MaRvN Vloženo 11. leden 2011 Vloženo 11. leden 2011 Zdarte, Nefoukají mi výdechy topení, ale jen ty boční, čím vším to může být kromě pojistek ? Citovat
Malta Vloženo 12. leden 2011 Vloženo 12. leden 2011 rozumíme tomu dobře že ti nejdou ty středové Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. leden 2011 Vloženo 12. leden 2011 Já tomu rozumím asi tak, že nefoukají JEN TY BOČNÍ - tedy topení jde, pod sklo i uprostřed palubky to funí - ale ty boční mřížky na okna ve dveřích jsou němé a hluché. Je potřeba podívat se dolů pod palubovku a případně i (po demontáži) za ni, jestli jsou správně sesazené plastové díly ofukových kanálů, které za palubkou vedou k bočním výdechům. Někdy (po "montérech-dovedech typu Pat & Mat") tam ani některé díly nejsou a je potřeba se po nich poptat na vrakovištích a podobně... Citovat
MaRvN Vloženo 12. leden 2011 Autor Vloženo 12. leden 2011 Přesně tak, středové a na sklo funí, ale boční ne. Skusim se na to mrknout až bude trochu sucho. Jinak dik za odpověď Citovat
Malta Vloženo 12. leden 2011 Vloženo 12. leden 2011 aha teď to čtu znovu a v klidu a jasně , je to napsáno srozumitelně Citovat
endix Vloženo 13. Únor 2011 Vloženo 13. Únor 2011 Zdravím, nejde mi u octavie 2 jeden středový větrák ten levý, pravej jde ok. Nevíte čím by to mohlo být? Díky za info Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.