Cjoctavian Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Mam 105 tis najazdene a škripe to už pekne, aj pri 17kach to škripalo, skôr som myslel ze pri 18kach cítim diery viac Neviem čo s tým škripanim, niekdo z vás to už vyriešil, je to zvuk z plastov a diel co idu pod strechu, skor asi strešnu izolaciu vymenit hmm neviem...ale asi to je choroba RS s tuhym podvozkom, nie len sam to mám Mne to drnci v okoli radia a obcas nad pravymi zadnymi dverami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kompakt Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 (editace) Ahojte mám dosť veľkú dilemu... Mam Octaviu II FL, 1,8 TSI a mám vyhliadnuté alu disky 18" 8,5J ET 35. Bojím sa toho či sa mi tam zmestia vzhľadom na tu šírku disku (8,5J) a relatívne malé ET. Má tu niekto skúsenosti s takýmto rozmerom? Prosím poraďte mi niekto. Dakujem. Editováno: 3. Červen 2010, autor: kompakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Tak toto sa ti bezbecne nevojde. Jedine pri ET 45. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=KARI= Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 (editace) Já mám O2 1.9 TDI a mám vyhlídnutý neorigo 225/40 R18, 8x18 ET42. Jeden kalkulátor psal že by to mělo být v klídku, ostatní bohužel ne. Má s někdo zkušenosti např. s 8x18 ET40 ? Díky moc. Editováno: 6. Červen 2010, autor: =KARI= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 to by malo byt na 99% OK Na tomto obrazku su 8x18 s ET37 - vzadu OK, ale vpredu uz trcia von... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supi Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 zdravim, mozem sa opytat aky mate tlak v pneu 225/40 R18, najlepsie pre 1,9 TDI 77kw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Aspon u RS-ky sa dava rovnaky ako na 17" - jedno ci benzin alebo nafta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 zdravim chtěl bych dát na mojí OII 18tky kola mám tam pegasus 7Jx17 ET54.. na léto bych tam chtěl dát ty 18tky 7,5Jx18 ET 51 neptune... máte někdo zkušenosti stěmito alu? mám standartní podvozek.. bude problém stím ET? díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 ziadny problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 a co to vůbec je to et? a co by bylo lepší za pneu? 225/45 bo 40? nebude to vypadat jako off road? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 aj s pneu so spravnym profilom (40) to bude bez znizenia vyzerat trochu "divne"... ET je cislo, ktore urcuje vzdialenost dosadacej plochy disku od stredu disku v mm (cim vyssie cislo, tym viac zapusteny disk, cim nizsie, tym vysunutejsi disk). Octavia 2 ma hodnotu priblizne 50 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 škoda že už je někdo nemá na oktávce abych se nato mohl mrknout... Chtěl bych je tam dát ale nechci dávat další peníze za snížení podvozku.. myslel jsem že to je ready?! oktávia RS má o kolik snížený podvozek oproti klasice? na RS vypadají skvěle tak nevím nevím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 RS ma znizene o 15mm - aj to uz pomoze vzhladu. Na tejto foto su 18" so seriovym podvozkom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 nevypadá to špatně ale jde to vydět u toho podběhu.. myslíš že ty alu pegasus tam padnou lépe je to tím ET? a nemáš více fotek? myslím celkoví pohled na auto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Tak vyzeraju moje (rovnake rozmery ako Pegasus) so seriovym podvozkom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 a nemáš foto celého auta? na této fotce na kolo to není tak dobře vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 nestihol som viac, lebo isla majitelka Ale ver, ze to nevyzera dobre - sportove nizkoprofilove pneumatiky a offroadovo vysoky podvozok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 aha tak to by chtělo sport. tlumiče i pružiny co? tak -3 cm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palyvec Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Vejde se mi na škoda octavia scout tento rozměr? 18x8 et45? Děkuju za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 bez problemov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Potřeboval bych poradit, uvažuju že dám na svou OII Combi r.v. 2007 18" kola, ale nevím jaké. Nyní tam mám 17" Pegasus, je to moc pěkný, ale chtěl bych vyzkoušet něco novýho a většího. Nejvíc se mi líbí takový typy jako jsou kola Pegasus, 5ti paprsková a mohutná. Nejradši bych nějaký originál škoda, ale tam žádný takovýhle podobný v 18" nejsou. Docela se mi líbí ty z novýho RS s názvem Neptune, ale v reálu jsem je ještě neviděl, jenom na fotkách a to neni ono. Rád bych, aby jste mi nějaký navrhli, předem ale upozorňuju že nechci žádný číny, i když budou pěkný na pohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Co tak orginal Skoda 18" Luna zo Superba 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Já jsem na své OII combi začínal s 16" disky s názvem Lyra, to jsou úplně stejný disky, akorát je jinej název a rozměr a těch jsem se zbavil a šel do 17" Pegasus, protože se mi líbí jejich design. Takže tyhle bych nebral, to už spíš ty z faceliftovaný RS s názvem Neptune, ale na fotkách mi přijdou takový slabý, ne moc mohutný oproti mým Pegasům. Naživo jsem je ještě neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxIW Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Zdravim pánové a dámy, chci se zeptat, O II 1,9 TDI při rozměrech 8,5x18 ET 35, skousne to vůbec a při jakejch rozměrech pneu? Nechce se mi hrabat do blatníků... Má někdo zkušenost s timhle rozměrem disků bez úpravy? Na webu udávaj, že při gumách 215/40 R18 by to mělo jít bez úpravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 (editace) Bez uprav ani nahodou. Disk by trcal par mm vzadu, vpredu by to uz bolo masivne...Na fotke su 17", ale s rovnakou sirkou pneu, disku aj ET ako pises... Editováno: 10. Květen 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.