MildaTuning Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Dobrý den nemá někdo nějaké fotky či uspořádání ohledně výfukového systýmu 3,6 fsi v superbu? V manualu je napsáno ze má dva katalyzátory a 4 lambda sondy. Kdyz porovnám s motorem v passatu tak tam jsou navic pouzity dva před katalyzátory. Muže někdo potvrdit jejich použití i v superbu? Svody motoru jsou vedeny jako dvojite vzdy pro tři válce, může někdo povtrdit zda se jedná o jeden montážní celek nebo jsou 3 a 3 svody zvlášt? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Dw1x8ZQ0VaE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Zvuk super, ale na můj vkus ty koncovky moc čouhají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Existuje něco jako učební pomůcka, kde je vše rozkreslené. Zkusím pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Tady.vw_vr6_self_study.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Zajímavé - ve škodovácké učební pomůcce je to takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Že by dala Škodovka na 3.6 výfuk z 3.2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Také mě to zaujalo, ale je i v Etce (pokud to zobrazení odpovídá) za výživnou cenu skoro 50t Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Hezký. Zkusím to zítra porovnat s vw. Přidání chybějících 30ti kw asi nebude jen tak. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Tak bych řekl, že je to stejné s VW. Sedí i číslo, kromě posledních písmen. Jen jsou jinak lambda sondy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Tak kolik těch katalyzátorů tam u SII je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 (editace) tak ta 36 tam má akorát jiný sání a upraveny sw ne? jinak pěkná cena Editováno: 16. Prosinec 2013, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Řekl bych 2 předkaty a dva hlavní katy. Rozdíl je v umístění lambda sond a v příplatku za zn. Škoda. 3.6 passat 45.000,- cca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Máte někdo Prosím nějaký rozkres zavešení celého výfuku? Na volnoběh se ozývá nepatrné cvakání či klepání přibližně v polovině délky auta které už po nepatrném přidání plynu ustane. Je to slyšet jak uvnitř vozu tak venku. Tipoval bych nějaký závěs výfuku pokud to nebude i třeba nedej bože nejaká vnitřní část výfukové soustavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 stačí takto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Výborné díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 http://www.uloz.to/xmfxBto/69-3-6l-191kw-fsi-pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Ještě vás poprosím o jednu radu. V těchto teplotách mi i při plně zahřátém motoru na volnoběh výfuk lehce pokuřuje třeba při stání načervené jako když je motor studený a právě jsem nastartoval. Stejné skupenství se mi zdá v obou případech. Dělá to tak všem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobmaster Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 za mně ano, také jemně pokuřuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Ano pokuruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Jj pokuruje ze všech čtyř : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) To je snad v zimě normální, ne? Ještě jsem neviděl benzín, ze kterého by v zimě nešla pára. Editováno: 30. leden 2014, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Děkuju všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kunihovno Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 To je snad v zimě normální, ne? Ještě jsem neviděl benzín, ze kterého by v zimě nešla pára. A já neviděl TDi ze kterého by nešly saze ! :D 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kunihovno Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Rád ze svého Superba udělám pokusného králíka. Postavím si výfuk na míru. Samo sebou že tam nenavařím první jekl od pangejtu. Výfuk zatím zkusím postavit od prostředního tlumiče. Tak před T který výfuk rozděluje na dva tlumiče potřubí přeruším a konec postavím. Postupně budu vkládat fotky. Musím všetky uklidnit. Za sebou mám také úpravy ako škoda 125, škoda favorait alis FATAN, škoda Felicia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.