mimisekz Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Zdravim, nemá někdo zkušenosti s tímto problémem? Mám octavii 1.9 Tdi 66kW r.v 99 najeto necelých 100 tis. z ničeho nic mi při jízdě chcípla, hned jsem zastavil a nastartoval, po cca 14 dnech se závada opakovala... Předevčírem jsem dělal brzdy a auto měl chvilku nastartované a chcíplo mi... vůbec netušim co to může být. Dnes při jízdě mi problikla kontrolka žhavení a auto přestalo táhnout,ale jen škubnutí. Kdysi jsem v minulosti řešil tudle kontrolku i s podobným problémem, že auto přestalo táhnout relátkem č. 109. Myslíte, že by mohlo způsobit i problém, že to chcípne?Děkuji za vaše reakce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek8383 Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 (editace) asi sice pozdě....ale.. relátko mi dělalo to stejné..za jízdy prostě O. chcípala..vyměna relátka a ok. Editováno: 23. Březen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Anebo si myslíš, že tady nikdo nepochopí na co odpovídáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.