Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

14 členové hlasovali

1. 1. Jaké auto pro delší cesty, a pohodlnější jizdu?

• Peugeot 307 1,6 16V 80kW
      0
    • Škoda Fabia 1,4 16V 74kW
      0
    • Škoda Fabia I RS
      12

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vlastní Fabii 1,2HTP 40kW ,nemám sní žadný problém jen ten výkon je na moc malý,ptž najezdím dost km tak plánuju fabku prodat a pořidit si něco výkonějšího :) a vubec nevím co nějaky možnosti mám ale nevim co vybrat

Peugeot 307 1,6 16V 80kW

Fabia 1 1,4 16V 74kW

a nebo

Fabia 1 RS ale to bych musel trošku víc zafinancovat což nebude jednoduché

Rád uvítam jakékoliv rady, a tipy :) předem díky

Upraveno od Xfree

Chybí víc informací o tom, kolik najezdíš ročně, po jaké cestě, s jakým obsazením / nákladem. Podle toho by se dalo poradit přesněji - bez těchto informací jsou i nejlepší křišťálové koule slepé jak koťata...

• Autor

Ročně najezdím 35tkm +- většinou delší cesty

70% jezdim na dalnici

fabka je v poho jen na delší cesty by to chtělo něco pohodlnějšího což bych volil tu 307 , ale zase Fabka 1,4 74kW hmmmm přece jenom je to škodovka .....

No nevim proto se tu ptám.... a díky za upozornění

Ahoj,to opravdu nenajezdíš málo.K tvému výběru asi toto,já bych nechtěl ani jedno.Peugeotu se nechci

vyjadřovat,vždy jsem jezdil jen škodovkama,ale motor 1,4 74kw ve fabii je podle mě hodně velká loterie

v jakém stavu ho koupíš,aby to nebyl velký žrout oleje.Já bych uvažoval o fabii např. o 2.0 Mpi(asi se bude hůře schánět a taky vysoká cena pov.ručení),určitě to bude pěkné svezení nebo o 1.9 tdi u kterých šly ceny taky dolů.Nebo jestli by nestálo za to uvažovat taky o octavce.Všechno co jsem napsal je jen můj názor,někdo jiný třeba poradí něco jiného.

jo jak pises , takhle po dalnicich a pohodli bych sel radeji do octavie 1,9tdi nebo 2.0

při tvém nájezdu rozhodně TDi...pokud Fabie, tak RSko, už jen kvůli 6Q a vesměs většímu pohodlí (kožený paket, sedačky)...pokud octavia, tak 81kw rotačka...dneska za pár šupů a věčný motor :)

• Autor

Tak trochu změna o března začnu jezdit jen kratké vzdalenosti, takže dalnice bude jen občas a na to bude lepší benzínak ne?Bude to neco ve stylu 60km tam zastavim po 20min zase o 30km dal atd atd

jinak díky všem za rady

Upraveno od Xfree

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.