Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Mě osobně se logo co je na autě líbí, a moc :) A myslím, že se tenhle koncept "trošku" podobá FI a původní OII. Sice přední světla alá polo nebo audi, ale :prc::specool::wub:

_810_4d6c98a01cfbe.jpg

Editováno: , autor: NNN
Vloženo

Logo vpredu a vzadu na koncepte v Ženeve aj spolu s lištami v interiéry údajne z pravého českého krištáľu. Hmotnosť lišty na dverách okolo 3 kg.VIACod slovenských novinárov spolu s krátkym videom.

post-14490-0-06003600-1299001030_thumb.j

Vloženo (editace)

CJo: souhlasím...má to být něco mezi Fábčou a Oktou...felicia?...spíš bych to ale viděl taky tak...prostě OIII bez kufra :palec2: je to pěknej koncept...jednoduchost...ostré hrany...to já můžu :smich:

Příští týden to tam zkouknu na živo kol108

Editováno: , autor: tomcat007
Vloženo

nemate pocit, ze to koncern opat nejako dlho odklada? Vsetky weby a noviny boli toho plne, ze na 100% ich uvidime a nakoniec nic...

Problem je v tom, ze Skodovka nikdy nerekla, ze v Zeneve ukaze nove miniauto.

To si vymyslela media a ted to vypada, ze se neco odklada...

Vloženo

Škodovka nikdy neukazovala moc dopředu svoje auta. Když už se auto ukáže tak jde za chvilku na prodej. Ze studie určitě něco uvidíme na novejch modelech ale jako celek auto asi těžko.

Vloženo

Levná Škodovka s 18 kolama jo :D ... a ta mezera mezi kolem a podběhěm. Takovádle nikdy na žádnym seriovym autě nebude. Podle velikosti auta bych řekl, že je to postavený na podvozku OII. Na Fabii mi to přijde široký.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...