve firmě špatné zkušenosti, musí se prostě používat originál škoda voda do ostřikovačů a to už je na mě moc velký omezení jo a abych nezapomněla, vyhřívané čelní sklo .. je to prý luxus, mám yetinu teprva od července, tak už se těším na zimu Editováno: 27. Srpen 2011, autor: anqelito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frikulín Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 To s těma lampama a ostřikovačema mě zajímá, můžeš se prosím víc rozepsat? A ta speciální voda do ostřikovačů vypadá jak? Kamarád měl tyhle problémy s mazdou, za 2 roky mu vyhnilo těsnění plastů světel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELZ Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 @Artigas,: Vdaka za vysvetlenie @Anqelito: S tymi lampami by to zaujimalo aj mna - mal by stacit prostriedok, ktory nedegraduje polykarbonaty. Kolega s nimi jazdi uz rok, nic nespominal, opytam sa ho, co tam leje (ale zrejme skodovacky original to nebude). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELZ Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 jo a abych nezapomněla, vyhřívané čelní sklo .. je to prý luxus, mám yetinu teprva od července, tak už se těším na zimu Dufam, ze ho mas poistene ... ak by ti nahodou prasklo, vymena je cca. 3x drahsia ako u bezneho celneho skla. Neuvazovala si nad nezavislym kurenim? Na celnom skle urobi podobnu sluzbu + zohreje naviac interier. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 ostřikovače světel: asi tak tři roky zpátky na firemní oktávce zdegradovaly plasty na lampách, auto bylo v záruce,tak jsme se pokusili reklamovat a tenkrát nám řekli, že jsme nepoužívali originál škoda vodu....jina auta byly bez ostřikovaču světel... mluvila jsem i s kolegou, ten to měl na mondeu a do dvou let měl plast v háji. Tak mi to tak nějak odradilo... myslím,že je problém,že plast je teplý. Mamka má nový twingo a nesmí na lampy použít žádný čistič s alkoholem...nevim,co přesně způsobuje, že voda do ostřikovaču v zimě nezamrzne.... přídavné topení jsem extra nezkoumala a nějak o něm neuvažovala...důležité byly pro mě pouze vyhřívané sedačky...používám je třeba i když není venku úplně teplo a potřebuju na malou...trochu se to tím teplem oddálí myslím, že pro ženy neocenitelné (jsme náchylné na nastydnutí .o) zatím jsem slyšela o bouchnutí zadního skla (myslím že kvůli špatnému pnutí), o prasknutí čelního ještě nevím,ale zeptám se v práci ale pojištěný určitě je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.